Jump to content

Shark fin antenna

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Üşenip de yazmadığın cümleden sadece bir kelime eksikmiş bu üşendiğin belirttiğin ve bana katıldığını ifade ettiğin cümle :D :D

Üşenmedin di mi bunu yazmaya :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 230
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

14

• Mücahit

20

• Ali

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Forumun düşük çenelerinden biri olarak benim demem çok da ilginç olmasa gerek :D :D Diğer düşük çene uyumsuz fark etmemiş demek ki :D

çene mevzusunda ben bir katre isem sen derya sın :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

nası da kendisini biliyo ama :D bakınnn.. o da hiç üşenmedi bu mesajı yazarken :D

isim vermişin uyumsuz diye daha nasıl üstüme alınmayayım sen ne yazdıgınıda bilmion demkki o hızda konuşup yazınca :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet ilk internet alışverişimi Bülent kardeşimin tavsiye ettiği yerden bir shark anten alarak yaptım O0

sanırım 3 haftaya kadar gelecek.Aslında şu anda shark anten var (Dündar'dan aldığım) ama bir profil uyumsuzluğu nedeniyle ön tarafı hafif aralık kalıyor.daha fazla stres yapmamak  :2funny: için bide bunu deneyelim dedim  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

evet ilk internet alışverişimi Bülent kardeşimin tavsiye ettiği yerden bir shark anten alarak yaptım O0

sanırım 3 haftaya kadar gelecek.Aslında şu anda shark anten var (Dündar'dan aldığım) ama bir profil uyumsuzluğu nedeniyle ön tarafı hafif aralık kalıyor.daha fazla stres yapmamak  :2funny: için bide bunu deneyelim dedim  :D

abi bende aldım sana bitane al dedin diye :eek:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi biraz arkaya doğru taktınmı boşluk kalmaz , eğer yine açık kalırsa gönder ufak bir ayar çekerdim ona , neyse sipariş vermişsin artık hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi biraz arkaya doğru taktınmı boşluk kalmaz , eğer yine açık kalırsa gönder ufak bir ayar çekerdim ona , neyse sipariş vermişsin artık hayırlısı olsun.

Yok yav dündar,maksat hareket olsun, :) seninkini iki senedir kullandık  ;) biraz kurcalarken acık hasarladım  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bende aldım sana bitane al dedin diye :eek:

onuda alırız birader,ön kaputun üstüne he he  :2funny:

yav ciddiyim alırım yani nema problema  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

onuda alırız birader,ön kaputun üstüne he he  :2funny:

yav ciddiyim alırım yani nema problema  ;)

yok yahu senden boya kodu sölemeni bekliyodum ben :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok yahu senden boya kodu sölemeni bekliyodum ben :D

dedim ki kendime,herkez alıyor bişiler netten,sen de eksik kalma  :2funny: katıl bu furyaya  ;D

oturdum pazar günü makınanın başına,girdim senin dediğin adrese, o abi hoşgeldin , Bülent abimi tavsiye etti ozaman size özel bir indirim yapalım deyice amerikalı gardaş kıramadım hadi siz de sebeblenin dedim verdim siparişi  :2funny::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...