Jump to content

2004 Model-Mazda 3 (2.0) Bilinmeyen Parça Adı Hakkında Bilgi.

erhanmutlu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle herkeze selam.Yaklasik 3 ay önce arabayla kaldirimdan atladim ve aracin altinda ve kaportasinda hasar olustu.Benim ögrenmek istedigim asagidaki resimdeki sola dogru buyuk ok ile isaretlenmis parcanin adi nedir.Civatanin tuttugu yerden kirilmis,kaynakla tamir olasiligi varmidir?sag taraftaki kucuk ok ile isaretlenmis olan kirik yer ise sanirim yag karteri?Arac 2.0 lt,parca(lar=Turkiyede mevcut olan 1.6 bk yada 2.3 modelleri ile aynimidir yani cikma yada sifir olarak Turkiyeden temin edilebilirmi.Simdiden tavsiye ve cevap veren vermeyen herkeze tesekkurler.

post-9610-141695301231_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük okla gösterdiğiniz yer krank tır, vede çizgili kasnak ilede direksiyon pompasına bağlanıyor, küçük ok yağ karteridir doğru, ustanız ne diyor , bir gösterin onlar bulurlar parçaları, hem görünenden fazla da problem olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük ok : Klima kompresörü kasnağı-armatürü (manyetik kavramalı, set olarak satılır)

Küçük ok : Yağ karteri.

Edit : Teknik resim eklendi.

post-212-141695301232_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet sanirim Sezar in dedigi parca,yani ok kasnagi  kayisin oldugu parcayi gösteriyor ama ben o parcanin tamamindan bahsetmek istemistim karterin oralarda bir yere bagli ve ordan kirilmis sallaniyor.peki bu parca da motor hacmi farkediyormu acaba yoksa 1.6 nin ki 2.0 lt ye oluyormu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...