Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sübap kontrolü yapılmış dediği için , benim önerim bu yöndeydi.

Dediğine göre  2 aydır kullanıyormuş.Lpg ustası bundan önce değiştirldiğini söylemiş.Onun için 100 bin kullanılmıyor gibi duruyor.Sizde yoruyorum.Subablar dışında başka o km için sorun çıkarçak parça var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Sübaplar dışında aklınızı karıştıracak başka bir şey yok bence. Tabii iç mekan döşemeleri ve plastiği de yıpranmıştır yoğun kullanmaya bağlı olarak. Bunları kafanıza takmazsanız ve çok büyük kazası falan da yoksa aklınızın karışmasına neden yok gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18.08.2014 at 10:12, dtdemiralp :

Dediğine göre  2 aydır kullanıyormuş.Lpg ustası bundan önce değiştirldiğini söylemiş.Onun için 100 bin kullanılmıyor gibi duruyor.Sizde yoruyorum.Subablar dışında başka o km için sorun çıkarçak parça var mı?

Lpg ile ilgili forumda çok faydalı bilgiler var. Kafanızda ki hemen, hemen bütün soru işaretlerini giderecektir. Aşağıda ki bağlantıdan konulara bir göz atabilirsiniz.

https://www.mazdaclubtr.com/forums/forum/171-mazda-3-teknik-lpg/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur selam,

Ne yaptın otomobil alma olayını. Bir gelişme var mı ?

İlhan aldım aracı , yaklaşık 3000 km oldu ,

2012 model 2013 trafik çıkışlı 16000 km de Alüminyum Gri Touring Paket .

Yoksa sen satmaya kararmı verdin ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan aldım aracı , yaklaşık 3000 km oldu ,

2012 model 2013 trafik çıkışlı 16000 km de Alüminyum Gri Touring Paket .

Yoksa sen satmaya kararmı verdin ?

Güle Güle kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

Bakalım benim Suv yada "D" segmentinde bir araca geçme niyetim var. Çok acele de etmiyorum. Şu an araştırmadayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası fiyat çok iyi geldi bana.. Telefondan baktığım kadarıyla ilanda kaporta ve hasar durumu ile ilgili bilgi yok. Arkadaşlar daha iyi bilir ama Mazdalar serviste LPG takmıyor diye biliyorum. 160bin km lpg ile yapılmış. Detaylı sübap ve motor kontrolü şart.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle Güle kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

Bakalım benim Suv yada "D" segmentinde bir araca geçme niyetim var. Çok acele de etmiyorum. Şu an araştırmadayım.

Temiz Mazda6 bulmak zor sanırım , yakıt oranlarına baktığımda bana en mantıklı SUV  ASX gelmişti derken şimdi TV de Subaru reklamı çıktı , buda sana bir işaret olsun :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temiz Mazda6 bulmak zor sanırım , yakıt oranlarına baktığımda bana en mantıklı SUV  ASX gelmişti derken şimdi TV de Subaru reklamı çıktı , buda sana bir işaret olsun :) .

Forester takip ediyorum. Olursa ya Forester yada CX-5 inşallah. D segmentinde seninde dediğin gibi Mazda 6 zor bulunuyor. Ama isteyince ve bekleyince emin ol buluyorsun. Bizim diğer Onur'a bulmamız gibi. Daha doğrusu Mazda 6 geldi onu buldu Emre arkadaşımız sayesinde.

Ben fazla km yaptığım için, yakıt yönünden cimri otomobilleri tercih etmem gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda başlayan mazda merakı ile gerek motor gerek mekanik elimden geldiğince gerekli araştırmaları yaptım şuan almak üzere olduğum bir araç var son olarak sizin yorumlarınız çok önemli.Yetkili servise baktıracağım tabi ama harici bir uyarınız olursa diye sizlerden de yorum almak istedim. İlan no:177889524 yorumlarınız çok değerli benim için çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlanı inceledim, açıklama kısmında sadece servis bakımlı ve kazasız olduğu belirtilmiş. Mevzuu RX-8 olunca; kriterler daha da genişliyor. Aracın geçmişini iyi incelemek gerekiyor. Kullanıcısıyla konuşun, aracına nasıl bakmış, kaç km. 'de yağ eklemiş, RX-8 ve wankel hakkında bilgisi ne düzeyde bunları öğrenmeye ççalışın.

İkna olmuşsanız, güvendiğiniz işini iyi yaptığına inandığınız veya iyi referansa sahip bir yerde Expertiz yaptırın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satıcıyla görüştüm , ilk sahibine ulaşabiliyoruz aracın yağının 5.000 de bir değiştirildigi söyledi antalyada götürebileceğim yetkili mazDa servisi var diye biliyorum , cevabınız için teşekkür ederim sanırım bu koşulları incelediğimde içim daha rahat olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı ve bu araç uzun zamandır kullanmayı heves ettiğim bir araçtı. Bütçem ne yazıkki 7-7.5 bin arası bu fiyata linkteki aracı buldum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-mazda-323-glx-172468054/detay

Araçtan beklentim az yakıp bana sorun çıkarmaması. Açıkcası aracı aldıktan sonra çok ekstra masraf çıkmasını istemiyorum ki buna bütçem el vermez. Araç ilk aracım olacak ve teknik konularda çok bilgili değilim. İkinci el araba alırken kazıklanmaktan ve sorunlu araç satılmasından endişe duyuyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim nelere dikkat etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 eğer dağılmamış ise kolay arıza vermez, işi bilen biriyle temiz bir 323 bulup alabilirsin, seni kolay kolay üzmez. Ama üzerine basarak söylüyorum, bu işten gerçekten anlayan birisiyle al arabayı, yoksa başın ağrır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önümüzdeki yaz bu iki araçtan birini almayı düşünüyorum. şehir içi uzun yol karışık kullanacağım. 30.000 gibi bütçe ayırabilirim. netten baktığımda 2004-2005 modelleri aynı fiyat neredeyse bu iki modelin. tabi arada farkları var. şimdi ben bunların hangisini neden tercih etmeliyim. yakıt güvenlik konfor arızasızlık gibi nedenleriyle açıklayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...