Jump to content

Mazda Yakıt tüketimi

Ilgaz-p
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

O araba kafayı yemiş yarın belli olur  :D

kafayı yeme filan yok valla Mücahit abi,Mazda 6 3 e göre bariz şekilde daha az yakıyo  ;)

yarın görücez asıl sonucu  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. el mazda 6 lar kaca ? ? ama 2 litre oorenci adama aar kacar :S

Hem de ne ağır kaçar :) 6 ayda bir 500 ile 600 arasında vergi ödedin mi 2. taksite kalmaz satarsın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakkaten kanka, izmir-istanbul 460km değil ya.. daha fazla.. böylece çıkan sonuç daha da mükemmel..

Kankacım kara yoluyla gelirsen 540 km,ama Dayım Eskihisar'dan vapura biniyo böylece 100 km kadar kısalıyo yol  ;) yani km doğru...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet arkadaşlar bugün depoyu doldurdum,86 milyon aldı depo...bu hesapla 187 lira yakmış oluyo araba  :eek:

asıl gözlerim içeriye girip yapılacak kilometreyi gördüğümde faltaşı oldu,987 km gösteriyodu gidilecek kilometre  :eek:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Zıplamayınca yavaş ı gidiyor sandın ? Ben de sizinle aynı hızda gidiyordum ama zıpladığınızı görünce biraz sola kaydım :D

baktım Piran abinin kafa tavana vurdu geri indi aşagı bende cektim ayağımı gazdan hemen :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün Akçakoca dan Istanbul'a gelirken 4.5 kişi, klima açık ve 110-120 arası ortalama bir hız ve İzmit civarında tıkanan trafiğe rağmen eve 7.5 ortalama ile girdim. :) Keşke hep böyle olsa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...