Jump to content

Karamürsel'de Mazda MPS

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 217
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• OveRMinD

18

• NeBiAnd

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Şimdi telefon ettim.Kaplamaymış.Bir araç 300 YTL tutuyor.3 kişi gelirsek 250 YTL yapıyor bize.İşlemde araç başı 1 saat sürüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Şimdi telefon ettim.Kaplamaymış.Bir araç 300 YTL tutuyor.3 kişi gelirsek 250 YTL yapıyor bize.İşlemde araç başı 1 saat sürüyor.

dediğim gibi yapılmışından görmem gerek anlamam yoksa ben :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediğim gibi yapılmışından görmem gerek anlamam yoksa ben :D

Buna benzer birşey olur herhalde.

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

resimlerinden bakılırsa sahibi bu arabayı hiç temiz kullanmamış, valla 4778 km deki araç'ın içini çok kötü kirletmiş:) valla benim kuzu 7 binde hala gelin gibi:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Buna benzer birşey olur herhalde.

Murat ilk bunu göreydim önce kendimi öldürür sonra seni vururdum :2funny: :2funny: :2funny: çok kötü bu ama griye iyi durmus senin guzuya
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

helın mps bıle senınkınden daha guzel:)

onu bunu bosverelım o arabayı suren adam suan ona ımrendıgımızı ve nekadar meshur oldugunu bı bılse sasırırdı:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamı Ana Sayfaya haber bile yaptık değil mi ?  :D

Aslında hiç sormak aklıma gelmedi Helin'e sürücü Türkmüydü acaba diye ? Öyleyse direk üye olsun buraya :D Enes'in kankası olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

karbon kabut yapanı bulursanız benide ekleyin listeye 8:)_kaplama diosanız da listeye adımı yazdırmam için önce bi görmem lazım kanımca, birini kobay olarak tayin edelim.. kısa çöpü çeken yaptırsında bakak bi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haberi yeni gördüm.. MPS gerçekten güzel araç..  Sadece yazları gurbetçilerin gelmesiyle birlikte böyle farklı araçları görmek üzücü birşey.. Keşke burada da satılabilse... ilerde olur inşallah.. Bizim dükkanın orda siyaz SW mazda6 var.. çok güzel duruyor.. ayrıca cins bi mazda 5 gördüm.... umarım ben araba alma zamanına gelince 2.3L mazda3ler galerilerde olur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...