Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi paran varsa öyle araç çok  :D

Mesela şu araç benim çok hoşuma gitti

Nedense Kütahya'dan kupon araç çok çıkıyo  8:)

Bu aracı incelemiştim. Bana fiyatı çok pahalı geldi.

C.tesi günü bağlarbaşına gidip Ozan'da ki 6'yı incelemeyi düşünüyorum. Aklıma yatmayan tek şey ise deri döşeme ve sunroof olmayışı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Valla abi benimde boya takıntım yok ama kaza yapmış arabadan hazzetmiyorum.Yoksa kapıda boya var çamurlukta boya var çok önemli değil benim içinde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu aracı incelemiştim. Bana fiyatı çok pahalı geldi.

C.tesi günü bağlarbaşına gidip Ozan'da ki 6'yı incelemeyi düşünüyorum. Aklıma yatmayan tek şey ise deri döşeme ve sunroof olmayışı.

Aklına yatmamakta haklısın abi

Ben o kadar para verdiğim arabada; Dijital klima, Deri Koltuk ve Sanrof ararım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler eski araçlarımın konularını inceledim, şu an anılarım depreşti ve her an gidip bir mazda (model farketmez) alabilirim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-pazar-oto-dan-2003-model-mazda-2.0-dynm-otm-162247713/detay

Bu araç ile alakalı görüşen oldumu ? Sizce sıkıntısı ne olabilir ?

Bu ilanı bende gördüm, bu adam hep çok az hasarlı araba satıyo galiba

Her sattığı arabaya ''aracımızın bazı sorunları vardır, öğrenmek için arayın falan ayzıyo'' len yazsana ne sorunu varsa. Alacak adam okusun ona göre arasın veya aramasın  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-pazar-oto-dan-2003-model-mazda-2.0-dynm-otm-162247713/detay

Bu araç ile alakalı görüşen oldumu ? Sizce sıkıntısı ne olabilir ?

Sanki fotoğraflar bilerek net çekilmemiş hissi uyandırdı... Fakat; önden küçük bi kazası var, arkada yoksa fiyat bu hasara göre uygun denilebilir... Yastıklar açılmamış, motorda sıkıntı yok gibi...

Vakti olan ve işten anlayan için uğraşmaya değer gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanki fotoğraflar bilerek net çekilmemiş hissi uyandırdı... Fakat; önden küçük bi kazası var, arkada yoksa fiyat bu hasara göre uygun denilebilir... Yastıklar açılmamış, motorda sıkıntı yok gibi...

Vakti olan ve işten anlayan için uğraşmaya değer gibi...

Favorilere attım, yarın arayıp görüşeceğim. Zaten bana yakın mesafede olmazsa gidip bakarım, benim tahminime göre motor problemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Favorilere attım, yarın arayıp görüşeceğim. Zaten bana yakın mesafede olmazsa gidip bakarım, benim tahminime göre motor problemli.

Evet haklısın, yoksa bu hasar ile 10 bin lira ucuza olmazdı... Motorda sıkıntı yoksa, en fazla bin lira masrafı var, hadi 2 bin diyelim... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-pazar-oto-dan-2003-model-mazda-2.0-dynm-otm-162247713/detay/

Galeri ile görüştüm, aracın motor ve yürüyen aksamında herhangi bir problem olmadığını, sadece ufak hasarının olduğunu söylediler.

Ufak hasar derken; neyi, ne kadar masrafı varmış, nasıl o hale gelmiş bilgi alabildinizmi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gidip bakacağım için pek üstelemedim, fotoğraflardan anladığım kadarıyla sol taraf ve arkadan hasarı var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gidip bakacağım için pek üstelemedim, fotoğraflardan anladığım kadarıyla sol taraf ve arkadan hasarı var.

Haberlerini bekliyoruz abi bende merak ettim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olur inş ama bu satıcıların ufak hasar demesi bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası :egy:Bugün ufak hasarlı focus var dediler gittiğimde aracın çekme belgeli olduğunun farkına varmam çok uzun sürmedi :boks:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olur inş ama bu satıcıların ufak hasar demesi bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası :egy:Bugün ufak hasarlı focus var dediler gittiğimde aracın çekme belgeli olduğunun farkına varmam çok uzun sürmedi :boks:

Katılıyorum abicim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şehir içinde dahi olsa aksi bir sey çıkarsa taksi ücrtimi ve çay paramı alırım diye belirtiyorum satıcıya o derece paranoya oldum ;D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şehir içinde dahi olsa aksi bir sey çıkarsa taksi ücrtimi ve çay paramı diye  alırım belirtiyorum satıcıya o derece paranoya oldum ;D:tey:

Keşke böyle bir yasal hakkımız olsa :) Satıcıyla konuşurken güvenliğimiz için sesimiz kaydedilse araçta aksi bir durum çıkarsa yasal olarak masrafımızı talep edebilsek. Ben bunu meslek edinirdim heralde malum piyasada tam anlamıyla dürüst satıcı yok denecek kadar az. Nice "hatasız" diye tabir edilen araçlarda ne hasar kayıtları çıkıyo. Hatasız araçta bu kadar hasar kaydı nasıl oluyo diyosun. Tampon diyo,lokal boya diyo, anahtar kayboldu diyo velhasıl-ı kelam diyo da diyo :)

Onun için satıcının yuvarlak ifadelerinden şüpheleniyorum. Bildiğim kadarıyla diye başlarsa ( araç başında "Valla ben de bilmiyordum abi ! " diyebilmenin zeminini oluşturma çabasıdır bu ) zaten doğrudan acaba diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen sene Broadway'ımı almadan önce şu araba iyi gaz kesmiştim. Uçak biletini bile Denizli'ye almıştım. Son anda almaktan vazcaydım  :D

Kaporta Ustasının arabası, helal olsun çok güzel yapmış emek vermişti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-canavari-satiyorum-156816336/detay/

post-10147-141695299352_thumb.jpg

post-10147-141695299358_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yasal olarak değilde sözel olarak masrafımı alırım diye belirtiyorum.Zaten arabasına güvenen adam buyur gel abi yemeğimide yer dönersin diyor.Diğer türlü kıvırmaya başlıyor en sık duyduğum cümle ise''Abi bende bir şey olmadı ama benden önceki sahibinden ötürü bir şey çıkabilir''Hatta geçenlerde Antalyada konuştuğum mazda 3 sahibi vatandaş ben neden ödüyormuşum gelirsin bakarsın bir şey bulurlarsa almazsın deyip telefonu yüzüme kapattı.Eeee beee gafil belliki aracının mayası çürük insanlığının mayasını neden çürütüyorsun diyesim geldi:)Yine ankara da bir vatandaş gel demesi üzerine otobüste yerimi ayırtıp tam otogara doğru yola cıkacakken araçta pert kaydı var abi gelme demesiyle yüzüme kapatması bir oldu :egy:Şimdi ben paranoya olmayayımda kim olsun :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...