Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

100 hp güç üreten motorla 230 km hızı rahatlıkla görmen normal bir durum mu abi bence beygir daha yüksek

Teknik detayları bilmiyorum, kafa da yormuyorum... Kaç beygir nereye çıkar, veya şu kadar tork nasıldır gibi bilgilere sahip değilim.

230 km hızı da aracı ilk aldığımda deneme amaçlı otoyolda yapmıştım... Araç sağa sola çekiyor mu, titreme var mı, frenleri güven veriyor mu diye... Ama şu bir gerçek ki, rahat 30-40 kilometre gidecek gaz ile; 15 kilometre yolda depodaki gazı neredeyse içti...

120 üzeri sürat ve aşırı yük acayip yakıtı etkiliyor. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

kesinlikle yakıtı etkiliyor sürat. Ne arabası olursa olsun ne çeşit yakıt kullanırsa kullansın yüksek devirlerde içiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fazla yük de aynı etkiyi yapıyor... Taşınırken, kendimce kıymetli eşyalarımı o kırılmasın, bu kırılmasın şunu da koyalım derken hanım ve ben arka koltuk, bagaj dolu yolda %40 daha fazla yaktığında gözümün çayırı açılmıştı oradan biliyorum... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen öyle cidden bütün ilanlara baktım hiç birinde öyle değil. abi bu ilandaki araba da bişey var. ön tampon normal makyajlı kasa ama arka tampon makyajsız kasanın. bu nasıl olmuş çok merak ettim açıkçası !!!!!

İletişime geçmeye çalıştım ama ulaşamadım.Tamponu ben ayırt edemiyorum.Jantlar falan makyajlı kasanın ama tamponu çözemedim.Adam sadece bagaj kapağı değişti dedi.Diğer bir kaç parçasında da boya var valla çözemedim durumu :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sürat çok etkili yakıt tüketiminde geçen yıl ağrı dan erzuruma gittim giderken 120 yi geçmedim  max 40 lira falan yaktı dönüşte 150-160 la döndüm yakıt çııktı 55-60 a :) aynı yol aynı yük yakıt değişti.

veli abi nin tabiri ile gözünün çayırını açar :):):) abi süpersin valla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar işte araç bu  :D :D

Taş devrinden kalma Classic  :D :D

Doğal yakıtlı + İnsan Gücü

Tramerde kaza kaydı yok  :D :D

Güneş yanıkları olabilir  :D :D

Hemde bedavadan biraz pahalı  :D :D :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-temiz-kusursuz-arac-163480543/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar işte araç bu  :D :D

Taş devrinden kalma Classic  :D :D

Doğal yakıtlı + İnsan Gücü

Tramerde kaza kaydı yok  :D :D

Güneş yanıkları olabilir  :D :D

Hemde bedavadan biraz pahalı  :D :D :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-temiz-kusursuz-arac-163480543/detay

Tramer sorgusu yaptım temiz çıktı :egy::tey::D:egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4.500 olurmu diye cepten sms yazdım  :D :D

İkinci el piyasasından bu da etkilenmiş:)5000 tlye seri üretim yapılır :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ciddi alıcılar arasın demiş... Dur şuna "hiç kimseye satma 15 bin veriyorum" diye mesaj atayım feleği şaşsın... :D

Edit;

Sistem üzerinden mesajı kabul etmemiş uyanık lazot... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ciddi alıcılar arasın demiş... Dur şuna "hiç kimseye satma 15 bin veriyorum" diye mesaj atayım feleği şaşsın... :D

Edit;

Sistem üzerinden mesajı kabul etmemiş uyanık lazot... :)

Benim teklif uymadı galiba abi, mesaja cevap hala gelmedi  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim teklif uymadı galiba abi, mesaja cevap hala gelmedi  :D :D

Ben 15 bin yazabileydim, senin karavana atlayarak 2 bin lirayı iç ettiğin gibi hemen atlardı...:D

Allah da seni güldürsün Hakan... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 15 bin yazabileydim, senin karavana atlayarak 2 bin lirayı iç ettiğin gibi hemen atlardı...:D

Allah da seni güldürsün Hakan... :D

:D :D

Abi Allah da seni de gül dür s ün

Bak gülmekten yazamaıyorum ya  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başlıktanda anlaşıldığı gibi bende Hakkari'den Bursa'daki Mazda'cı abilerime seslenmek istiyorum...

Günlerdir aradığım arabanın ilanalarına bakıyorum satılık çok az sayıda var ve olanların hepside Bursa'da  :o

Bu bir tesadüfmüdür yoksa Bursa'da bu araçların olmasının bilmediğim bir yönü mü var  ???

Bursa'da bu araçlar hakkında bilgisi olan varmı. Varsa bilgilendirme yapabilirse çok memnun olurum  :egy:

İlk ilandaki araçla ilgileniyorum Mayıs ayında gidip görme gibi bir düşüncem var. Araç sahibini aklımdaki rakama ikna edebilirsem almayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-sentia-160144235/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-santia-929-bu-fiyata-kacmaz-159638689/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-nefes-den-mazda-929-sentia-1992-model-sitede-tek-lpg-li-160301955/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kazasiz-lpg-li-mazda-xedos-9-123497216/detay

:hi:

Hocam parça araştırması yaptınızmı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaptım malesef yetkili servis dışında bulmak zor  :)

ebay.com gibi sitelerden almayı düşünüyorum parça ihtiyacı olursa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fiyatlara bu araçları alan olacağını sanmıyorum, ilandaki araçların fiyatları bariz şekilde düşerce ancak almayı düşünüyorum.

22 yıllık bir çuval civata sonuçta vakti olmayan bu araçlarla uğraşamaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fiyatlara bu araçları alan olacağını sanmıyorum, ilandaki araçların fiyatları bariz şekilde düşerce ancak almayı düşünüyorum.

22 yıllık bir çuval civata sonuçta vakti olmayan bu araçlarla uğraşamaz

Eski halim olsa alır uğraşırdım ama artık hiç uğraşacak halim kalmadı :) O yüzden maksimum 10 yaşında bir araç almaya karar verdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski halim olsa alır uğraşırdım ama artık hiç uğraşacak halim kalmadı :) O yüzden maksimum 10 yaşında bir araç almaya karar verdim.

Mantıklı olan zaten o abi.

Yeni tayin olduğum yerde iş yerim merkezde ve yoğun mesaimden dolayı çok fazla araca binemeyeceğim ve de classic araca olan tutkum olunca almayı düşündüm ama o fiyatlar bana uymuyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...