Jump to content

Kırmızı Mazda 3 e Hangi Renk Kaliper Sizce

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• MuRDoC_111

3

• İlhan

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 4 yıl sonra ...

2010 ve üstü yeni kasa Mazda 3'lerde Kaliper Kapağı uygulaması yapan arkadaşlar varmı forumda ?

Ebay'da biraz araştırdım Mazda 3,  MazdaSpeed Logolu Kaliper kapakları var. Brembo Kaliper çeşidi bayağı bir var Ebay'da.

Kaliper Kapağı için 16" ve Üstü jant gerekli diye biliyorum doğrumudur ?

Mevcut Touring'teki 16" Jantlarla kullanmayı düşünüyorum. Aracım siyah renk, en iyi kaliper rengi olarak kırmızı diye içimden geçiyor.

Forumda kaliper uygulamasını yapan varmıdır ? Uygulanmış halini görünce bir nevi daha kolay karar veriyorsun. Kaliper marka ve satıcı firma önerisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum.

Şimdiden ilgi ve alakalarınıza teşekkür ederim. Herkese iyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet bayağı bir maziye geri dönüş yaptırdım sizi :) . Yeterince konu var zaten, bir yenisinide ben eklemeyeyim dedim. Konu baktım kapatılmamış hortlattım bende yeniden :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sarı :D

Saka bir yana siyah araca kırmızı çok uyuyor ama kırmızı araca ne uyar kestiremedim :)

Mantıken cevap : Siyah :)

Gerekçeli kararımı açıklıyorum, Siyah kaliper derinlik verir,  kırmızı, turuncu ve sarı spor araçların tercihi ben burdayım diyen iddialı renkler... Dikkat çeksin istiyorsan Kırmızı,  anlayan bakınca görsün diyorsan siyah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siyah ve Kırmızı haricinde bir renkte, karar kılmam mümkün değil zaten. Siyah kaliper hakkındaki düşüncenle ayrı bir boyut getirdin.

Ebay'da Mazda logolu Kaliperler var ama güvenemiyorum, sürtme yapar, uymaz vs. diye. Gerçi fiyatları makuldü, Brembo'larla karşılaştırıldığında.

Olmadı ışıklı kapı eşiği gibi deneme yanılma yöntemiyle riske atılacam yine.

Teşekkürler bu arada tavsiyeleriniz için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siyah veya kırmızı hangisi olursa olsun ya mazda ya da brembo yazıları olsun kaliper üstünde ama kaliperi boyayacaksanız kesinlikle jantlar daha gösterişli olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siyah veya kırmızı hangisi olursa olsun ya mazda ya da brembo yazıları olsun kaliper üstünde ama kaliperi boyayacaksanız kesinlikle jantlar daha gösterişli olmalı.

Ben işte, mevcut jantlarla bu işe girmek istiyorum. Yoksa gönül ister aslında 17" yeni jantlar ve Lastikler ama, o zamanda fiyat alır başını gider.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...