Jump to content

Opel Kadeath

Guest mustafa_g
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Pazar Günü İzmit Körfez Pistinde yapılan speedweekend yarışlarındaydık. Kocaeli Banned Team olarak bilinen ekibimizle birlikte tam kadro oradaydık. Yarışla ilgili tüm masrafları aramızda paylaşarak 1991 model Kadetimizi piste çıkarttık ve mutlu son.  :tey: :tey: :tey:

Arabanın sahibi olan Baran biraderim yarı finalde siyah renkli bir typeR ile kalktılar ve ilk kalkışta geçti. İkinci kalkışta ise 3. vitesteki sorun sebebiyle geçildi ve eşitliği bozacak olan üçüncü kalkışta tampon tampona bitirilen yarışı burun farkıyla siyah TypeR aldı. ikincilik mücadelesinde bu kez gri renkli bir typeR ile kalkmışlar (benim acilen ayrılmam gerektiği için o kısmını göremedim) ve Baran kardeşimiz 2-1 galip gelerek ikincilik kürsüsüne çıkmıştır. Kadetteki modifikasyonlar ise şunlar; SFI motor-forget piston-port polish ve chip. İşin komik tarafı ise, kadetin daha timing ayarları yapılmamışken piste çıkarmamıza rağmen standartı bile 200+hp güç üreten makinelere kök söktürmesiydi. :2funny::clap:

imga0215de6.jpg

dsc00240cx4.jpg

dsc00257qs0.jpg

imga0224oy4.jpg

dsc00263zb1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Tebrikler.  O0 Sadece bu kadar modifikasyon ile iyi başarı.  :nazar:

teşekkürler. Allah kısmet ederse bir sonraki yarışlarda büyük ihtimal ördeği de çıkartacağız piste ancak büyük bir problem var. Yapılan sınıflandırmalarda kategori 6 ya alıyorlar ördeği. yani 1801-2500cc hacimlilerin arasında kalıyor araba. hadi 2000cc için falan belki birşeyler yapabiliriz standart haliyle ama muhtemelen ilk kalkışta eleniriz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

motor modu olarak pek bir şey yok benimkinde sadece port polish ve açık filtre var. bu hafta sonunda eğer uygun bir yer ayarlayabilirsek kadet ile deneme yapacağız. çıkan sonuca göre (ne kadar fark yiyeceğim) karar vereceğiz :)

hafifletme konusunda yapılabilecek pek bişey yok. belki kendimi zayıflatırsam (85kg yim) belki o işe yarar  :fiuw::2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motor modu olarak pek bir şey yok benimkinde sadece port polish ve açık filtre var. bu hafta sonunda eğer uygun bir yer ayarlayabilirsek kadet ile deneme yapacağız. çıkan sonuca göre (ne kadar fark yiyeceğim) karar vereceğiz :)

hafifletme konusunda yapılabilecek pek bişey yok. belki kendimi zayıflatırsam (85kg yim) belki o işe yarar  :fiuw::2funny:

Ben senin yerine kalkarım Kadir :D Kafadan 20 kilo eksiğim var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Ben senin yerine kalkarım Kadir :D Kafadan 20 kilo eksiğim var :D

neee kadir miiiii???

Burak bana kadir demekle yapılabilecek en büyük hakaretlerden birisini yapmış oluyorsun. benim o arkadaşla karıştırılmayı bırakınız, aynı güneşin altında bulunmam bile mümkün değil :D:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neee kadir miiiii???

Burak bana kadir demekle yapılabilecek en büyük hakaretlerden birisini yapmış oluyorsun. benim o arkadaşla karıştırılmayı bırakınız, aynı güneşin altında bulunmam bile mümkün değil :D:D:D

Mustafa sana özgü bir durum değil forumumuzun genelinde olan bir problem bu :D Biz forumun altında yatır olduğunu düşünüyoruz :D Forumun Laneti diyebiliriz kısacası :D

Geldiğimden beri Kadir'in mesajlarını okuyunca oldu bunlar sanırım. Kusura bakma :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

kardeşim benim soyadım zaten GÜNEŞ. başka bir güneşe ihtiyacım yok. bu arada kadet'in konusunun içine turp suyu sıkma şimdi, lütfen çekil kenara. şu iyi giden arabanın aklını alana kadar en iyi giden araba seninki diyelim de belki susarsın o zaman :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

kardeşim benim soyadım zaten GÜNEŞ. başka bir güneşe ihtiyacım yok. bu arada kadet'in konusunun içine turp suyu sıkma şimdi, lütfen çekil kenara. şu iyi giden arabanın aklını alana kadar en iyi giden araba seninki diyelim de belki susarsın o zaman :)

yanlış anlaşılma olmasın, bu mesajı kadir zaralısına yazmıştım (araya Burak'ın mesajı girince açıklayayım dedim :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

mustafa abi bu arada nanocharger ıle dyno sonuclarını scan edıp yayınladım sıtersen bır ıncele...sanada fıkır olsun O0

sonuçları gördüm. iyi fena değil ama o aradaki dıgıdık gücünü hissetmen bile mümkün değil bence. ama yine de chip mhip falan diyorsun, hepsini yapıp yekünde belki bişeyler hissedersin. ben şimdilik düşünmüyorum nanoşu, daha öncelikli işlerim var yine. bu arada ben de "kasko bedeli indiriminden" faydalanıp vergiyi düşürttüm ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

%5 e göre yaptılar. vergi dairesinde hazır bir form var, onu sigortacına doldurtup kaşeletiyorsun. dilekçe yazıyorsun "aracımın kasko bedeli şu kadar, yüzde 5 i şu kadar ama vergisi bu kadar, indirin bakalım şu vergiyi" şeklindeki dilekçe + ruhsat fotokopileri + form ile vergi çemberine gidip veriyorsun hepsini. bu şekilde bir alt dilime (yani 1.6-1.8) dilimine indiriyorlar vergiyi ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...