Jump to content

Shark fin antenna

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 230
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

14

• Mücahit

20

• Ali

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Çift taraflı banttan daha sağlam ve kullanışlısını görmedim ben Mustafa,söksen bile yerini biraz benzinle sildinmi pırıl pırıl oluyor,boyayada zararı yok hemde. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çift taraflı banttan daha sağlam ve kullanışlısını görmedim ben Mustafa,söksen bile yerini biraz benzinle sildinmi pırıl pırıl oluyor,boyayada zararı yok hemde. ;)

Şuan shark antenin üzerinde olan da çift taraflı bant değil mi Murat abi? Çift taraflı bantla deneyeyim tekrardan.

Bülent abi (uyumsuzelement ) geçenlerde sökmüştün yanlış hatırlamıyorsam.Çift taraflı bantla mı yapıştırdın abi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

çift taraflı bandın tutması için (biliyosunuzdur ama ) yapıştırılıcak yerin kuru ve sıcak olmasını öneririm daha sonra üstüne kar dolu tipi yağsa gene sağlam durur :)

aynen, kurutma makinesiyle hafif ısıtıp yapıştırmıştım ilk aldığımda 2 sene sorunsuz kaldı yapıştığı yerde daha sonra bantlar deforme oldu  diye ben keyfe keder söktüm
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Daha önceki sayfalarda yazılmıştır herhalde, Mazda 3 sedan-hb tavan eğimleri farklı yanılmıyorsam, bu arkadaş Mazda 6 yı da dahil etmiş, aynı ürünün hepsine birden tam oturacağını sanmıyorum...

Ebay'den alan arkadaşlar da oldu, bir zamanlar Dündar yaptırıyordu, ondan alanlar da oldu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

http://www.aliexpress.com/product-gs/520148707-shark-fin-antenna-for-car-radio-FM-AM-for-mazda-Mazda3-M6-wholesalers.html

linkdeki ürünü almayı düşünüyorum. sizce kalite bakımından nasıldır? alan oldu mu hiç sitede..

Bu siteden mazda 3, led ışıklı kapı eşiği aldım. Ürün Şu an İstanbul'a gelmiş ama henüz daha bana ulaşmadı. Bu konuyla ilgili zaten ışıklı kapı eşiği konusunda paylaşmıştım sipariş verdiğimi. Sonuçlarıda orada paylaşacağım. Bende shark fin anten düşünüyorum ama kimden nereden alacağım konusunda bilgi sahibi değilim. Selman bey Dündar yaptırıyordu ondan alanlar oldu demiş ama Dündar bey kimdir yada nasıl ulaşırız bilmiyorum. Bu konuda forumdaki arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dündar Usta eski kasa Mazda3 ler için yapmıştı neredeyse 5 sene önce . Hem kaldığını hem de uygun olduğunu sanmıyorum. Yeni kasalar için eBay'den veya internetten araştırmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak söylemiş, Dündar eski kasalar için yaptırmıştı, yenisi için yeni kalıp çıkarmak lazım, uğraşacağını sanmam...

Bu arada, sitenin kurucu üyelerinden kendisi ama uzun zamandır aktif değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dündar Usta eski kasa Mazda3 ler için yapmıştı neredeyse 5 sene önce . Hem kaldığını hem de uygun olduğunu sanmıyorum. Yeni kasalar için eBay'den veya internetten araştırmakta fayda var.

Burak söylemiş, Dündar eski kasalar için yaptırmıştı, yenisi için yeni kalıp çıkarmak lazım, uğraşacağını sanmam...

Bu arada, sitenin kurucu üyelerinden kendisi ama uzun zamandır aktif değil...

Burak bey, Selman bey teşekkür ediyorum ilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...