Jump to content

Kaliperleri Boyattım

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

stickerin modeli sende varsa eger hala bende yaptiriyim proshop ta gayet şık olmuş ben çok beğendim

sticker ların modeli yok 4 tane yaptırmıştım ama yaptırabileceğin yer pro shop un az ilerisinde can can diye bir oto aksesuarcısı..ordaki ustaya git mazda kaliper yazısı de o zaten anlar bizimle çok uğraşmştı çünkü ;D..deki burada bir arkadaş yaptırmış kırmızı tam onun boyutlarında istiyorum de (unutma önler büyük arkalar biraz daha küçük olacak) 7ytl ye bunu yaptırabiliyorsun sonra pro shopa gidip bir arkadaş burada yaptırmış 60ytl ye(ilk gittiğimde 75 ytl demişlerdi ikincisinde 60 dediler) bende istiyorum dersen yaparlar zaten 1.5 saatlik bir iş boyalarda hemen kuruyor pratik ve çabuk oluyor.ama dediğim gibi stickerın çıkma ihtimalide yüksek 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sticker ların modeli yok 4 tane yaptırmıştım ama yaptırabileceğin yer pro shop un az ilerisinde can can diye bir oto aksesuarcısı..ordaki ustaya git mazda kaliper yazısı de o zaten anlar bizimle çok uğraşmştı çünkü ;D..deki burada bir arkadaş yaptırmış kırmızı tam onun boyutlarında istiyorum de (unutma önler büyük arkalar biraz daha küçük olacak) 7ytl ye bunu yaptırabiliyorsun sonra pro shopa gidip bir arkadaş burada yaptırmış 60ytl ye bende istiyorum dersen yaparlar zaten 1.5 saatlik bir iş boyalarda hemen kuruyor pratik ve çabuk oluyor.ama dediğim gibi stickerın çıkma ihtimalide yüksek 8:)

keşke dediğim gibi boyalı yaptırsaydın derdin olmazdı ben basıyorum basınçlı suyu banamısın demiyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

keşke dediğim gibi boyalı yaptırsaydın derdin olmazdı ben basıyorum basınçlı suyu banamısın demiyor

ya dediğim gibi benim kafamda olan asıl şey oydu ama olmadı..artık bu şekilde takılacağız 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...