Jump to content

Shark fin antenna

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 230
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

14

• Mücahit

20

• Ali

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ne güzel motive ediyorsunuz :D

acaip motivasyoncuyuzdur biz :D

motivasyon demek biz demek, bak gelince mördaka sor nası geçmiş sınavı, canavar gibi diycektir. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ne güzel motive ediyorsunuz :D

bizim yöntemlerimiz  ürkütücü lakin kesin sonuca ulaşan yöntemlerdir motivasyon lazımmmı elimde 2 kilo kaldı paket yapimmi :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim yöntemlerimiz  ürkütücü lakin kesin sonuca ulaşan yöntemlerdir motivasyon lazımmmı elimde 2 kilo kaldı paket yapimmi :D :D :D

Abi sen zaten ipsiz bungee jumping olayında gösterdin kesin sonuca ulaşan yöntemler kullandığını :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sen zaten ipsiz bungee jumping olayında gösterdin kesin sonuca ulaşan yöntemler kullandığını :S

Emre sen çözdün artık  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yoksa da yaptırır, boyatır merak etme, sedandı galiba senin araba, sedan kalıbı diye iyice hatırlat yalnız, burada pek sedan olmadığından arada kaynamasın, tam oturmuyormuş ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yoksa da yaptırır, boyatır merak etme, sedandı galiba senin araba, sedan kalıbı diye iyice hatırlat yalnız, burada pek sedan olmadığından arada kaynamasın, tam oturmuyormuş ....

saol selman abi bi ara dündar ustanında yanına da uramak lazım :) sedan benim araç abi orjinal gibi durcaksa neden olmasın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

acaip motivasyoncuyuzdur biz :D

motivasyon demek biz demek, bak gelince mördaka sor nası geçmiş sınavı, canavar gibi diycektir. :D

sınavdan cakmadıysam baska bişey bilmiom ben :D resmen şov yaptım motivasyonunuz sayesinde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler abi.Dündar ustanın telefonu var bende ararım bi ara.

benim araç sedan, bana da Dündar Abi yolladı..gayet orjinal yani, merak etme :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sınavdan cakmadıysam baska bişey bilmiom ben :D resmen şov yaptım motivasyonunuz sayesinde :D

Bak işte gördün mü, dehşet-ül cengiz bi sınav geçmiş. :P
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üşenip de yazmadığın cümleden sadece bir kelime eksikmiş bu üşendiğin belirttiğin ve bana katıldığını ifade ettiğin cümle :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumun düşük çenelerinden biri olarak benim demem çok da ilginç olmasa gerek :D :D Diğer düşük çene uyumsuz fark etmemiş demek ki :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...