Jump to content

Marş Sesini Değiştirme

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla kafamı kaşıyacak vaktim yok.yoksa 1 günde yaparım o projeyi

5 sanyelik mp3'ü kontağa bağlayabilirmisin yani? bana yap kardeş o zaman, hakkın neyse veririz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 71
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• NoooFearrrr

18

• Mehmet Özdemir

4

• ali gb

22

• Revolution

11

5 sanyelik mp3'ü kontağa bağlayabilirmisin yani? bana yap kardeş o zaman, hakkın neyse veririz ;)

Hakkı hukuku dert değil onun peşinr düşsem extra bir maaş daha bağlarım aylık,eve zor atıyorum kendimi.benim arabanında bi ara yaparım dediğim 10 tane işi bekliyor yıl oldu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim ortaya attığım teoriyi zaten uyguluyorlarmış. hiç bir yerde denk gelmedim tamamen benim patentim. :) seyir halinde iken araca ses veriyorlar ama ben sadece kontak açarken abartı bir ses ile çalıştırmak istiyorum o kadar. Blowoff'dan daha maliyetsiz.

Gürhan abi, mercedeslerin bazılarında ilk çalıştırmada bile düğme ile çalıştırıyorlar, Kurtlar vadisinde görmüştüm :)

Normal start stop la çalışıp stop eden araçlar zaten var ben  kendi arabama uyarlayacam ve kontağı açıp kapamadan düğme ile trafikte stop edebilecem, mesele bu.

Siz bilirsiniz ama hiç öyle kullanışlı olmuyor düşündüğünüz gibi değil.uğraştığınıza değmez.heleki olmaz olmaz ama olurda acil bir panik vs durumunda insan buton la çalışacağını unutabiliyor yada aşırı bakit kaybettiriyor.yahut bir arıza söz konusu olduğunda en olmadık yerde arabayı çalıştırıcam diye uğraşır durursunuz.fakat zevk sizin

Tehlikesi yok normal kontağa bir paralel düğme yapacaz, istenildiğinde kontakla stop edilebilecek ve zaten tam anlamıyla kontak kapama gene orjinali ile olacak, düğme geçici stop ve çalıştırmayı yapacak, yani kontak tam kapalı durumdayken zaten düğme devre dışı durumda kalacak.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hahhah Ali senin süper ustan bence bunu yapar ;) Hatta marşa basınca kara şimşek film müziği introsu çalsın :D :D

bak ustam onu yapamaz, yapıp yanına bi gideyim, bu sefer tahiminim arabayı peşin para verip almak ister, durmadan kendi arabasıyla takas teklif ediyor  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Normal start stop la çalışıp stop eden araçlar zaten var ben  kendi arabama uyarlayacam ve kontağı açıp kapamadan düğme ile trafikte stop edebilecem, mesele bu.

Tehlikesi yok normal kontağa bir paralel düğme yapacaz, istenildiğinde kontakla stop edilebilecek ve zaten tam anlamıyla kontak kapama gene orjinali ile olacak, düğme geçici stop ve çalıştırmayı yapacak, yani kontak tam kapalı durumdayken zaten düğme devre dışı durumda kalacak.

Zevk sonuçta tartışılmaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihan, benim dediğim olayı sadece marşta o sesi almak için ne tür cihazlar gerekiyor?

Bende 2+1 hoparlör var, onun iki hoparlörünü bağlatmayı düşünüyorum kaputun içine, sadece marşta alacam o sesi, blowoff tarzı seyir halinde değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihan, benim dediğim olayı sadece marşta o sesi almak için ne tür cihazlar gerekiyor?

Bende 2+1 hoparlör var, onun iki hoparlörünü bağlatmayı düşünüyorum kaputun içine, sadece marşta alacam o sesi, blowoff tarzı seyir halinde değil.

