Jump to content

Karamürsel'de Mazda MPS

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 217
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• OveRMinD

18

• NeBiAnd

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Adam yeni almış direk türkiyeye gelmiş heralde 5000 bile olmamış km.Koltuklar döşeme falan çok güzel bence tam vücudu saracak şekilde.Zaten km 280 göstermesi yetiyooo   :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sis farı olarak bizimkileri tercih ederim.Çünkü yuvarlak sis farı hem daha gösterişli hemde normal farlarla uyum içerisinde ;) Bide şunu belirtmeliyim sedanın duruşunda başka bi asalet var canım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Müzik sistemi çok çok iyi gerçekten.. Bose baya fark ettiriyor.. Aracın sahibi kalkış da yaptı, videoya çektim ama onu da bi ara rapidshare e yüklerim. Turbo sesi çok da belli olmuyor.. Araba ilk çalışınca sadece fark ettiriyor..Gaza kökleyince resmen arkaya yapışıyoruz diyorlar..Aracı yurtdışı fiyatı 40.000ytl imiş..ötv'si ise %118 gibi bişey dedi araç sahibi..

Bir de 61. mesajın 2. resminde daha iyi görürsünüz.. Bizim göstergeyi sıfırlama tuşuna benzer bir tuş da solda var.. o da gösterge ışıklarının yanıp sönmesini sağlıyor.. pardon gösterge değil de sadece rakamların ışıklarının.. mesela 61. mesajın 1. resminde ışıklar kapalı, 2. sinde ışıklar açık.. mantığını pek anlayamadım.. çünkü ayrıyeten zaten bizimkiler gibi solda dsc tuşunun orda da gösterge ışığı ayarlama tuşu var.. bu arada aracın sahibi o tuşun işlevini de benden öğrendi :) daha yeni aldığı için pek incelyememişler aracı :)

istanbul otobanında da ölü bir köpeğin üzerinden geçmişler ve zıplamışlar hafiften, izmit'te servise götürmüşler ve çalışanlar da baya bi incelemişler arabayı.. göya mps'in alt koruması bizim mazda3'lerden farklıymış, daha dayanıklıymış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helin, adamları bir saat mum etmişsin en az :D Valla Helal olsun.. Fotoğrafları Galeri ye de yüklersen sevinirim. Hatta ayrı bir albüm bile yapabiliriz ;) . Orada daha derli toplu durur gibi geliyor bana ;) .

Yalnız 280 i görünce içim gitti. Bazı yorumlara katılıyorum dışarıdan senin araç daha güzel görünüyor. Ne de olsa Sedan :D

Bu nedenle Mazda6 Speed i düşünemiyorum. Kimbilir ne muhteşem bir makinedir ..

Ama kim olursa olsun içine binip gaza basınca eminim tüm düşünceleri uçup gidecektir. Buna Volkan da dahil :)

BOSE müzik sistemine gelince gördüğüm kadarı ile Mazda 6 lardakilerle aynı hoparlörler. Amfi de aynı ise iyi bir performansı olduğunu söyleyebilirim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Walla içi güzel ve beygir güzel.Gerisi beni sarmadı.Bu alet bende olacak ilk iş daha 100 km yapmadan komple body kit ve jant çift çıkış ve blowoff.Bu şekilde Volkanın arabadan daha güzel durmuyor. :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...