Jump to content

Mazda CX-3 Dünya Prömiyeri

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Qashqai'nin havasını rahat alır bu araç...Çok sıkı bir duruşu var ayrıca Mazda bugüne kadar gitmeyen araba yapmadığına göre bununda motorunun ufak geleceğini düşünmüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Qashqai'nin Son makyajlı olanının içi için bişey diyemem, görüntü iyi gibi,  ama daha öncekinin içine bakmıştım, çok dandik bir ön konsol vardı , ağarmış siyah gibi bir plastik kullanımıştı, ben hiç beğenmemiştim, çok basitti.

Yeni  mazda tam olarak bi ortaya çıksında bakalım , yorumlar ne olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani illa beliritilmemiş olsa, bu  suv ları birbirinden, sınıf olarak ayırt eden bir yön göremiyorum, bence küçük motor seçeneği ile hepsi birbirinin rakibi oluyor, fark sadece boyutlardaki ufak değişiklikler değilmi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç Qashqai değil , Juke'un rakibi  ;)

Abi bende Juke ile Qashqai arasında bir model olarak bekliyorum, yeni CX-3'ü. Örneğin yeni Citroen Cactus gibi. Ne bir Juke, nede bir Qashqai ayarında. He iki modelin arasına sıkıştırılmış bir model.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aracı canlı canlı görene sordum, juke tan büyük, Mazda3 ün Crossoever  versiyonu demişti aracı gören...

Aşağıdaki sitede CX-3 uzunluğu 4250mm deniyor (juke 4130mm, qashqai 4379) bagaj da 400 l (juke 250 l, qashqai 401 l)

http://www.carnews2014.com/2015-mazda-cx-3-crossover/

Juke demek bu araca haksızlık olur, bagajı qashqai ile aynı , üstelik qashainin içide pek geniş değil tasarımda karga burnunu uzun tutmuşlar qashqainin ordan farkı var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX-5 bu aracın yanında biraz aile MPV si gibi kalıyor, bu çok agresif bir araç, gören vurulmuş öyle diyor...

vur beni cx3 :P Hedefe kilitlendim ben bekliyorum :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Qashqai de boş durmamış bu arada. 1,6 litre turbolu bir benzinli motor eklemiş seçeneklere. 163 beygir güç, 240 Nm de tork üretiyor. Yalnız bir hata yapmışlar herhalde; motorun hacmi 1,612 cc. gözüküyor. Bu durumda bir üst dilimde mi vergilendirilir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alıcı mısın Gökhan ? :D

Tabiii....

Ama işin ilginci, ben onu Cx-3 anlamıştım iyi mi. :D

Malum Mazdanın böyle ilginçlikleri var.

1840cc. lik Lantisler ile 1310cclik 2ler gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer juke gibi küçük olmazsa ve iyi bir fiyatla gelirse hedefimdeki Cx5'ten vazgeçip bana beni al diyebilir :) Heleki daha yeni mazda 3 almışken..neyse fazlalık göz çıkarmaz bunu hanıma veririz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...