Jump to content

Mazda Yakıt tüketimi

Ilgaz-p
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tatil boyunca 8 defa depo fulledim 130 ytl civarı aldı depo her seferde ortalama 550 km gittim her seferde

klime acık ve genelde hep sehir içine göre  cok iyi  bir değer Mazda cılar içinde en az yakıt tüketen sensin galiba km 236 ykr a denk geliyor :nazar: :nazar:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çarşama günü örene yazlığa gittim;ordayken ayvalık,assos derken dönüşle beraber yaklaşık 1100 km yapmışım.ortalamam 9,8 klima her daim açıktı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ben ördeğe at nalı büyüklüğünde bir nazarlık takayım bari. c.tesi gidiş - dün dönüş şeklinde gerçekleşen karasu seyehatinin teknik verileri şu şekilde;

yapılan yol= 223km

alınan benzin= 50 yetele (ibre dibe yakın)

tahmini yakılan benzin= 35-40 yetele'den fazla değil (ibre çeyrek depo çizgisi üstünde)

seyir defteri= gidişte ferizli'ye kadar (biradere yetişicem diye) ortalama 110-140km arası değişen bir çizgi. ferizli'den sonra biraderin peşinde 90-100km hızla karasuya varış. dönüşte ise full yükle ortalama 120km hızla izmit'e varış. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8:) 8:)hayat sana güzel at 50 gez valla kesin kredi kartıyla alıyosundur sen için acımıyor hiç  :2funny:

yok ya hiç kredi kartım olmadı ki, hamallık bizimkisi nakit tasımak zor iş.. :P:D_içimde acımıyo valla, safra atınca hafifliyo rahatlıyo insan :tey::geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim son yakıt değerlerim ; geçen izmire 1gün içinde gittim-geldim , depoyu çanakkale'den çıkarken fulledim 180ytl aldı toplamda 800km yol yaptım. geldiğimde ne kadar yaktığını merak ettiğim için tekrar fulledim 175ytl aldı. yolda ortalama hep 120-180 arası gittim (kazdağları hariç) bu şekilde oldu benim yakış değeri , bilmiyorum da şehiriçi de bi 100 km kullandığımı sayarsak iyi gibi geldi bana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çarşama günü örene yazlığa gittim;ordayken ayvalık,assos derken dönüşle beraber yaklaşık 1100 km yapmışım.ortalamam 9,8 klima her daim açıktı

Maaşallah yavrum sen bu yolda devam et.... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi, ben de bekliyorummm :)

İnşallah Helin. Sen yakınsın geliriz inşallah. Ayrıca Yalova da ikamet etme ihtimalimiz var bir ara o zaman da görüşebiliriz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

infiniti qx4

3300cc 178HP

4vites geleneksel dandik otomatik şanzıman..

190 ytl ye depo doluyor. 320-380 km yol yapıyor..

ortalama 100kmde 16 litre yakıyor.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak bende bekliyorum nolacak şimdi  :D :D

Abi senin beklentine bu sene karşılık veremeyeceğiz sanırım :D En iyi ihtimal bayrama görüşücez inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...