Ali sana en basit çözümü yazıyorum bak rn amele en basit yolunu.öyle 2+1 hop filan bağlatılmaz std ufak açık bi hop işini fazlasıyla görür 8ohm 2w lık el kadar bişey yeterli yada alarm dan çıkma bi hop çok daha uygun.yine en basit olmasada en rantabl çalışacak sistemde chip yazdırman olur çok basit bir eprom devresine sadece kontağa ilk elektrik geldiğinde ötüp susacak şekildr basit bir program attırırsın kontağa bağlarsın al sana proje.

Çok çok daha detaylandırışabilir yaratıcı özgün şeyler yapılabilir ben olabilecek en basitini yazdım.

Ama abd yi yeniden keşfetmeye gerek yok hali hazırdaki elektonik bow larıda dediğin şekle uyarlıyabilirsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali sana en basit çözümü yazıyorum bak rn amele en basit yolunu.öyle 2+1 hop filan bağlatılmaz std ufak açık bi hop işini fazlasıyla görür 8ohm 2w lık el kadar bişey yeterli yada alarm dan çıkma bi hop çok daha uygun.yine en basit olmasada en rantabl çalışacak sistemde chip yazdırman olur çok basit bir eprom devresine sadece kontağa ilk elektrik geldiğinde ötüp susacak şekildr basit bir program attırırsın kontağa bağlarsın al sana proje.

Çok çok daha detaylandırışabilir yaratıcı özgün şeyler yapılabilir ben olabilecek en basitini yazdım.

Ama abd yi yeniden keşfetmeye gerek yok hali hazırdaki elektonik bow larıda dediğin şekle uyarlıyabilirsin

Anladım kardeş. evet, alarm hoparlörü çok daha mantıklı. ama işte ilk marşta 3-5 saniyelik paylaştığım videodaki ses çıkacak sadece. çok pahalı olmaz herhalde değil mi? bu hafta sonu gidecem 88 otodaki AC Garaja soracam bunu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim bir akrabanın aracında kontağı takınca dua okuyan bir icat vardı dua bitmeden de araba çalışmıyordu.

Sonra oğlu özel Üniversiteye gitti kızları arabaya bindirince  rezil oluyorum diye söktüydü.  Araç Mercedes S serisiydi tabi :)

Özgür Kızılkaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım kardeş. evet, alarm hoparlörü çok daha mantıklı. ama işte ilk marşta 3-5 saniyelik paylaştığım videodaki ses çıkacak sadece. çok pahalı olmaz herhalde değil mi? bu hafta sonu gidecem 88 otodaki AC Garaja soracam bunu...

Pek öyle aman aman para tutmaz ne şekilde yaparsan yap yapılacak iş belli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim bir akrabanın aracında kontağı takınca dua okuyan bir icat vardı dua bitmeden de araba çalışmıyordu.

Sonra oğlu özel Üniversiteye gitti kızları arabaya bindirince  rezil oluyorum diye söktüydü.  Araç Mercedes S serisiydi tabi :)

Özgür Kızılkaya

Diyorumki acaba arabanın duası kabul olurmu ???  :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan Bey konuya bakmamıştım şimdi inceledim ,uygulabilir olduğu aşikar , bugün veya yarın Mepaza ugrayacam elektrik bölümüne danışacam, aslında  benim yapmak istediğim proje aracın tamaımını  düğmeye bağlamak değil araç gene asıl kontakla faal hale gelecek sadece trafiktaki kısa süreli stop ve çalıştımada kullanacam düğmeyi , sistemin tamamı değil sadece düğme ve bağlantı gerek bana,  sorayım bi servise ne diyecekler,  proje mantıklı gelecekmi ustalara, öğrenecez, gene görüş ve önerileri paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Günah olacağını sanmıyorum, ne yapsın , görememiştir, Allah uzak etsin bizden, ben şimdi arabama çok kızdım , milletin arabaları ne dualar biliyor, benmkinde bir numara yok. :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düğme mevzusunun vidaolarını seyredemiyorum, iş yerinde yasak, engelleniyor, adam akıllı fikir edinemedim, geniş bir zamanda başka bir bağlantıdan izleyecem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...