Jump to content

Silikonu Nasıl Çıkartacağım??

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 58
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• OveRMinD

11

• NeBiAnd

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

valla insanın zikri neyse fikri odur derler eskiler.başlığı okuyunca ne oluyor yav dedim :fiuw::D

aklıma ne geldiyse :fiuw:

inanın aklıma hiç plaka ,spoiler falan gelmedi :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla insanın zikri neyse fikri odur derler eskiler.başlığı okuyunca ne oluyor yav dedim :fiuw::D

aklıma ne geldiyse :fiuw:

inanın aklıma hiç plaka ,spoiler falan gelmedi :2funny:

normaldir bende sonradan okuynca çözdüm olayı :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi de vida başları görünmesin diye arabanın tamponun boyasını sökmeyi göze almak hiç normal değil.Bence insanların kolayına geliyo silikon.2 tane koyu renk vida ile vidalansa görünmez yada sür vidaların başlarına bi oje .. ne biliyim çok saçma geliyo silikonla yapıştırmak.Aynı kaynak yaptırmak gibi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayıp oluyo ama, ben de silikonla yapıştırdım... :D

Valla bence silikon görüntü olarak daha güzel, oje moje kurtarmıyo vidaların başlarını...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi de vida başları görünmesin diye arabanın tamponun boyasını sökmeyi göze almak hiç normal değil.Bence insanların kolayına geliyo silikon.2 tane koyu renk vida ile vidalansa görünmez yada sür vidaların başlarına bi oje .. ne biliyim çok saçma geliyo silikonla yapıştırmak.Aynı kaynak yaptırmak gibi..

Delikanlı adamı oje bozar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Plakalar şimdi yerinde.Sizin keyfiniz de tabi.Gün gelip araba satılınca alan adamda patlayacak boya olayı.Siz silikon diyosanız silikon olsun sizi mi kırıcam.. ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satış yapılırken plakalar değişiyo mu ki? Aynı plakayla satamıyo musun adama? (Valla bilmediğim için soruyorum :D)

Şehir değişmezse plaka kalır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Moralini bozmak olacak biliyorum ama bizim gibi simetri hastalarının kesinlikle katlanamayacağı bir durum var burada :(

Sol tarafa kayacağı için çok dert değil ama sağ tarafı sökerken çok dikkatli olmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Moralini bozmak olacak biliyorum ama bizim gibi simetri hastalarının kesinlikle katlanamayacağı bir durum var burada :(

Sol tarafa kayacağı için çok dert değil ama sağ tarafı sökerken çok dikkatli olmak lazım.

evet maalesef bende simetri hastasıyım :-\..ve en yakın zamanda gidip çıkartacağım..ama ön tamponun spor olması beni dahada titizliğe itiyor boyaya zarar gelmesini hiç istemem :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Barış masrafı dışında tapona boya o kadar önemli değil ki. Tabii masrafsız hallettirebilirsen iyi ama eğer bir sorun çıkarsa da vurdur boyayı gitsin nasıl olsa aracın yeni görünüyor boya farkı olmaz.

Ama ondan önce sen bence bunu yapan ustaya bir ekşi, hiç mi ölçüp biçmemiş bu plakayı takarken ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...