Jump to content

Karamürsel'de Mazda MPS

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Burak abi geç farketmişiz inş. bi dahaki sene buluşma da ayarlarız güzel olur. Bu  arada bazı yanlışları düzeltmem gerekiyor. Araba isviçre plakası yani isviçreden geldik. Hee bide benim önümü falan kesmediler camım yarı açıktı arabada 3 tane yarmaydık öyle önümüzü kesecek insanlara papuç bırakmayız :) zaten araba önümüzde durunca arkamdaki 1.90 m lik arkadaşım kapıyı açıp dışarı çıkmıştı bile  8)

Bu arada  arabayı 4 gündür yıkamamıştık paspastanda belli oluyordur. O yüzden resimlerda fazla parlamıyordu araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 217
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• OveRMinD

18

• NeBiAnd

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bu mps Belçikanın Zürih kentinden mi Helin.. :D

Biran Abimizin gözünden kaçmamış Serdar :)

Helin sanırım o anlatım sırasında biraz espiri katmış :geyik:

Ama gerçekten güzel bir aracınız var :nazar: inşallah bir sonraki gelişinizde buluşuruz.

Eğer İsviçre ye döndükten sonra da foruma katılmaya devam edersen senden araba bile getiemeni isteyen çıkar seneye gelirken :D

Askerimiz var bir tane 40 gün kadar kaldı dönmesine kesin çatlayacak :) MPS hastası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aman Serdar, kestik ya önünü.. sen de sağa çektin ya.. bak kendin diyorsun, arkadaki 1.90'lık çıkmaya hazırlanmış :D

Biran Abi yakalamıştı zaten plaka yanlışlığını...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

konuya kendimide dahil etmek isterim ama bi arkadasim ozel bir cevap yazmis seninkide ne arabymis diye bana karsi bi tavr almis ,kesinlikle hava atma taraftari falan degilim burda istedigim arabaya binecek kadar ekonmim var ama egerki farkli olacagim o zaman  mazda 3 mps dedim ve aaaaldim cok binmiyorum burada asiri kis var senenin 10 ayi kis geciyor sadece sansimiz yaver giderse gunesi 1 ay kadar goruyoruz ben sadece benmde bi mázda aracim oldugu icin sizlerle bazi seyler paylasmak istedim ,,,,,, onceden audi ve bwv kullandim ama hicbir siteyi acipta uye olma gereksinimi gormedim ne diyebilirdimki arkadaslar bende m3 var hadi yarismi edelim diyecektim ,simdi normal bir aracim var be bendee  mazdadan  duydugum mennuniyeti sizlerle paylasiyorum turkum ve turklerle yazisiyorum ,,,,,,hatam olduysa ozur dilerim yazdiklariomdan dolayi ,,,,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

estağfullah, ne mutlu sanaki MPS kullanıyorsun, gel görki burada bir sıkıntı varsa oda mermerlerin mazda yı Türkiyede rezil edişi,, ayrıcada araban çok güzel kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesela bu forum da istanbul daki tek HB sahibi benim.. Benimde üstüme geliyorlar ama sesimi çıkarıyormuyum yooo.. HB çi olmanın gururunu yaşıyorum:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

erman kardes cok saol gercekten moral oldu .........bir an dedim satiyim su mazdayi yina alman markasina doneyim benim arabamda hb  ,,,,,,cok iyi olmasada degisik bi  havasi var yaolda cok hosuma gidiyor tanamdiklari icin yaris yapmak isteyen cok oluyor .....saygilar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak , her zaman yalnislarimi duzeltiyorsun cok tessekuur  ediyorum ama bi konuda dikkatine cekerim biz mazdadan bahsediyoruz sonucta orta sinif bir araba markasi bende fazla iyi olmasada derken onu kasdettim , hakaret anlaminda falan degil ve ben arabamdan cok memnunum ,,,,,,,ve ayrica sitenden dolayi seni tebrik ediyorum seviyeli ve cokk  sicakk ,,,,,,,,saygilallrrrrrrrr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Estağfurullah.. Daha önce belirtmiştin bu tür forumlarda daha önce fazla yer almadığını. O sebepten alışana kadar biraz sıkıntı yaşaman doğal biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Oradaki cümlem aslında ufak bir espiri idi sebebi de Mazda3 MPS in donanımlarının Türkiye ye getirilenlerden bir hayli farklı olması. Ben kendi markası içinde düşünürken sen geneli alıp yazmışsın :) Takılmayalım böyle şeylere :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...