Jump to content

Kırmızı Mazda 3 e Hangi Renk Kaliper Sizce

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yok orada zoneri arayın söleyin koysun bi resim :D

Uzaklarda aramaya gerek yok.. Bu kaliperler senin değilmiydi bülent abi..??

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• MuRDoC_111

3

• İlhan

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

peki ankarada bu kaliper boyasını nerden bulurum her tarafta aradım bulamadım yafs :P

iyi aramamışsın ben istanbullu olarak ankarada şıp diye buldum  şaşmazdaki sanayiye git

astar - boya ve vernik al derim ısıya dayanıklı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi aramamışsın ben istanbullu olarak ankarada şıp diye buldum  şaşmazdaki sanayiye git

astar - boya ve vernik al derim ısıya dayanıklı

yok ben sanayide aramadım yaf praktikere filan gittim bulamadm.bu arada senin avatar çok deli bi şey yaa ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yok ben sanayide aramadım yaf praktikere filan gittim bulamadm.bu arada senin avatar çok deli bi şey yaa ;D

sanayi dısında bulman zor kaldıki her rengide yok bunun ama sana tavsiyem hangi renk olursa olsun boyamadan önce filler diye gecen astar boyadan at boyadıktan sonrada ısıya dayanıklı vernik yani 3 kutu alacaksın  astar-boya ve vernik başın agrımaz sanayide rahatcada bulursun
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanayi dısında bulman zor kaldıki her rengide yok bunun ama sana tavsiyem hangi renk olursa olsun boyamadan önce filler diye gecen astar boyadan at boyadıktan sonrada ısıya dayanıklı vernik yani 3 kutu alacaksın  astar-boya ve vernik başın agrımaz sanayide rahatcada bulursun

peki yazı olayını nasıl yapacağız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

peki yazı olayını nasıl yapacağız

resimli olarak anlatmıştık bunu ben boyama yaparak yazdım mazdayı kısaca özetleyeyim

etiketcilerden yada reklam panosu yapanlardan mazda stickırı yaptırıosun

öznce astarı atıyorsun kalipere kuruyunca yazının gelecegi kısma ,hangi renk yazı istiosan  o rengi atıosun oda kuruyunca stickerları iyice yapıstırıp kaliperi komple istediğin renge boyuyorsun en son stickerı sökünce altından farklı bi renkle yazı cıkıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

resimli olarak anlatmıştık bunu ben boyama yaparak yazdım mazdayı kısaca özetleyeyim

öznce astarı atıyorsun kalipere kuruyunca yazının gelecegi kısma ,hangi renk yazı istiosan  o rengi atıosun oda kuruyunca stickerları iyice yapıstırıp kaliperi komple istediğin renge boyuyorsun en son stickerı sökünce altından farklı bi renkle yazı cıkıyor

tabi en üstede vernik atmayı unutmuyosun :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayır sorun mazda stickerını bulmada yaşanıyor dün sticker cılardan birine gittim ama adamlar araları boşluklu harf yapmak için 50-60 ytl istediler yani onların yaptıkları düz dikdörtgen bir sticker üzerine mazda yazısı diğer türlü mazda harflerinden oluşan sticker için çok uğraşmak gerekiyormuş ben internetten bildiğimiz jpeg mazda resmi bulup götürmüştüm onlar da bunu tekrar elle çizmemiş gerekli vsvs dediler.bu işin başka bir yolu yokmu??

bide yazıyı eğimli yapmada sorun var tabi  yani eğimden kastım hafif yuvarlak olan kaliper yüzeyine dümdüz değilde biraz eğimli bir yazı gerekli onuda potoshopta uğraştılar bir türlü yapamadılar o nasıl olacak?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

hayır sorun mazda stickerını bulmada yaşanıyor dün sticker cılardan birine gittim ama adamlar araları boşluklu harf yapmak için 50-60 ytl istediler yani onların yaptıkları düz dikdörtgen bir sticker üzerine mazda yazısı diğer türlü mazda harflerinden oluşan sticker için çok uğraşmak gerekiyormuş ben internetten bildiğimiz jpeg mazda resmi bulup götürmüştüm onlar da bunu tekrar elle çizmemiş gerekli vsvs dediler.bu işin başka bir yolu yokmu??

bide yazıyı eğimli yapmada sorun var tabi  yani eğimden kastım hafif yuvarlak olan kaliper yüzeyine dümdüz değilde biraz eğimli bir yazı gerekli onuda potoshopta uğraştılar bir türlü yapamadılar o nasıl olacak?

20 ytlye yaptırmıstık biz ankarada enes kardeşimle
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bu olayı normal bır yazıcı cıktısı yaa asetat kagıdını alınmıs bır cıktı ılede halletmek mumkun olabılır heralde...bende bos bır vakıt bulursam yapıcam kendım...bızım fırmada kullandıgımız boyalar var ısıya dayanıklı pıyasadada satılıyor fıs fıs boulardan 9*10 ytl olması lazım...arkadaslar boyadı bı sıkıntı yasamadılar hiç..

harflerin içini boşaltacaksan biraz andırabilir lakin aynısı olmaz malum mazda yazısı birbirinden bagımsız harfler  hatta çubuklar şeklinde yani taşıyıcı bant üzerinde yapıştırılmalı kalipere bence herşeye para döküyonuz kıyın paraya temiz olsun işiniz sonradan sticker yapıştırırım diosanız ilk yıkamada harflerden biri gider :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...