Jump to content

Mazda6 Klima Açıkken Hissedilen Titreme

bestest
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar 2010 otomatık 147 hp mazda aracım, klima açıkken sanki çok kısa bir süre gazı kesiyor gibi titreme yapıyor. 8 yaşından beri araç traktör kullanan biri olarak hissediyorum bunu..

Klimayı kapatınca öyle bişey hissetmedim, orjinal hava ve polen filtresi blumadım burda yan sanayi taktım ondan olabilir mi? Servis fiyatı nedir polen ve hava filtresinin, kargosunu ve ücretini ödemem koşuluyla gönderebilir misiniz büyük şehirdeki arkadaşlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı problem bende de oluyor klimayı açınca rolanti düşüyor ve haliyle kısa süreli titreme meydana geliyor birkaç saniye sonra düzeliyor,klimayı kapatıncada rolanti de bir miktar yükselme oluyor tekrar normale dönüyor.

Ben bunu Adem Ustaya sordum her hangi bir güç tüketen şey çalıştırınca (klima, farlar,silecek vs.) gelen elektrik gücünde bir miktar azalma olduğundan,  rolanti motoru yada valfi neyse küçük bir parça bana gösterdi o alet rolantiyi düzenliyormuş  buradad da klima baya bir güç çekiyor sanırım bu olayada daha da bi kendini hissetiriyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...