Jump to content

Fırçasız Motor Yıkama Pompası

NoooFearrrr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bu pompayı geçenlerde aldım harika bişey, 4,5 bar içine ne doldururusanız doldurun çok güzel yeterli bir basınçla püskürtüyor, artık motora su ve kimyasal vurmaya ve dünya kadar para ödemeye gerek yok, alın 10 tl lik benzin doldurun ve 1o dakkada motor tertemiz, geçenlerde ben hem kapı aralarının yağlarını hemde motorumu tertemiz ettim, benzin o leke ve iz bırakmadan hemde motora zarar vermeden tertemiz etti, tavsiye edilir, zaten fiyatıda bedavaya yakın.

http://kolayurl.com/x86

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel ve de hesaplı bir ürüne benziyor. Benzin bu işler için uygun mudur abi? Bir de uygulamayı nasıl yapmalıyız, bunun için ne tavsiye edersin? Mesela sıkmamız gereken yerler var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doldurdum benzini komple kapı aralıklarını , menteşelerini , yağ kalıntısı olan bölgeleri ve motoru tertemiz yaptım, kullanım olarak iyice pompasıyla basınç oluştutuyosun, sonra uç kısmını ayarlıyosun,ister dağınık ister tek nokta püskürtme ayarını kullanarak püskürtüyosun, tek nokta ayarında 1 mtreye kadar bayağı etkili, yağı kiri söküp akıtıyor, motor hiçbir zararı yok, zaten benzin uçup gidiyor, içindeki yağda hem motoru hafif parlak gösteriyor hemde koruyor.

Bilirisiniz enjeksiyonlu ve elektronik motorlara su vurulmaz, en idali bu diye düşündüm, bunun kompresöre bağlı bir versiyonunu sanayide ustalar motor yaparken parçaları benzinle yıkamada kullanırlar, dikkat edilmesi gereken husus, akünün + kutbunun sökük olması , sökmesek bile  izoleli olması , kıvılcım oluşturacak etmenlerin etrafta olmaması yeterli, gerçi aşırı bir basınç olmadığından benzin buharıda oluşmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...