Jump to content

Alarm....

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

16

• Selman

13

• cerman

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

olum vurur seni burdaki yamyamlar farkındamısın deilmisin bilmemde makyajlı mazdayı övdün az evvel :2funny: :2funny:

durun hele 2008 ler çıksın. o zaman görecez:) övmek nasıl olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

durun hele 2008 ler çıksın. o zaman görecez:) övmek nasıl olur.

pek bişe deişmes sanırsam yada 2008 almak ne kadar mantıklı olur 2009 da kasa deişecekse
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkimizinki aynı değil mesela, seninkiler neydi? Dörtlüleri yakıyor kapı açılınca... Volkan'la da sesleri farklı... :) Ne arıyacaz peki, her gece uyandırıyor siteyi, siteyi salla beni uyandırıyor, zaten zor uyuyorum... :)

Yeni nin patronunun ki adını unuttum şu an, onun siyah hb ininde kapılar aılınca 4lüler yanıyodu.._bi tek Okan Abi nin alarm çin malı deil kanımca, patron kıymaz kendi guzusuna kanımca :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ne yazdım ? :D Dikkat edersen edit te yok :D İmla Kılavuzu

Noktalama işaretinden önce boşluk verilmez, "edit te yok" değil, "edit de yok" yazılır zira ayrı yazılan ekler ses değişimlerinden etkilenmez. :D

Bi de ben kıl değilim, hele kıl hiç değilim... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni nin patronunun ki adını unuttum şu an, onun siyah hb ininde kapılar aılınca 4lüler yanıyodu.._bi tek Okan Abi nin alarm çin malı deil kanımca, patron kıymaz kendi guzusuna kanımca :D

bende de 4lüler yanıyo kapıları açınca,ama markasını bilmiyorum  :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selman bende de Cenmax mı ne var.yaklasık 2 yıldır,her kilitlemeden 30 sn. sonra zırt zırt diye öterdi3-5 sn. kadar

ben inat ettim gitmedim servisine :fiuw:

he he artık o da vazgeçti ötmekten  :D şimdi mutlu mesuut yaşıyoruz beraberce :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi demin denedik alarm olayını mazda 3 ile...

alarmı iptal etmen için yolcu tarafındaki sigorta kutusu açıp 54 numaralı 7.5A nin pimini çekeceksin bu sayede alarm devre dışı kalır.

denedik oldu:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi demin denedik alarm olayını mazda 3 ile...

alarmı iptal etmen için yolcu tarafındaki sigorta kutusu açıp 54 numaralı 7.5A nin pimini çekeceksin bu sayede alarm devre dışı kalır.

denedik oldu:)

pimi çektikten sonra 5 saniyen var Selman  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim alarmda kumandaylan değilde otomatik olarak kendi kendine kapanmasını beklersen ötmüyor.Ayrıca dörtlülerin yanması alarm markasından ziyade bağlantı şekliylen alakalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En egzantirik alarm bende heralde, her şeye ötüyo, ama Allah var çok faideli bi alarm, kapıları açında veya anahtarı kontaktan çıkarınca otomatik dörtlüleri yakıyo filan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kurta sormuşlar, "Neden ensen kalın?" diye, "Kendi işimi kendim yaparım da ondan" demiş... :) Siz bunu kendi kuzumu kendim yerim diye anlayın...

Ben bu işi çözdüm galiba, son iki gündür ağzını bile açamadı kerata, ilk kilitlemeden sonra bir kere hatta iki kere daha kilitliyorum, anlamsız zamanlarda ötmekten vazgeçti.. Arabanın anahtarıyla kardeş olucaktık neredeyse geceleri elimde uyuyordum, hanım kıskanmaya başlamıştı felan.. :geyik:

Şöyle bir açıklaması olabilir, bizim arabalarda çift kilitleme yok ama alarmlar çift kilitlemeli arabalara da uygun yapılmış olabileceğinden ikinciyi duymadan kendini rahat hissetmiyordur....Nasılım?.. :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kurta sormuşlar, "Neden ensen kalın?" diye, "Kendi işimi kendim yaparım da ondan" demiş... :) Siz bunu kendi kuzumu kendim yerim diye anlayın...

Ben bu işi çözdüm galiba, son iki gündür ağzını bile açamadı kerata, ilk kilitlemeden sonra bir kere hatta iki kere daha kilitliyorum, anlamsız zamanlarda ötmekten vazgeçti.. Arabanın anahtarıyla kardeş olucaktık neredeyse geceleri elimde uyuyordum, hanım kıskanmaya başlamıştı felan.. :geyik:

Şöyle bir açıklaması olabilir, bizim arabalarda çift kilitleme yok ama alarmlar çift kilitlemeli arabalara da uygun yapılmış olabileceğinden ikinciyi duymadan kendini rahat hissetmiyordur....Nasılım?.. :P

ikincisi alarmı sessiz hale getiriyor eski arabada öleydi desi mıi alarm??
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...