Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Revivo nickli bir üyemiz var. Ona özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Belki onun bilgisi vardır araç hakkında. O da Bursalı ve RX-8 kullanıcısı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Hocam çıtayı yükseltmişsin bu güzel haber... Mazdacı Ayhan'ı en azından kötü bilmem, piyasada kötülüğünü duymadım ama iyi taraflarını çok duydum...

Arabanın kilometresi hariç her şeyi düzgün görünmekte, kozmetik olarak o kilometreyi yıpranmadan yaptıysa fiyatı çok hoş...

Niyetin varsa; hayırlı olsun derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam çıtayı yükseltmişsin bu güzel haber... Mazdacı Ayhan'ı en azından kötü bilmem, piyasada kötülüğünü duymadım ama iyi taraflarını çok duydum...

Arabanın kilometresi hariç her şeyi düzgün görünmekte, kozmetik olarak o kilometreyi yıpranmadan yaptıysa fiyatı çok hoş...

300 bine dayanmis bir aracin galeriden olmasina ragmen kmsi dusurulmemesi Mazdaci Ayhan'i ayri yere koymaya yeter ama yine de iyice arastirmakta fayda var. Bu arada "pijamali adam "yakismis abi :).
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'cı Ayhan'ın km ile oynayacagını sanmıyorum.

Ben kendi aracımı alırken benim aracın 94'ü vardı km abartmıyorum 670.000' deydi. Oynasa onla oynardı galiba. Araba 670.000 de olmasına rağmen içi çok temizdi.

Ayhan bey iyi biri, müşteriye karşı ilgisi çok güzel. Araç alacaksanız herşeyi Ayhan beyle konuşun. Yanında soz sahibi birileri daha var. Ben onlardan pek haz etmedim...

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

300 bine dayanmis bir aracin galeriden olmasina ragmen kmsi dusurulmemesi Mazdaci Ayhan'i ayri yere koymaya yeter ama yine de iyice arastirmakta fayda var. Bu arada "pijamali adam "yakismis abi :).

Sayende hocam, fikir babası olan sana sonsuz teşekkür ediyorum... "pijamalı adam" profili yakında ete kemiğe bürünecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayende hocam, fikir babası olan sana sonsuz teşekkür ediyorum... "pijamalı adam" profili yakında ete kemiğe bürünecek.

Rica ederim abi hayirli olsun iyi gunlerde kullan :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam rengi renk değil  :P  Yılbaşına kadar bu fiyata beyaz rengi düşmedikçe beklemedeyim  :D

Fiyat bu renge bu araca yine fazla özellikle laciver tutulmayan bir renk  :(

Fiyatı bırak hiç yokki beyaz satılık. Sadece bir tane var onu da pek almak isteyeceğini sanmam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyaz 2009 manuel 1 tane Antalya'da vardı en son 36 diyordu ilandan kalktı. Ardından Mazdacı Ayhan'da 2009 otomatik satışa çıktı, marşpiyel ve arka spoileri de vardı 2 saatte satıldı  :)

Beyaz nadirde olsa çıkıyor fiyatı abartı olmazsa onlarda havada gidiyor...

Demekki ben görmemişim göreydim zaten kesin alırdım ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah abi, param kadar araba bulamayınca biz de bekleyip miktarı arttırdık hocam napacan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana vereyim ben bu arabayı sonra port bagajı alır nereye takarsın o senin tercihin ;D:2funny:

Kaca verecen abeyy

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, salon araç olarak hyndai Sonata nasıldır? 323 Gt satıp alınmalı mı? İki araçta aynı vergi diliminde. Benim araçtan özellik olarak fazlası yok ama daha konforludur diye düşünüyorum.

Bu 2.5 olanı ama nasıl olur bu aracı alsam!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-servis-bakimli-full-donanimli-164452925/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...