Jump to content

Karamürsel'de Mazda MPS

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 217
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• OveRMinD

18

• NeBiAnd

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yeni sahibi sağ tarafına bi hasar verirse yaptırır tabi, ben cillop gibi bırakıcam kendisine :D

NOT: Benim hasar sol tarafta :D

Ben önden bakınca sağda idi ya ondan öyle kaldı aklımda :D (çevir kazı yanmasın) :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haaa Aras Yeni Otomotiv dedi de aklıma geldi, bugün 100.000 bakımı için arabayı servise bıraktım. (98.991 km'deydi)

Neyse, servis kısmında 35 U 1..7 plakalı kırmızı bi Rx-8 vardı. Adam ön ve arkadaki tüm amblemleri sökmüş, ön çamurlukların arkasındaki siyah ızgara gibi şeylere de yere paralel olacak şekilde 2'şer tane krom plaka takmıştı. Spoiler da sanki biraz farklı gibiydi. Fena olmamıştı yani...

Yalnız malesef arabayı bırakmış ve dönmekte olduğum için kart bırakamadım... :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burda cadde tarafında sıyah bı rx8 var fotosunu yakalayamıorm hıcbızaman sıyah ve cok tatlı sıyah jantları var ve on tampon arka tampon marspıyer komple deısmıss canavar bıse en son resmını cekmeye yanastıgımda s2000 le oynuyodu:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haaa Aras Yeni Otomotiv dedi de aklıma geldi, bugün 100.000 bakımı için arabayı servise bıraktım. (98.991 km'deydi)

Neyse, servis kısmında 35 U 1..7 plakalı kırmızı bi Rx-8 vardı. Adam ön ve arkadaki tüm amblemleri sökmüş, ön çamurlukların arkasındaki siyah ızgara gibi şeylere de yere paralel olacak şekilde 2'şer tane krom plaka takmıştı. Spoiler da sanki biraz farklı gibiydi. Fena olmamıştı yani...

Yalnız malesef arabayı bırakmış ve dönmekte olduğum için kart bırakamadım... :(

35 U 1987 abi, bizim okuldaki kırmızı rx-8, bi denk getiremedim okulda da cocua.. neyse okul acılsın ilk gördüüm yerde not yazıp koycam cama.. kart nerden cıktı abi, iş yerinin kartını koysan nolcakki siteye müşteri istiyoz biz ;D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lan olm ben belki istemez diye plakayı sansürledim, maşallah kabak gibi yazmışsın, bi de puntoyu büyütseydin bari :D  Demek çocuk 87'li ha, zengin baba rulez :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence için pek te rahat olmasın.. m3fc a bi ziyaretçi girip bana 34 MAZ 34 ün sahibi benim lütfen o mesajı silermisiniz diye pm gelmişti.. Ama konuyu bulamadım.. öyle duruyordur şimdi.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla anca senede bir gönürüyoruz trde. araba abimin ama arabayı aldıran benim trde bu arabayı kullanmış ilk kişi olarak ??? kesinlikle herkese tavsiye ederim umarım en kısa sürede satışı başlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serdar,

Türkiye'de Mazda şu anda öksüz durumda. İnşallah Japonlar işi devralınca bu veya benzeri gelişmeler olur da seçeneklerimiz artar yoksa biz senin Türkiye'ye gelişini bekleriz her sene arabayı görmek için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...