Jump to content

Mazda Yakıt tüketimi

Ilgaz-p
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sen nerenin kavunusunki kışta kıyamette,bayramda olgunlaşacaksında geleceksin buralara  :D

Şuracıkta 3 ay kaldı az daha sabret :D

telefonum her daim açık Burak Abi.. Her zaman arayabilirsin.. Mutlaka bekliyorum :)

Sağolasın Helin.. Ben de Akçakoca ya beklerim her daim.

Not: Siz hangi ara yazdınız bunları da ben göremedim ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim arabalarla bir depoyla 600 km gidiyorsun,km de 220 lira yakıyor,1 litre ile 13 km gidiyorsun,ortalama 8 litre yakıyor,benim 6 depoluk istatistiğim bunlar  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

90 a sabitlersem 323 100 de tam 6,8 yakıyor.Çok bakıma da ihtiyacı var bu ara 6,4 e falan düşürülebilir ama prtalama değil %100 saf uzun yol kullanımı.Enjeksiyonun yokluğu asıl şehir içinde hissediliyor.Sapıttığım zaman 13 ve fazlası bile olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüplü hali 500 mü yakıyor ???  ;D

ewet kabus gibi eski sistem tüp var manuel benzine de alabiliyosun benzini hiç sölemiyim basarken benzine çevirmiştim de ibreyi gözümle takip ettim zaten çok çabuk hızlanmıyo ama yavaşlamıyo da  8)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

sistemin anasını ağlattı bu virüs belası, onunla uğraşıyorum halen.

düşün ki makine kendi kendisine bile ping atmıyor ve bu makine virüsün ilk bulaştığı makine. biraz daha uğraştırırsa camdan aşağı atacağım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

kadir git başımdan yaaa

senle mi uğraşıcam ben kardeşim, hayret bişey yaaaa. hem zaten Çanakkale gezisinde yan çizmişsin, senin yüzünden geziyi iptal ediyorum. Başkan bozuntusu Ender'e de haber ver, o alsın komple kendi arkadaşlarını onlarla beraber gitsin. >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

arabam az yakıyor (konu dışına çıkmayalım :2funny:)

sen gel hele gel de bi rakı sofrası kuralım beraber :666::2funny: en kötü ihtimalle familia mı yaman astina mı onu anlarız :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalkarken balataya ne gerek var ? :D Gaz pedalı çalışsın yeter :D

EDIT: Şimdi çaktım baskı balatadan bahsediyorsun ama mesajımı silmiyorum. İbreti alem olsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dayım az önce İstanbul'dan geldi,depoyu İstanbul Kadıköy'de doldurmuş,buraya geldiğinde yapyığı kilometre 460 idi...

işin ilginç tarafı,kalan kilometrenin 580 kilometre göstermesi...

bu bir rekor olabilir,yarın depoyu doldurucaz,tam ne kadar yaktığını bildiricem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dayım az önce İstanbul'dan geldi,depoyu İstanbul Kadıköy'de doldurmuş,buraya geldiğinde yapyığı kilometre 460 idi...

işin ilginç tarafı,kalan kilometrenin 580 kilometre göstermesi...

bu bir rekor olabilir,yarın depoyu doldurucaz,tam ne kadar yaktığını bildiricem...

istanbul ismir 450 km mı?  :o  imkansıza yakın bi değer .. eer oleyse yarn arabamı satıyorm :D

km de gazlarsam 450 gazlamassam 330 bin yakıyo ne acı :( 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...