Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2012-model-mazda-3-1.6-d-impresive-160611545/detay

Bu araba alınır mı?tramer kaydını sorgulayamadım.Telefonla görüşmem neticesinde fiyatta indirim yapacak.Boya durumu aynen gçerli ama direklerde içlerde boya yok.Airbglar açılmamış...

hoş duruyor araba ama tabi gidip motor kontrolü de yapmak lazım bence alt takım ve motor en önemli unsurlar mutlaka sağlam bir ustaya göstermek lazım. açıkçası gönlümden geçen fiyat 40-41 bin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

bence de bi expertize sokun hocam aracı.bence de bu km de motor ve alt takımda sorun olmaz mutlaka ama hani kazadan dolayı bir sıkıntı olmasın belli olmaz sonuçta bazen sıfır araçlarda bile şanzuman sorunu falan çıkabiliyor.sonuçta 40 bin lira para vereceksiniz işinizi sağlama almak daha iyi olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence de bi expertize sokun hocam aracı.bence de bu km de motor ve alt takımda sorun olmaz mutlaka ama hani kazadan dolayı bir sıkıntı olmasın belli olmaz sonuçta bazen sıfır araçlarda bile şanzuman sorunu falan çıkabiliyor.sonuçta 40 bin lira para vereceksiniz işinizi sağlama almak daha iyi olacaktır.

Haklısın hocam kazadan ötürü tkilenebileceğini bir ana düşünememişim.Aklıma yatarsa ekpertize mutalaka sokacam zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babama geçen aylarda ticari araç almak için 1 ay kadar aradım. Hoşumuza giden bir Hyundai Starex buldum 2005 model 95.000 km'de CRDİ. 12.500 anlaştım. Araç sahibi sadece tampon değişti dedi

Expertiz sonucu:

1-Sol taraf komple boyalı

2-Tampon ve Bagaj Kapağı değişmiş

3-Sol ön direkte boya var

4-Ön kaputta boya var

5-Motor yüzde 70

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babama geçen aylarda ticari araç almak için 1 ay kadar aradım. Hoşumuza giden bir Hyundai Starex buldum 2005 model 95.000 km'de CRDİ. 12.500 anlaştım. Araç sahibi sadece tampon değişti dedi

Expertiz sonucu:

1-Sol taraf komple boyalı

2-Tampon ve Bagaj Kapağı değişmiş

3-Sol ön direkte boya var

4-Ön kaputta boya var

5-Motor yüzde 70

Araç sahibinin bilgisi yoktur sanırsam yoksa bunca şeyin üstüne sadece tampon boyalı demezdi :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlısı olmuş hakkında..starex i aldığında bir tane de varil alman lazım arkaya bir hat çekeceksin depoya sürekli oradan akacak yoksa depodaki yetmiyor  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın hocam kazadan ötürü tkilenebileceğini bir ana düşünememişim.Aklıma yatarsa ekpertize mutalaka sokacam zaten

hayırlısı olsun hocam inşallah güzel bir araç bulabilirsiniz.aldığınızda da güzzel güzel fotoları paylaşırsınız inşallah:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç sahibinin bilgisi yoktur sanırsam yoksa bunca şeyin üstüne sadece tampon boyalı demezdi :tey:

Valla bilemiyorum abi. Bu sonuçlara katlanmıştım fiyat iyidi. Ama muaynesi yoktu. Muayne yaptırıp satış vermesi için anlaştık.

Muayne sonucu:

Şase numarasını TUVTURK okuyamamış. Satıcı yeni şase numarası çaktırcam dedi. Bizde kıllandık araçtan vazgeçtik. Çünkü şase numarası kolay kolay okunamıcak hale gelmez

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bilemiyorum abi. Bu sonuçlara katlanmıştım fiyat iyidi. Ama muaynesi yoktu. Muayne yaptırıp satış vermesi için anlaştık.

Muayne sonucu:

Şase numarasını TUVTURK okuyamamış. Satıcı yeni şase numarası çaktırcam dedi. Bizde kıllandık araçtan vazgeçtik. Çünkü şase numarası kolay kolay okunamıcak hale gelmez

Helal paraymış allah almanıza izin vermemiş :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlısı olmuş hakkında..starex i aldığında bir tane de varil alman lazım arkaya bir hat çekeceksin depoya sürekli oradan akacak yoksa depodaki yetmiyor  :D :D

CRDİ motorlu olanlar biraz daha az yakıyor. Diğer motorlar (TCI) km'de 80 kuruşu buluyormuş  :ohmy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi o kadar çok mu yakıyor meret be:) yakıt hortumuna baypas yapmak lazım o zaman:):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi o kadar çok mu yakıyor meret be:) yakıt hortumuna baypas yapmak lazım o zaman:):)

Anti by pass lazım kapamak lazım hortumu :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CRDİ motorlu olanlar biraz daha az yakıyor. Diğer motorlar (TCI) km'de 80 kuruşu buluyormuş  :ohmy:

Doğrudur tam bilemiyorum yaklaşık değerleri ama bitane var bizim burada adam her depoya bir tnk 30 numara yağ atıyor :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğrudur tam bilemiyorum yaklaşık değerleri ama bitane var bizim burada adam her depoya bir tnk 30 numara yağ atıyor :-)

Doğrudur abi Starex'i duyanın ilk yaptığı yorum çok yakıyo demesi oluyor  :)

Zaten onun için; o donanıma, o performansa göre fiyatları çok düşük.

Youtube'da CRDİ motorlu olanın videosunu izledim chip uygulması olmadan 12-13 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor. Chip uygulamsından sonra 0-100 km 11 saniyenin altında

;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enteresan bilgi chip uygulamasına sadece binek araçlarda rastlanır sanıyordum çok cahil kalmışım yaa :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enteresan bilgi chip uygulamasına sadece binek araçlarda rastlanır sanıyordum çok cahil kalmışım yaa :-)

Bende görünce şaşırdım galiba turbo motorlu olduğu için uygulanabiliyor....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...