Jump to content

XCarLink - USB Memory MP3 Player

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Her yönüyle ortaya koymaya çalışıyoruz ki almayı düşünen kişilere az da olsa bir katkımız olsun :)

Tabii serde biraz elektronik bilgisi ve muzik kulağı olunca böyle detaylar ister istemez dikkat çekiyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

tam konusu gelmis

m3fca yazdigim yaziyi buraya da paste edeyim

Selamlar,

Geçen Pazartesi siparis verdigim XCarlinkim yurtdisindan cuma gunu elime gecti.

Bugun bi heyecanla Mazda6 ma saldirdim. Baglayalim bakalim nasilmis diye..

Neyse..

Once internetten on panel nasil sokulur videosu seyrettim. Sagolsun zenci bi amca guzel anlatmis.

Sonra arabanin yanina gidip ;

- Öncelikle ortadaki bardak koyma bolumunu bi parmaginizi el freninin arasindaki bosluga takip diger elinizle de bardak tutucunun icinde bi yere yapisip cekiyorsunuz. Azicik asilinca tirnaklarindan kurtulup cikiyor. Gerci bendeki cikarken vites ksimini da beraber cikardi. Aradaki tirnaklari sonradan ayirdim.  Vites kismini tam olarak sokmenize gerek yok..

- Bardak tutacagini cikardiktan sonra vitesi N ye alip vites kolunun cevresindeki plastik muhafazayi mumkun oldugunca geriye cekin ve on konsolun altina bakin 4 adet vida var. o 4 vidayi oncelikle sokun.

- Daha sonra torpido gozunu cikarin ve o bosluktan orta konsola dogru soyle bi egilip bakin orada bir adet somun daha goreceksiniz.Onu da sokun.

- Simdi teyp ve klima unitesinin bulundugu orta konsolu cekin. O da tirnakli hemen cikiyor. Sonra XCarlinkinizin konektorunu teybin arkasindaki yuvaya takiyorsunuz.

Aa o da ne. calismiyor..Neden diye dusununce, normalde 2004 model arabalarda teypte bir modifikasyon yapip 716 nolu pini kisadevre yapmak gerektigini hatirliyorsunuz. Ama bizim aracimiz 2005 model . Ancak 2004 agustosta trafige ciktigi icin acaba mi diyip teybi komple sokuyorsunuz (sanirim butun isin en zor yani buydu) Ustte bahsi gecen yeri kisa devre yapip teybi geri topluyorsunuz (Sokmekten daha kolay..bir iki vida artti amaolsun) sonra arabaya goturup montajini yapiyorsunzu ve super bir sekilde calisiyor.

Hem arabanizda guzel bir cihaz montaji yapmis oluyorsunuz hem de haftasonunda kucuk bir eglence.

Elim tornavida tutmaz, lehim yapmak nedir bilmem diyenler icinde zaten bu urunun turkiye distirbutorunu tavsiye ederim. Yani distirbutor olarak bilmem de. cihaz olarak tavsiye ederim. CDlere olum cok yasa mp3

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhan 45 YTL den kurtarmışsın.. Servis 45 YTL alıyor bu işlem için ;) Hayırlı olsun.

Ben de  kullanıyorum ve CD ye hiç ihtiyaç duymadım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 ytlden mi?

Az para degil. Ha bi de cihazi toplamda 140 dolara falan malettim Onu da dusunmek gerek.

Evet yurtdışı fiyatı bu Türkiyede de € olarak satılıyor. Bir ara Sencer Bey (Türkiyedeki yetkilisi) sanki yetkili satıcılarında montajın bedava yapılacağına dair birşeyler söylemişti ama onlar da Mazdalara yapmaya çekiniyorlar gibi bir duyum aldım ne kadar doğru bilemem. Gelince kendisi yanıtlayacaktır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

heralde bende alacam bitane yurtdışından bu gidişle

Montajı beraber yapalım :D Merak ettim nasıl sökülüyor :D

Oğuzhan, bulduğun videoyu buraya koyabilirmisin ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben uraşamam servise taktırırım bişe olursa da kırarım kafalarını :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet yurtdışı fiyatı bu Türkiyede de € olarak satılıyor. Bir ara Sencer Bey (Türkiyedeki yetkilisi) sanki yetkili satıcılarında montajın bedava yapılacağına dair birşeyler söylemişti ama onlar da Mazdalara yapmaya çekiniyorlar gibi bir duyum aldım ne kadar doğru bilemem. Gelince kendisi yanıtlayacaktır

Arkadaşlar herkese selam,

Hayırlısı olsun,iyi günlerde kullanın.

Ürün montajı için bayilerimizde sabit fiyat yok.Zira yapılacak işçilik ve alınıcak risk her marka araçta farklı.Bu bedeli bayilerimiz kendileri belirliyorlar.

Bilgilerinize,iyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.howdudothat.com/view/13/audiolink-ipod-mp3-adapter-installation-for-mazda-6/

video burada..

gercekten kolay bi is. oyle zor degil. ha riski nedir. tamirci amca heywanlar gibi asilip orta konsoldan bi iki tirnak kirabilir. ya da teybin icine lehim yaparken bi hata yapabilir. Ama bi risk goremedim ben kendim yaparken :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Bugun ebayde dolasirken cinli bir saticinin bir xcarlink turevine rastladim.

http://cgi.ebay.com/USB-A2DP-SD-MP3-Xcarlink-for-AUDI-VW-MAZDA-HONDA-TOYOTA_W0QQitemZ220218746948QQihZ012QQcategoryZ32825QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

Xcarlink'in Bluetooth destekli hali. Telefon arac kiti olarak ta kullanilmasini sagliyor.

Fiyat tarafinda uyaniklik yapmis akli sira. Urun fiyati 25$ kargo ucreti 75$ demis..sadece xcarlink icin. Bluetooth arac kitini de isterseniz 30Euro daha..

yani 150$a bir bluetooth arac kiti+xcarlink diyor kisaca.

benim var xcarlink ama dusunenlere bilgi olsun.

Not: Bu arada yukaridaki linki gidin o adamdan alin diye vermedim boyle bir urun varmis diye verdim ki xcarlink.com adresinde de ayni urun mevcut. Standart usb playerlar eski model kalmis sanirim artik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

İzmir paralarının hepsi Bülent'te takıldı :D XCarLink alacam diye tutturdu :D Ondan düşmedim o paraları :D

Şaka bir yana hepsi ödendi biliyorum ama işlerden dolayı o mesajı atlamışım ;) Zaten onu da kaldıracağım ;)

aldım bugunde montajını yaptım tek başıma artık iyice ustalaşmışım teybi ekranı ve dvd baglantısı için torpidoyu sökmem işi halledip takmam 15 dk yı geçmedi :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...