Jump to content

Mazda Yakıt tüketimi

Ilgaz-p
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bence de gidilemez zira ben geçen Akçakoca dan dönüşümde İzmit'e kadar orta ve en sağ şeriti kullanarak gittim basmak istemediğim için ve kolay kolay 110-120 nin altına düşemedim. 70-80 ile gitmeye kalkarsan otobanda kesin kazaya sebebiyet verirsin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bence de gidilemez zira ben geçen Akçakoca dan dönüşümde İzmit'e kadar orta ve en sağ şeriti kullanarak gittim basmak istemediğim için ve kolay kolay 110-120 nin altına düşemedim. 70-80 ile gitmeye kalkarsan otobanda kesin kazaya sebebiyet verirsin..

70-80 de bayılıyor yahu 110 -120 oldukça ideal gaza ufak dokunuşlarla koruyabiliosun hızını
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 AT 2005 var bende de..

Bir depoyla Karma 750 km geidiyorum ortalama.. Ankaradayim. Genelde gittigim yerler eskisehir yolu civari. Yani cok fazla kizilay tarafina girmiyorum. biraz performansli surersem 8.5 ortalamaya falan cikiyorum ama genelde 8-8.1 civari

Kullandigim yakit Opet 97

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 AT 2005 var bende de..

Bir depoyla Karma 750 km geidiyorum ortalama.. Ankaradayim. Genelde gittigim yerler eskisehir yolu civari. Yani cok fazla kizilay tarafina girmiyorum. biraz performansli surersem 8.5 ortalamaya falan cikiyorum ama genelde 8-8.1 civari

Kullandigim yakit Opet 97

Tiptronik değil anladığım kadarı ile .. Bendeki de 4 ileri ve benzer değerler elde ediyorum.. Ama 7.4 ü de yakalamadım değil ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Tiptronik degil 4 ileri.

Tiptroniklerin yakisi ne civarda bu arada ortalama. 5 ileri olduklair iicn daha az yakarlar gibime geliyor yuskek suratlerde. Ama pratikte nedir gormek lazim.

7.4 bende gordum ama sehirlerarasinda. Sehiricine girdigim anda aninda basliyor yukselmeye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satlık japon ferrarisi 323 (9.5 gordm minimum gazlayınca hesaplanmıo ...) wanted: vtec

kanka yuh diyorum sana :D benim alet bile istanbuldan dönerken 9.3 yaktı ki arkadaşla birlikte ve sabaha karşı iki araba döndüğümüz için pek 200ün altına özellikle otobanda düşmedim tabi ara ara kadranın sonunu da görmedim değil :) onun dışında da genelde 160-180 döndüm... seni ancak LPG power paklar kanka benzin sana göre değil ehehe :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kronikleşen nörolojik ve nöröpatik ağrılar nedeniyle bozuğum..... 140 yerine 90 la gitmenin avantajları olabilir lakin dezavantajları da var, yolda iki kat daha fazla sığıra rastlamak demek ki, tahammülü zor.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim izlenimlerim ise şöyle oldu..

Bodrum'a kadar 2000 model 1.6 110hp bir renault megane ile peş peşe gittik. İki arabayı da aynı anda doldurduk ve hızlarımız hep aynıydı. Veeeee bizim mazda3'lerimiz megane'dan daha az yakıyor. 140 milyonluk benzinde 20 milyon civarı daha az yaktı mazda3..

Bodrum'a giderken saat 13.30 gibi yola çıktığımız için klima devamlı açıktı, hiç kapamadık. Bazen maksimuma getirdik, bazen de minimuma. Hızımız ise 100-110 arasındaydı. Giderken ortalama 7.7 yaktı. Dönüşte ise 16.30 gibi yola çıktığımız için klimayı giderkenki kadar kullanmadık hatta yolun yarısında hiç açmadık nerdeyse ve ortalama 6.7'ye düştü. Hızımız ise 90-100 arasıydı..Döner dönmez depoyu doldurdum veeeee menzilimiz 740 oldu... işte ispatı :)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...