Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ömer linkini paylaştığın aracı sana tavsiye edecektim ama sen daha önce görmüşsün sanırım.

Arkadaşın C sınıfı düşünüyosa o araç güzele benziyor

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Evet güzel gözüküyor burdan ama gidip bir görmek lazım tabi. Aslında c yada d olmasını geçtik hangisini temiz bulursak onu alacaz. İlk tercihimiz tabiki 626 ama şu an temizi pek yok piyasada o yüzden temiz olsun mazda olsun 323 626 farketmez artık. Şu otomatik şanzıman beni düşündürüyor biraz o kadar sorun çıkartmasından korkuyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç size uzak sayılmaz Ömer bakma imkanınız olur, bizim teyzeogluda senin arkadaş gibi temiz Mazda arıyor, o aracı favoriye almış. Ben görev yerime dönmemiş olsaydım bakacaktık araca.

Veli abi yazmıştı galiba, yaşlı aracın otomatik sanzimanina güven olmaz ama Mazda'nın şanzımanı daha sağlam demişti

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakalım hayırlısı olsun biz bi gidip bakalımda kötüyse sana söylerim teyzenin oğlu boşuna uğraşmamış olur iyiyse alırız zaten :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1996-model-121.000-de-mazda-323-familia-otomatik-vites-plus-klimali-167942242/detay

Çok sevdiğim bir arkadaşım araba alacak uğraşlarım sonucunda onuda mazdacı yaptım şimdi yana döne her yerde mazda arıyoruz bütçesi 14 bin lira. Hakan vazgeçmeseydi onun 626 yı alacaktık ama olmadı :) Sizlerin önerilerinizi bekliyorum. Arkadaşımı mazda almaya ben zorladığım için çok ince eliyorum yoksa aldığı araç başını ağrıtırsa olan bana olur bu yüzden yardım edin :)

Linkteki araç arkadaşımın galerici kendisi fiyatı uygun pazarlık yapmayacağını söyledi 100 200 belki düşer.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakalım hayırlısı olsun biz bi gidip bakalımda kötüyse sana söylerim teyzenin oğlu boşuna uğraşmamış olur iyiyse alırız zaten :)

Hayırlisi olsun bakalım. Zaten nasipten ötesi olmaz Ebu Cendel :)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araca ben baktıydım ama 2 dk gördüm arabanın bel altında boya var ama cok düzgün boyanmış tavanda baktığım kadarıyla boya yok çalışmayan aksamı yok. Ama aynalara bakmadım. Kazası falan varmı yok mu bilmiyom araba çok düzgün duruyodu o fiyat hertürlü eder. Düz vites olsa ben almıştım şimdiye. Otomatik sevmiyorum.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araca ben baktıydım ama 2 dk gördüm arabanın bel altında boya var ama cok düzgün boyanmış tavanda baktığım kadarıyla boya yok çalışmayan aksamı yok. Ama aynalara bakmadım. Kazası falan varmı yok mu bilmiyom araba çok düzgün duruyodu o fiyat hertürlü eder. Düz vites olsa ben almıştım şimdiye. Otomatik sevmiyorum.

EMY & MZD

Haklisın Murat hocam o fiyata her türlü gider. Bu fiyata bende çok duracağını sanmıyorum

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlisi olsun bakalım. Zaten nasipten ötesi olmaz Ebu Cendel :)

Mobilden gönderildi

:) Yok abi Ebu kısmı fazla bana biz onların tırnağı olamayız...İnşallah nasibimizde seninki gibi temiz bir mazda vardır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) Yok abi Ebu kısmı fazla bana biz onların tırnağı olamayız...İnşallah nasibimizde seninki gibi temiz bir mazda vardır :)

Bulunur inşallah Ömer. Araç çok acil değilse acele etmeyin, güzel araç denk gelir muhakkak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

