Jump to content

Trafik Cezası

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bkz benim 44 No'lu mesaj

abi okudumda onu sana neden yapmışlar anlamadım bir kaza olmuş bence yada içeride sana kıl bi abi var...hala var mı bilmiyorum ama bir dönem iettde trafiğe kayıtlı olmayan siyah guaj boyayla kod verilmiş araçlar vardı.bence her şey mümkün...şu an düzelttiler bir nebze ama eskiden adam çarptığında  bile kolay kolay bir şey alamıyordun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne diyorsun Vecihi, millet telefonla konuşurken dikkati dağıldığı için kaza yapıyorken sen hangi vicdanla mesaj yazıyorsun :D

Abi ben Vodafone reklamındaki gibi telefona odaklananlardan değilim. Bakmadan yazıyorum ama sadece okurken gözüm takılıyor telefona mecburen :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazalarda her iki tarafa da kesilen ceza tehlikeli araba kullanmaktan geliyor veya trafiği tehlikeye düşürmek falan gibi birşey tam hatırlamıyorum, bir kere ben de yedim... Hatta itiraz ettim savcılıktan ihbar geldi eve polis geldi, önödemeli 40 lira öde paşa paşa dediler, ödemedim itiraz dilekçesi yazdım destan gibi, hakim hiç okumadan reddetmiş :D, 2-3 katını ödedim mecburen... Ama çok eskidendi bu, Emre'nin dediği 2006 değişikliğini bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi kırmızı ısıkta ısıgın yesile dönmesini bekliosun bu tehlikeli araba kullanmak ya da trafigi tehlikeye düsürmek olmamalı :D yav hakkaten cok acayip bi durum, bence mantıklı bi acıklaması yok olamaz böle bisey.. olsa olsa bi Türkiye de olur, onun icin anlayısla karsılayıp sineye cekmisiz bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazalarda her iki tarafa da kesilen ceza tehlikeli araba kullanmaktan geliyor veya trafiği tehlikeye düşürmek falan gibi birşey tam hatırlamıyorum, bir kere ben de yedim... Hatta itiraz ettim savcılıktan ihbar geldi eve polis geldi, önödemeli 40 lira öde paşa paşa dediler, ödemedim itiraz dilekçesi yazdım destan gibi, hakim hiç okumadan reddetmiş :D, 2-3 katını ödedim mecburen... Ama çok eskidendi bu, Emre'nin dediği 2006 değişikliğini bilmiyorum.

Değişiklik var mı yok mu bilmiyorum abi. Sadece en son 2006'da yaptığım bir kazada kesmiştiler ama onun haricinde 4-5 kere daha muhatap oldum polislerle kaza yüzünden, ceza falan kesmediler hiçbirinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farketmiyor ki,her halükarda dikkatini telefona yoğunlaştırıyorsun,refleksler % 50 zayıflıyor.En güzeli sağa çekmek ama bu trfikte nerdeee :)

Evet bence en güzeli bu. Araç kiti de kurtarmıyor durumu. Ben yanımda hanım varsa ona açtırıyorum veya bazen hiç açmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben acıyorum hoparlörünü kulagıma götürmeden ters tutuyorum mikrofonu yukarı bakacak sekilde.. o şekil acıyorum ve hemen konusuyorum trafikteyim sonra ararım ya da caldırırım sen beni ararsın ya da ödemeli atarım seklinde :D sonra cat die kapatıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazalarda artık ceza kesmiyorlar... Kaldırmışlar bu uygulamayı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araba kullanırken telefon kullanmak kadar büyük bir hata yoktur profesyonel şoförler için... zaten araba kullanıyorsun, başka birşeyi kullanman demek arabayı kullanımdan çıkarman demektir ki zaten o telefonla konuşma anından itibaren arabayı reflekslerin kontrol ediyor yani ezbere sürüyorsun. hmm her zaman da ezber işe yaramaz. bu yüzden ben araçta telefon kullanmam, kullanana da kıl olurum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunu yapıyo musun gerçekten İrfan :D

aynen vala hic sektirmeden hemde :D hoparlörü kulagıma götürsem bırakamicam cünkü telefonu bende biliyom, bu durumda en mantıklı secenek bu benim icin :D hic acmasam bu sefer karsı taraf merak edecek, bundan iyi cözüm mü var yahu?? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer konuşmadan telefonu kapatırsam ben seni sonra ararım diye bu seferde karşıdakinin ne söyleyeceğini ben merak edecem, hatta çatlayacm :D :D o da uymuyo bana ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dün öyle freelander kullanan bir öküze baya bi saydırdım :D

hayvan karşıdan geliyor elinde telefon yoluda ortalamış dünya umurunda değil selektör yaptım korna çaldım son anda kendimi sokak girişine attımda kurtardım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

Arkadaslar bana da posta ile hız ihlali cezasi geldi.Yalniz fotograf koymamislar.Mevki ve tarih yazmislar.Evet o saatte ben oradan gectim cevirme yapiyorlardi beni cevirmediler.Ben oradan hız sınırını gecmeden gecmistim.Posta ile gönderdikleri cezaya fotoğraf eklemeleri gerekmiyormuydu.Ben bu cezayi odemeyecegim nasil itiraz edebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...