Jump to content

Karamürsel'de Mazda MPS

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Türkiye'de Mazda MPS... Evet evet... Yanlış duymadınız..Vallahi bugün gördüm. Hem de bizim taşrada... Karamürsel'de :D

Yanımda babamlar falan vardı, bir yere gidiyorduk, dönüp de takip edemedim :( Karamürsel'in bir sokağından anayola çıkarken gördüm, sonra dikiz aynasından baktım, yine Karamürsel'in içine girdi.. Demek ki buralara bir yerlere gelmiş..Tabiki de yababncı plakaydı.. Yunanistan plakasıydı.. Kırmızı kırmızı cayır cayır yanıyordu vallahi.. Dedim ben bu arabayı bir yerden tanıyorum ama nerden dedim.. Sonradan çıkardım işte :D

Bu akşam bulmak için baya bir sokak gezdim fotoğrafını çekmek için, nerdeyse dörtte birini bitirdim sokakların ama maalesef bulamadım :( Eğer buralardaysa yarın görürüm, bol bol çekerim fotoğrafını :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 217
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• OveRMinD

18

• NeBiAnd

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Enes olacaktı şimdi ,yarın kesin gelirdi aramak için Karamürsele beraber arardınız Mpsyi  :D Bu arada herhalde çıplak gözle ilk gören sen oldun herhalde  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ewet, ben de onu dicektim, yazmayı unuttum İzzet Abi.. Heralde burda ilk gören ben oluyorum :) Hakkaten çarpılmışa döndüm gördüğümde :D Nasıl ya, Karamürsel'de bi mazda3 daha mı, hem de panjuru değiştirmiş falan dedim uzaktan görünce, sonra aklım başıma geldi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Aaa helin sen bizim hemşeriymişsin yahu :)

demek buralarda MPS var, e o zaman ben de bi dolanayım etrafı belki denk gelirim. ilk olamasam da ikinci olmaya çalışayım bari :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ewwweeetttt :) Bu akşam babamın arabasıyla çarşıya giderken bir de baktım ki karşıdan geliyooooorrrr...Arabayı babam kullanıyordu ve babama hemen "geliyo geliyo" dedim. O da telaştan ne olduğunu şaşırıverdi hemen arabayı döndürdü takibe başladık :D Neyse baktım ki anayola çıkacak babama durdursana dedim ve sollarken önünü kesti babam :D İkimiz beraber bir anda indik arabadan.. MPS'tekiler korktu, camları falan kapadılar :D Neyse sonra açtılar camı, dedim bizim mazda klübümüz var, mps de Türkiye'de yok, şöle dünya gözüyle görmüşken bir iki resim çekeyim bizim klüp için dedim. O da tamam dedi. Ama bu akşam acil işi varmş, zaten gece güzel olmaz..Telefonunu verdi, yarın fotoğraflarını bol bol çekecem.. Yalnız araba hakkaten kopup gidiyormuş yahu :D

Bu arada Yunanistan plakası değil, Belçika imiş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...