Jump to content

2006-2007 Facelift Mazda6 Arıyorum

emregc

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayırlısı olsun Emre

Saolasın Gökhan Abi, yalnız diyorum ki, bende evelden severek kullanmış olduğum ford fusion dan alsam da muhalefet tarafında mı kalsam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dönüp arkama bile bakmam 8)

Böyle araç yok gibi Abdullah, boyutlar artık İstanbul trafiğinde rahat ilerlemek için önemli, senin aracın hem kompakt hemde güçlü 5 otomatik vites... İstanbulda trafik öyle zorluyor ki küçük araç gün geliyor pratikliğiyle avantaj oluyor  Suvların yerine Crossover lar tercih görüyor artık sanki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle araç yok gibi Abdullah, boyutlar artık İstanbul trafiğinde rahat ilerlemek için önemli, senin aracın hem kompakt hemde güçlü 5 otomatik vites... İstanbulda trafik öyle zorluyor ki küçük araç gün geliyor pratikliğiyle avantaj oluyor  Suvların yerine Crossover lar tercih görüyor artık sanki...

dediğin gibi küçük araba şehir içinde rahatlık ama büyük arabadan vazgeçemiyorum malesef. hiç bana göre değil küçük araba. ankarada da bayağı çoğaldı crossoverlar. hele ki kadınlar. içinde erkek göremezsin >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler arkadaşlar, Suzuki'yi yeni offroad heveslisi arkadaşa yolladık hayırlısıyla ve artık performanslı bir araç ararken Ozan oto Necip saolsun aklıma 2006-2007 Mazda6 ları soktu, aramaya devam diyorum..

Bu arada 4x4 arazi araçlarına heveslenen arkadaşlara diyeceğim 4x4 ü bir alınca seviniyorsunuz birde satınca :)

4x4 olmazsa 4x2 olur. Outlander de pişman eder mi acep? Bu arada pişmanlık sadece benzinden dolayı mı yoksa tüm masraflarının ağır olmasından mı? Ona göre heveslenelim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de bir arkadaşım için arıyorum...

06 plakalı araç satılıksa görüşmek ister arkadaşım.

kendisinin adını ve numarasını yazıyorum:

Mert Yüksel

532 653 35 49

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de bir arkadaşım için arıyorum...

06 plakalı araç satılıksa görüşmek ister arkadaşım.

kendisinin adını ve numarasını yazıyorum:

Mert Yüksel

532 653 35 49

bugün saat 11:45'te satışını yakup isimli arkadaşımıza verdim. hayırlı olsun inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir önceki sayfada paylaştığım aracımın resimlerini kaldırmamız mümkün mü  acaba admin bey? >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...