Jump to content

Alarm....

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ayrıcada bu arabada her bir fonsiyonun, uyarının sesi kısılır ama emniyet kemeri uyarı sesi kısılamaz. hastayım bu japonların işçiliklerine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

16

• Selman

13

• cerman

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Japonla alakası yok, amcamın Volvo'da da kesemiyolar o sesi... Tabi önce kemeri takıp sonra üstüne oturmak veya yan yolcunun kemerini kendi tokana takmak gibi yöntemler her zaman mevcut :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ayrıcada bu arabada her bir fonsiyonun, uyarının sesi kısılır ama emniyet kemeri uyarı sesi kısılamaz. hastayım bu japonların işçiliklerine.

siz yine şanslısınız kemer uyarı sesiniz tatlı bi tonda bendeki daha tiz ve ses şiddeti olarak 2 katı neredeyse
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Abi takıyosun hiçbi sorun kalmıyo :D

sen takınca sorun kalmıyor ben  yolcuyuda ikna ediom takta sussun diye en sonunda 2 adet emniyet kemeri tokası aldım hep takılı duruolar :D :D

not: gençler sakın böyle bişeyi evde denemeyiniz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla benim arabaya binen hemen hemen herkes kemerini takıyo zaten, arada sırada gelen müşterileri filan alıyorum havaalanından, onlar takmayabiliyo, bişey demiyorum artık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen takınca sorun kalmıyor ben  yolcuyuda ikna ediom takta sussun diye en sonunda 2 adet emniyet kemeri tokası aldım hep takılı duruolar :D :D

not: gençler sakın böyle bişeyi evde denemeyiniz :D

aha abi bide senin guzuda arka koltuklarda takılmadığı zaman uyarı ışığı yanıyo dimi:) ulusoy otobuslerindeki gibi:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ilermeyen trafikte takmak çok abest geliyo adama:)

Valla bi süre sonra alışıyosun, ben artık araba koltuğunda kemersiz rahat edemiyorum. Birini beklerken bile çıkarmıyorum kemeri. Volkan gördü canlı yayında, arabayı 5 metre ileri almak için bile kemer takıp farları yakıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Ben 5 m bile gitsem takıyorum" demek istedim ve pek bir tanıdık geldi :D

Burak Abi aşağıdaki de tanıdık gelmiştir Allah bilir :D

Eskilerdeki tek şöför için uyarı verenler için serviste daha ilginç bir yöntem bulmuşlar. Yolcu kemerini şöför tarafına takıyorlar :D

Japonla alakası yok, amcamın Volvo'da da kesemiyolar o sesi... Tabi önce kemeri takıp sonra üstüne oturmak veya yan yolcunun kemerini kendi tokana takmak gibi yöntemler her zaman mevcut :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aha abi bide senin guzuda arka koltuklarda takılmadığı zaman uyarı ışığı yanıyo dimi:) ulusoy otobuslerindeki gibi:)

benimki neoplan zaten mazda deil :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi aşağıdaki de tanıdık gelmiştir Allah bilir :D

Ne ara yazdın sen bunu ? ???  Aklımızdan geçenleri mi okuyoruz ne ? ??? Benmi senden korkmalıyım sen mi benden ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla aynen neoplan gibi, her türlü lux, emniyet düşünülmüş:)

olum vurur seni burdaki yamyamlar farkındamısın deilmisin bilmemde makyajlı mazdayı övdün az evvel :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...