Jump to content

OGS hakkında

Murat b
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hiç bi problem çıkmaz, yapan bisürü arkadaş var, ben başta gittim renksiz kısma yapıştırdım, yazık ettim, bari sen kurtar kendini :):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 69
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• Murat b

11

• castello

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

kgs vardı ama bugün gittim OGS aldım işbankdan.şimdi bu aleti dikiz aynasının oradaki siyah nokta noktalı alana yapıştırsam sorun cıkarmı geçişlerde.

ne kadar verdiniz ücret abi kaç geçiş yüklü oluyo cihazda? Ben de düşünüyorum da nakit vermeyeyim şimdi diye ziraat bankasının bir kampanyası varmış günde 1 ytl.ye OGS diye oradan almayı düşünüyorum hissetmeyiz günde bir ytl.yi ama durduk yerde 80-100 ytl vericeksem almam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım 2 sene oluyo alalı ogs yi, o zaman 100liraya almıştım, sanırım 44lirası ogs bedeli, 56lirası da içindeki kontür/para (her neyse :D ) miktarıydı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Ziraat Bankası'ndan aldığım OGS yi iptal ettirdim bugün, dediler ki parasını 1 ay sonra istediğin Ziraat'ten alacaksın :D 1 ay ne yapacaklar parama yahu :D

Not : HORT :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Müşterilerden sonra bankalarda başladı taksit atlatmaya , atlaya zıplaya gidiyoruz böyle hayırlısı diyelim, çekirgeye benzemesinde sonumuz  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Müşterilerden sonra bankalarda başladı taksit atlatmaya , atlaya zıplaya gidiyoruz böyle hayırlısı diyelim, çekirgeye benzemesinde sonumuz  :D

Zaten bir paramı alayım bir daha Allah Ziraate düşürmesin OGS konusunda :D Garantiden alacağım inşallah araba alırsam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

garanti musteri isen iyidir abi bu konuda.

netten basvurunca 1 haftada geliyor.hesaba/kk falan baglıyorsun.kafan rahat :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

garanti musteri isen iyidir abi bu konuda.

netten basvurunca 1 haftada geliyor.hesaba/kk falan baglıyorsun.kafan rahat :)

Ben de öyle yapmayı istiyorum. Garantide depozito ne kadar ?

Adamlar resmen 30 gün sonra öderiz parayı diyerek parayı işleteceklerini belirttiler. Uleyn depozitoyu zaten 7 senedir işletiyorsunuz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu ogs nin yıllık bir vergisi var diye duydum yanlış hatırlamıyorsam 50 TL diyorlardı doğru mu bu varmı öyle bir para yoksa paran varsa geçersin kullanmazsan bi giderin yok gibi birşey mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamlar resmen 30 gün sonra öderiz parayı diyerek parayı işleteceklerini belirttiler. Uleyn depozitoyu zaten 7 senedir işletiyorsunuz :D

en son 40 tl idi-bir de yukleyecegin tutarı velimitleri belirleyebilyorsun ekranda.

senede 1-2 defa OGS kampanyası yapıyorlar.

15 tl yuklu geliyor

ben o kampanyada almıstım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu ogs nin yıllık bir vergisi var diye duydum yanlış hatırlamıyorsam 50 TL diyorlardı doğru mu bu varmı öyle bir para yoksa paran varsa geçersin kullanmazsan bi giderin yok gibi birşey mi?

ilk deposit var sadece.sonra gectigin kaar oduyorsun.pili bitmedigi surece kullanıyorsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dolar olarak alıyorsan yine iyi.bir de TL aldıgını dusunsene :)

10 tl veriyorlar sana-o kadar odemissin zamanında diyerek :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dolar olarak alıyorsan yine iyi.bir de TL aldıgını dusunsene :)

10 tl veriyorlar sana-o kadar odemissin zamanında diyerek :P

Zaten ne kadar alacağımı söyleyemediler :D Bir miktar söyleyemiyoruz diyorlar :D Dedim ben zamanında dolar ödemiştim sanırım ne olcek ? Bugünkü depozito üzerinden olabilir dediler. Dedim o ne kadar  "Söylemem de söylemem" :D

30 gün sonra göreceğiz kaç TL lik depozito kalmış :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fatih'in dediği gibi Berkay, hiçbir ek ödeme yok. Depozito + geçtiğin miktar ama cezasız geçmek için illaki içinde bir miktar bulundurmak zorundasın.

Bankaya da şöyle talimat veriyorsun örnek olarak

Kredim 10 TL nin altına düşünce 30 TL lik kredi yükle. 10 ve 30 rakamlarını dilediğin gibi değiştirebilirsin. Bunu da ister vadesiz hesabından ister kredi kartından çektirebiliyorsun. Paşa gönlüne kalmış :D

Garanti dışında İş Bankası, Denizbank ve Vakıfbank ta da var benzer uygulamalar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

OGS nin ek bir avantajı da;

gisede- koprude okumazsa plakana kayıtlı old icin ceza odemeyebilirsin.biraz da polisin o anki ruh haline baglı :)

normalde foto cekildikten sonra kayıtlı ogs var mı diye bakması gerekiyor.varsa bankaya bildirip manuel cekiyorlar cihazdan ." kayıtlarda "plakadan" yazıyor. ama bazen de polisler hic bakmayıp direkt ceza kesebiliyor. o zaman biraz ugrasırsın ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en geç 13 şubat p.tesi günü atatürk havalimanında eğitim başlıyo ama 10 gün filan erkene alınabilir gibi bir söylenti dolaşıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...