Jump to content

Mazda Yakıt tüketimi

Ilgaz-p
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Depoyu Hiç Fullemedim Ama 50 Ytl lik Benzinle 250 Km Yaptim Sehir Disi. ibre 160 Km' den Asagi inmedi Kolay Kolay, Hatta 220 Bile Oldu. Benim Araç 1.5 Familia.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Depoyu Hiç Fullemedim Ama 50 Ytl lik Benzinle 250 Km Yaptim Sehir Disi. ibre 160 Km' den Asagi inmedi Kolay Kolay, Hatta 220 Bile Oldu. Benim Araç 1.5 Familia.

1.5 ler 220 yapıyor mu yahu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çağlar, benim şehirlerarasında genelde 7-7.5 arası değerlerim oluyor ama 6 küsürlere hiç düşmedim. Hız sınırını bilmiyorum. Bir kere 210 civarına çıktım ama yol bitti daha gider gibi görünüyordu ama çok da önemsemiyorum.

Lastikler orjinal, vites AT..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ben şüpheleniyorum benim araçtan fazla hızlı değilmiş gibi geliyor. tabi şöyle adam akıllı denemiş değilim aracı ama genede 200 ü zor geçermiş gibi geliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu depoya aseton koymadim cunku bitti..Ulusa gidip almam gerekiyor da usengec adamim :)

gobris hala aseton kullanıyo musun?otomotaik vites için çok iyi değerler vallahi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hem ekonomi hemde çevrecilik adına Lpg kullanıyorum seri ve yüksek devir kullanırım kırmızı ışıkta geride kalmaktan hoşlanmam en önde olmak tercihimdir ki mazda bunu güzel bir şekilde sağlıyor çünkü 1,6 16 valf ve şehir içinde km de 200 bin tl  yakıyorum daha ne istiyeyim bence sizde lpg takın ve çevreci olun çünkü lpg de kurşun yok  yanlız güvenli ve tecrübeli ellere taktırın sorun yaşamamak adına....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yol müsait olduktan sonra bence olabilir.. forum toplantısına kahvaltı yerine dogru giderken 3 mz3hb arka arkaya 217-218 falan 220 diin o hıza cıktık.. yalnız hafif yokustu yani yolda meyil vardı asagıya dogru ve yol dümdüzdü.. aracın mazda3 ten cok daha hafif oldugunu düsünürsek dediğim gibi yolun durumuna baglı olarak bence o hıza cıkabilir.. eğimsiz yolda o hıza cıkılamaz yalnız, biz düzlüğe cıkınca yani egim bitince ibre 185e kadar gerilemişti cünkü..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 ler 220 yapıyor mu yahu?

biras geç cvp olacak ama. düz yolda öyle bir yapior ki 220, hiç zorlanmior hemde... yawas yawas hizlanior ama  sonuçta 220 yi görüor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

arkadaşlar tatilde benzin sarfiyatımı heasapladım, bursada full depo yaptım km sıfırladım. dikiliye gittim fazla gezmedim sonrasında çanakkale üzerinden tekrar istanbul yaptım. istanbulda tekrar full depo toplam da 290 ytl benzin aldım ve 1080 km yol yaptım. 268 bin lira (26,8 krş) yakıt tüketimim olmuş. 750 km kadarında klima açık gittim ve çok süratli kullanmamaya gayret ettim 500 kmsini 130 la kalanıda 100 civarı kullandım. 100 kmde 7,7lt civarı bir tüketim söz konusu. shell V-Power (Kurşunsuz 97)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında çokda kasmadım arabayı ortalama kullandım, kışlık vakumlu lastiklerle gittim artı klima faktörüde var. daha da aşağı çekebilirdim yani ama bu değer de çok iyi

Mazda6 AT için iyi bir rakam 7.7 bence de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...