Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mantıklı olan zaten o abi.

Yeni tayin olduğum yerde iş yerim merkezde ve yoğun mesaimden dolayı çok fazla araca binemeyeceğim ve de classic araca olan tutkum olunca almayı düşündüm ama o fiyatlar bana uymuyor

Sende benim kafadasın  ;) Eski kasa araçları görünce içim gidiyor, ama gel gör ki artık uğraşmaktan sıkıldım. Aylardır araba arıyorum, hala daha bulamadım, bu gidişle kışa kadar istediğim aracı alamayacağım için şeytan dürtüyor git efsane kasa 323 sedan al diye  :D

Buda eski aracım, gerçekten çok özledim  :'(

ZNY0yz.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Sende benim kafadasın  ;) Eski kasa araçları görünce içim gidiyor, ama gel gör ki artık uğraşmaktan sıkıldım. Aylardır araba arıyorum, hala daha bulamadım, bu gidişle kışa kadar istediğim aracı alamayacağım için şeytan dürtüyor git efsane kasa 323 sedan al diye  :D

Buda eski aracım, gerçekten çok özledim  :'(

ZNY0yz.jpg

:)

Abi 323 alsan bile seni uğraştırmazki, aldıktan sonra adam etmek için ufak tefek masraflar yaparsın sonra sorunsuz binersin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:)

Abi 323 alsan bile seni uğraştırmazki, aldıktan sonra adam etmek için ufak tefek masraflar yaparsın sonra sorunsuz binersin

Ben rahat durmam. Çok pimpirikliyim, her aracımı aldığım an direkt olarak servise çıkar a'dan z'ye (ömrü olan parçalar dahil) elden geçirtirim. Ve en ufak eksiklikte araçtan soğuyorum. Bu sedanda kapı döşemesindeki lambanın kapağını bulamadım diye deli olmuştum. En son tamponları beni gıcık etti ve sattım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben rahat durmam. Çok pimpirikliyim, her aracımı aldığım an direkt olarak servise çıkar a'dan z'ye (ömrü olan parçalar dahil) elden geçirtirim. Ve en ufak eksiklikte araçtan soğuyorum. Bu sedanda kapı döşemesindeki lambanın kapağını bulamadım diye deli olmuştum. En son tamponları beni gıcık etti ve sattım :D

Abi alsana bak bunun herşeyi üzerindedir  :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazdaci-ismail-den-yine-emsallerinde-zor-bulunacak-88,000-de-323-163528938/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi alsana bak bunun herşeyi üzerindedir  :D

Araç güzelde rengi beni bozar :D Bir tanıdıkta orijinal (ilk sahibi) 47.000 km'de var, sadece o satarsa onun aracını alırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski dediniz, önceki aracım dediniz, beni de duygulandırdınız... Allah belanızı vermeye... :P

Yakınlara, il içine falan satsaydın bari abi ara sıra ziyaretine giderdin, hey gidi günler derdin  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç güzelde rengi beni bozar :D Bir tanıdıkta orijinal (ilk sahibi) 47.000 km'de var, sadece o satarsa onun aracını alırım :)

Aynı galeride 62.000 km'de vardı 13.750'ye satılmış galiba  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakınlara, il içine falan satsaydın bari abi ara sıra ziyaretine giderdin, hey gidi günler derdin  :D

Öyle daha zor olurdu... :) Şimdi fotoğrafları yetiyor artık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İletişime geçmeye çalıştım ama ulaşamadım.Tamponu ben ayırt edemiyorum.Jantlar falan makyajlı kasanın ama tamponu çözemedim.Adam sadece bagaj kapağı değişti dedi.Diğer bir kaç parçasında da boya var valla çözemedim durumu :egy:

abi yok yok arka ve ön tamponlar farklı. diğer ilanlarada bakın 2012 model olanlara anlarsınız.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yok yok arka ve ön tamponlar farklı. diğer ilanlarada bakın 2012 model olanlara anlarsınız.

Abi zaten sıkıntı büyük herhalde tramer sorgusu yaptım iki kaza görünüyor.Fiyat yazmıyor.Ama ilk kazada erp-ağır kaza yazıyor erp nin anlamı neki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi zaten sıkıntı büyük herhalde tramer sorgusu yaptım iki kaza görünüyor.Fiyat yazmıyor.Ama ilk kazada erp-ağır kaza yazıyor erp nin anlamı neki

Kısaca bu araçtan uzak dur demişler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce malum sitede tekrar araç araştırdım, hiç bir kriter belirlemeden sadece marka olarak mazdayı seçip arama yaptım ve cinlerim tepeme çıktı.

Lantis 22.500 TL

Practica 15.000 TL

Familia 16.000 TL

Gelde şimdi araba al  :tey:

İnat ettim araba almıyorum kışa kadar, sadece gerçek fiyatını hakeden bir araç (çok zor) bulursam alacağım  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce malum sitede tekrar araç araştırdım, hiç bir kriter belirlemeden sadece marka olarak mazdayı seçip arama yaptım ve cinlerim tepeme çıktı.

Lantis 22.500 TL

Practica 15.000 TL

Familia 16.000 TL

Gelde şimdi araba al  :tey:

İnat ettim araba almıyorum kışa kadar, sadece gerçek fiyatını hakeden bir araç (çok zor) bulursam alacağım  :sopa:

Sende benim gibi biz biraz zor alırız:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sende benim gibi biz biraz zor alırız:)

Böyle giderse yıl sonu kampanyalarından krediyle (aslında hiç borca girmek istemiyorum) 0 araç bile almayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.nesil mazda 3 lerle başladım ikici el fiytlarından öütürü 2.nesile rotayı çevirdim şimdi de dizellere bakıyorum bu gidişle yeni mazda 3 almam işten bile değil:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.nesil mazda 3 lerle başladım ikici el fiytlarından öütürü 2.nesile rotayı çevirdim şimdi de dizellere bakıyorum bu gidişle yeni mazda 3 almam işten bile değil:)

Aslında ben fazla bir şey istemiyorum :) Boya takıntım yok, ama kaporta kusursuz olmalı. Hatta 0 olarak komple yeniden boyanmış bile olabilir (çünkü kılcal çiziğe dahi tahammülüm yok) tek istediğim şey yürürü çok iyi durumda ve yetkili servis bakımlı olsun.

Edit: İlanda benim için çok önemli, değişik yerine deyişik yazan adamdan araba almam  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında ben fazla bir şey istemiyorum :) Boya takıntım yok, ama kaporta kusursuz olmalı. Hatta 0 olarak komple yeniden boyanmış bile olabilir (çünkü kılcal çiziğe dahi tahammülüm yok) tek istediğim şey yürürü çok iyi durumda ve yetkili servis bakımlı olsun.

Abi paran varsa öyle araç çok  :D

Mesela şu araç benim çok hoşuma gitti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-son-mazda-626-makyajli-160981665/detay/

Nedense Kütahya'dan kupon araç çok çıkıyo  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...