Jump to content

Marş Sesini Değiştirme

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tabii güzel olur ama benim amacım sadece aracı stop edip çalıştıracak bir düğme, yani kontağı kulllanmak yerine onu kullanacam, onun dışında bir çalışma yapmayacam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 71
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• NoooFearrrr

18

• Mehmet Özdemir

4

• ali gb

22

• Revolution

11

http://www.hepsiburada.com/liste/pivottrait-start-stop-butonu-85a26223/productDetails.aspx?productId=otm85a26223&categoryId=20006818#Gorseller

Bahsettiğim düğme bu işte , üzerinde bağlantı şeması bile var, ön anahtar olarakta kontağı kulllanacam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.hepsiburada.com/liste/pivottrait-start-stop-butonu-85a26223/productDetails.aspx?productId=otm85a26223&categoryId=20006818#Gorseller

Bahsettiğim düğme bu işte , üzerinde bağlantı şeması bile var, ön anahtar olarakta kontağı kulllanacam.

Tehlikeli değilmi Gürhan Abi. biri camı kırsa anahtar gerektirmeden arabayı çalıştıramaz mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olurmu ön anhatar olarak gene kendi aracımın kontağını kullanacam, o açılmadan zaten düğme devre dışı olacak, yazmışımya, ön anahtar olarak kontağı kullanacam diye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Mehmet usta, site değişti değişeli girmiyorum. yoksa günde çok fazla giren biriydim.

Ayrıca marş ve motor sesini hallettik :) paylaşırım bi ara...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet usta, site değişti değişeli girmiyorum. yoksa günde çok fazla giren biriydim.

Ayrıca marş ve motor sesini hallettik :) paylaşırım bi ara...

Merakla bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Deneme amaçlı en ucuz anfiyi kullandık ilerde daha kalitelisi ile daha iyi ve yüksek bir ses inşallah   O0

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam senin araba mı bu? yeşil değil miydi? karanlıkta mı öyle görünüyor.. bi ara beyaza kendim boyayacam diyordun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali hocam sesin biraz daha tok olması gerekir diyebilirim. Ama sistemi oturtmuşsun bravo. Bundan sonrakiler hafif değişikliklerle halledilir inşallah. Bir de hoparlörleri nereye sabitledin ya? Dışarıda mı yoksa kaputun altında falan mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali hocam sesin biraz daha tok olması gerekir diyebilirim. Ama sistemi oturtmuşsun bravo. Bundan sonrakiler hafif değişikliklerle halledilir inşallah. Bir de hoparlörleri nereye sabitledin ya? Dışarıda mı yoksa kaputun altında falan mı?

Kaputun altında megafon var :) şu linkten görebilirsin:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mazda-lantis-acik-hava-filtresi-ozel-yapim-yakit-artmaz-203078731/detay/

ustam megafon şart dedi. normal araç hoparlörü tozdan, motor sıcaklığından çabuk bozulur dedi. bi de deneme amaçlı pazarcı anfisi kullandık. İyi birşey bulabilirsem ikinci el onu bağlayacağım ve ses daha net çıkacak inşallah.

hocam senin araba mı bu? yeşil değil miydi? karanlıkta mı öyle görünüyor.. bi ara beyaza kendim boyayacam diyordun..

Ben ve benim Lantis ^-^  Benim araba koyu yeşil. koyu yeşil lacivert gibi duran bir renk. beyaza boyama işi yattı kardeş  :

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahaha ses dosyası çok iyide ses kalitesi pek değil oda megafondan dolayı sanırım hoparlörle daha iyi sonuçlar alınır kolay gelsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...