Jump to content

Yok mu 626 sı olan ?

selimbilmez
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• Superas

4

• selimbilmez

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Yaw eskiden araba mı varmış ya, bi araba kıymetli mi yani sevdicekten? :D :D

aha tüm adminler kılıbık çıktı vermem kardeşim guzumu ona mazda2 alacam ben :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi merak etme yalnız değilsin :) ben de bi RX7 sahibi gariban takılıom işte forumda... kimsem yok ühühühü en azından diğer modeller pistonlu ordan bi ortak noktan var benim o da yok :(:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cx evet :) bi de abd versiyonu olan 20B 3rotor wankel motorlusunu da getirseler ne güzel olacak. gerçi sipariş üzerine 120adet üretildiği bilinio ama olsa fena olmazdı , 670hp sonuçta :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

burdayım burdayım:) hernekadar babamında olsa bende cok kullanıorm peder beyın 626 sını. bızdekı 2001 model makyajlı dıe tabır edılen 626 lardan. tam bı uzun yol arabası gercekten ,mazda3 den daha cok sewıorm kendılerını :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

626 sı olan ve bi kayserili daha geldim hemşerim ama kayserilileri neden sevmiyosunuz anlamadım.daha yeniyim ilerde anlarız heralde. burdaki antikayseri havasını değiştirmenin zamanı gelmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626 sı olan ve bi kayserili daha geldim hemşerim ama kayserilileri neden sevmiyosunuz anlamadım.daha yeniyim ilerde anlarız heralde. burdaki antikayseri havasını değiştirmenin zamanı gelmiş.

Bizi yanlış anlamışsın anlaşılan. Yakında anlarsın Kayserilileri ne kadar sevdiğimizi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

bende aslen yozgatlıyım arkadaşlar  91 hb 2000 motor eski kral beyaz kelebeğim  var benim  bu 6 ncı mazdam ben 90 91 92 eski modellerin hastasıyım    özellikle hasta durumda olanlarla ilgiliyim ama türkiyede yeterince parçalarını temin edilecek yer çok  fazla  yok sanırım özellikle eski modellerin yanılıyormuyum yoksa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar benim sizden bir yardım talebim var  mazda 626 aracım için hertürlü yedek parçayı ama hertürlü bulabileceğim yerler varmı orjinal yan sanayi  veyahutta çıkma bana adres  verirseniz yada site ismi çok sevinirim  şimdiden teş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...