Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Soruyu pek anlamadım abi ama alacağın aracın km'si mi diye soruyosan benimkinde km göstergesi yoktu  :D :D :D

Linkte verdiğin arabanın kmsi 38000 yazıyor ya onun için dedim bu km olmasının ihtimali yok :tey::egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Seytan diyor git bir renault 9 al Kaportada pas olmasin lastikleri iyi olsun birde plg si oldumu yeter 500 tl bakimda yaptinmi oldu bitti. Saticam derdide yok Eli ayigi düzgünse bizim buralarda yoldan ceviyorlar saticakmisin diye  Biz aracimiz da 2 parca boya var diye nasil saticagimizi düsünüyoruz Millet pertli arabayi sifir diye saticak nerdeyse kime güvenicegimi anlamadim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seytan diyor git bir renault 9 al Kaportada pas olmasin lastikleri iyi olsun birde plg si oldumu yeter 500 tl bakimda yaptinmi oldu bitti. Saticam derdide yok Eli ayigi düzgünse bizim buralarda yoldan ceviyorlar saticakmisin diye  Biz aracimiz da 2 parca boya var diye nasil saticagimizi düsünüyoruz Millet pertli arabayi sifir diye saticak nerdeyse kime güvenicegimi anlamadim.

Hakeza orta kasa Broadway'da öyle abi  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakeza orta kasa Broadway'da öyle abi  :D :D :D

Son yasagim olay

Arkadasin 93 renault 9 la site güvenliginin önüne biraktim. icerde biraz isim vardi. Cikarken güvenlik sen ne ayaksin dedi. Birden afalladim ne diyor bu diye. Hayirdir dedim. Benim brodwayin yaninda bir araba durmus. 2 Kisi inmis. Arabaya bakmislar .Ardinda da araba sahibini sormuslar. Güvenlikteki dayida ne yapicaksiniz araba sahibini Arabayi satiyormu diye sorucaz.Yok kardes satilik degil arac demis. Elemanlarda uzamislar Bunun gibi daha ne muhabbetler var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son yasagim olay

Arkadasin 93 renault 9 la site güvenliginin önüne biraktim. icerde biraz isim vardi. Cikarken güvenlik sen ne ayaksin dedi. Birden afalladim ne diyor bu diye. Hayirdir dedim. Benim brodwayin yaninda bir araba durmus. 2 Kisi inmis. Arabaya bakmislar .Ardinda da araba sahibini sormuslar. Güvenlikteki dayida ne yapicaksiniz araba sahibini Arabayi satiyormu diye sorucaz.Yok kardes satilik degil arac demis. Elemanlarda uzamislar Bunun gibi daha ne muhabbetler var.

Valla abi bende geçen sene 86 model hemde dizel Broadway vardı, siteye koydum hemen satıldı.

Düşün 86 ve dizel  :D :D

Bu arada Çerkezköy'de olduğunu okudum Öztırak'ta Akbank'ın üstünde 2 yıl oturdum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla abi bende geçen sene 86 model hemde dizel Broadway vardı, siteye koydum hemen satıldı.

Düşün 86 ve dizel  :D :D

Bu arada Çerkezköy'de olduğunu okudum Öztırak'ta Akbank'ın üstünde 2 yıl oturdum :)

Evet biliyorum. Kurtarmissin kendini buralardan bende tayinini Aydin`a istiyorsun diye okudum. Ben bile bilmedigim nedenlerden dolayi Aydin beni kendine cekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet biliyorum. Kurtarmissin kendini buralardan bende tayinini Aydin`a istiyorsun diye okudum. Ben bile bilmedigim nedenlerden dolayi Aydin beni kendine cekiyor.

Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay pardon 3.Zehirli Tugay'dır bizim için  :D :D :D  Allah orada çalışanlara kolaylık versin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay pardon 3.Zehirli Tugay'dır bizim için  :D :D :D  Allah orada çalışanlara kolaylık versin...

Allah bütün askerlerimize kolaylik versin. Tugay`i biliyorum Fakat icerisi hakkinda pek malumatim yok. Devlet ve askeriye yerleri ile isim düsmedikte pek ilgilenmem ne olur ne olmaz diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bekleriz... Sonra pişman olmak yok ama... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cok mu cok guzel ya

Geometri candir

Bunu alacağıma toplu indirimden yararlanarak aynı paraya bir esnaftan 2 tane İMPRESİVE alırım  :D :D

Bir önceki nesil olan Impresive modeli bana bu araçtan daha donanımlı ve güzel geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunu alacağıma toplu indirimden yararlanarak aynı paraya bir esnaftan 2 tane İMPRESİVE alırım  :D :D

Bir önceki nesil olan Impresive modeli bana bu araçtan daha donanımlı ve güzel geldi.

Impressive kullandim gercekten guzel fakat manuel vitesde vites gecisleri cok kemikliydi benim hanim kullanamadigi icin sattim ama gercekten guzeldi

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...