EMY & MZD

işte otomatik olması kötü keşke manuel olsaydı.Satan arkadaşı aradım ben ismi barışmış 12.900 yazmış 12.500 olur dedi daha indirmezmisin dedim araç başında ufak bişeyler daha yaparız dedi fiyat iyi zaten sende görmüşsün aracı ben haftaya gitmeyi düşünüyordum ama sen öyle diyince hemenmi gitsem diyorum acaba.Birde km si orjinalmi dedim oynandığını sanmıyorum 80 bin deymiş gibi duruyor içi falan çok temiz dedi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O renk kötü değil ki hocam gök mavi ne güzel :) Bahsettiğiniz araçlar birbirlerinden çok farklı abi. Bir tanesi eski kasa, diğeri yeni kasa, birisi hb, birisi sedan vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işte otomatik olması kötü keşke manuel olsaydı.Satan arkadaşı aradım ben ismi barışmış 12.900 yazmış 12.500 olur dedi daha indirmezmisin dedim araç başında ufak bişeyler daha yaparız dedi fiyat iyi zaten sende görmüşsün aracı ben haftaya gitmeyi düşünüyordum ama sen öyle diyince hemenmi gitsem diyorum acaba.Birde km si orjinalmi dedim oynandığını sanmıyorum 80 bin deymiş gibi duruyor içi falan çok temiz dedi...

Barış aradı az önce beni klima gazı kaçmış baktırmış klima radyatöründe delik varmış kaynak yapılıp gaz basılması lazımmış o yüzden fiyatı düşmüş. Bence biran önce gidin otomatik araçtan anlayan biriyle motorunda sıkıntı olacağını sanmam. Barış mazda arabasından anlamaz takastan geldi ona. arabaya bakmadı bile alırken Citroen picassomudur nedir onu verdi bunu aldı. Olurda giderseniz gittiğinizde kapıda beyaz ford taunus varsa ona da bakıverin:-) ben alacam da bitürlü gidemedim. Temiz orjinalse gidip alcm.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O renk kötü değil ki hocam gök mavi ne güzel :) Bahsettiğiniz araçlar birbirlerinden çok farklı abi. Bir tanesi eski kasa, diğeri yeni kasa, birisi hb, birisi sedan vs.

valla 2 aydır bir şekilde mazda bulup alamadım, tembellik de söz konusu sanırım. artık hb sedan ayrımı yapmamaya da başladım. renk kullanımda kalite sorunu ya da satımda çok sorun çıkarmazsa hoş bir renk aslında. ama ikisi de 2. jenerasyon mazda diye biliyorum ben. arada illaki farklılıklar vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk linkte olan mavi araç 2011 model ve 90. yıl serisi, hem de 40 bin tl, diğeri bir önceki kasa (başka bir deyişle eski kasa), modeli 2009 ve 37 bin istiyor.

Bu ikisi arasında eğer araçlarda bir sıkıntı yoksa her türlü mavi renkli aracı alırım hocam hem model hem donanım hem fiyat.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Barış aradı az önce beni klima gazı kaçmış baktırmış klima radyatöründe delik varmış kaynak yapılıp gaz basılması lazımmış o yüzden fiyatı düşmüş. Bence biran önce gidin otomatik araçtan anlayan biriyle motorunda sıkıntı olacağını sanmam. Barış mazda arabasından anlamaz takastan geldi ona. arabaya bakmadı bile alırken Citroen picassomudur nedir onu verdi bunu aldı. Olurda giderseniz gittiğinizde kapıda beyaz ford taunus varsa ona da bakıverin:-) ben alacam da bitürlü gidemedim. Temiz orjinalse gidip alcm.

EMY & MZD

Tamam kardeşim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için taunusada bakarım inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok mu arkadaşlar yorum  :fiuw:

Bence fiyatı yüksek fotolarda çok güzel durmuyor. Kapı döşemeleri falan gözükmüyor. Fotolara göre vereceğim fiyat en fazla 8bin olur. Benim fikrim.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...