Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

onu boşverinde bu dizel mazda işine ne diyorsunuz?:)  :egy:

Abi bütçene uyuyorsa, gidip görmekte fayda var. Km'de falan gayet düşük

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne denebilir ki yeme de yanında yat denir anca..1.5 skyactive 130 hp.. tam değerler bir gelsin hele tork vs daha güzel yorumlar yapabiliriz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bütçene uyuyorsa, gidip görmekte fayda var. Km'de falan gayet düşük

Ben yeni gelecek dizelden bahsediyor sandıydım :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yeni gelecek dizelden bahsediyor sandıydım :-)

[/quote

eskisinden bahsediyorum :)Ama aynı fiyata verceklers neden olmasın :tey: :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.Nesil mazdalarla başladım fiyat performans diye diye 2.nesillere geldim hatta su an dizele bakıyorum herhalde yarın gider bir tan skyactive alırım :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı fiyata versinler ben hemen takas ederim :-)

Hocam benim araç dizel ce çok memnunum hem performans hem yakıt

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı fiyata versinler ben hemen takas ederim :-)

Hocam benim araç dizel ce çok memnunum hem performans hem yakıt

Hocam verdiğim linkteki araca bakar mısnız sizce nasıl?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam verdiğim linkteki araca bakar mısnız sizce nasıl?

Fiyatı o özellik ve donanımdaki bir araç için çok ideal ve bir de pazarlık payı var..önden darbe yok yazılanlara göre bagaj kapağı ce boyalı yerin işlem yapılmadan önceki fotoğraflarına bakmak lazım 'varsa'. Ve tabi ki serviste enine boyuna bakmak lazım..eğer basit bir boya ve orjinaliyle değişmiş kapaksa sadece alınır hocam bu fiyata

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serviste iyice baktırın hocam her yerine. Servis bakımlı mı km orjinal mi vs herşeyi gözönünde bulundurun.resim varsa görün mutlaka. Fiyatı gerçekten makul araba on numara. Gel benim arabayla test sürüşü yap beğenmezsen almazsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serviste iyice baktırın hocam her yerine. Servis bakımlı mı km orjinal mi vs herşeyi gözönünde bulundurun.resim varsa görün mutlaka. Fiyatı gerçekten makul araba on numara. Gel benim arabayla test sürüşü yap beğenmezsen almazsın

Sağol hocam ifade etmn test sürüşü yapmış hissi yarattı zaten:)Ben Gaziantp teyim de yarınarkadaşa söyleyecem artık gidip baktırsın.Yalnız şimdi e devlet sorgulamasın arabada haciz olduğu görünüyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol hocam ifade etmn test sürüşü yapmış hissi yarattı zaten:)Ben Gaziantp teyim de yarınarkadaşa söyleyecem artık gidip baktırsın.Yalnız şimdi e devlet sorgulamasın arabada haciz olduğu görünüyor..

Böyle durumda bir araba görmüştüm. Araba satıcısı hacizlerinden dolayı borçlarını kapatmış ama kayıtlarda hala görünüyormuş. İlgili yerlere müracat edip; kayıtların sildirmesini yapabiliyormuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haciz hangi kurumdan. Banka ipoteği olmasın. Arayıp sorun hocam devri verilmeye hazır durumda mı araç diye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haciz çubuk vergi  dairesi yazıyor sanırsam haberi yok.İkidir mazda 3 talip oluyorum ikidir araçlar hacizlı çıkıyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haciz çubuk vergi  dairesi yazıyor sanırsam haberi yok.İkidir mazda 3 talip oluyorum ikidir araçlar hacizlı çıkıyor:)

aman hocam allah dan arabamı satmıyorum:) :) haciz falan:)

fiyat uygun arabanın ama iyice kontrol ettirmekde fayda var.mazda 3 lerde dizel motor nasıl mesala toyotanın dizelleri çok ses yapıyor bana göre mazda nasıl bu konuda bülent abi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Var her şeyde bir hayır. Sen bir sor yetkili satıcıya bakalım ne diyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence satışa engel bir durum olsa; ilana ona göre bir açıklama yazardı diye düşünüyorum

+1907

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bundan önce anlaştığım araba 2009 beyaz touring 1.nesil benzinliydi.Anlaşmış kadar olmuşken adamın gerçekten hacizden haberi yoktu hatta haberi olduktan sonra ilanı kaldırdı.Mahkemelik olduğu bir durum varmıs abi 4-5 ay sürer dedi kusura bakma dedi kapattık olayı belki bunda da buna benzer bir durum vardır.Satıcıyla konusmak lazım :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...