Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geçen sene Broadway'ımı almadan önce şu araba iyi gaz kesmiştim. Uçak biletini bile Denizli'ye almıştım. Son anda almaktan vazcaydım  :D

Kaporta Ustasının arabası, helal olsun çok güzel yapmış emek vermişti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-canavari-satiyorum-156816336/detay/

Yurdum insanı eski arabayı sıfırından daha güzel yaparız ama renaultun arabaları kadar bir araba bile üretemeyiz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Yasal olarak değilde sözel olarak masrafımı alırım diye belirtiyorum.Zaten arabasına güvenen adam buyur gel abi yemeğimide yer dönersin diyor.Diğer türlü kıvırmaya başlıyor en sık duyduğum cümle ise''Abi bende bir şey olmadı ama benden önceki sahibinden ötürü bir şey çıkabilir''Hatta geçenlerde Antalyada konuştuğum mazda 3 sahibi vatandaş ben neden ödüyormuşum gelirsin bakarsın bir şey bulurlarsa almazsın deyip telefonu yüzüme kapattı.Eeee beee gafil belliki aracının mayası çürük insanlığının mayasını neden çürütüyorsun diyesim geldi:)Yine ankara da bir vatandaş gel demesi üzerine otobüste yerimi ayırtıp tam otogara doğru yola cıkacakken araçta pert kaydı var abi gelme demesiyle yüzüme kapatması bir oldu :egy:Şimdi ben paranoya olmayayımda kim olsun :egy:

Abi sen o zaman bütçeyi biraz daha zorla kazasız boyasız bişey al muhakkak malum sitelerde vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yasal olarak değilde sözel olarak masrafımı alırım diye belirtiyorum.Zaten arabasına güvenen adam buyur gel abi yemeğimide yer dönersin diyor.Diğer türlü kıvırmaya başlıyor en sık duyduğum cümle ise''Abi bende bir şey olmadı ama benden önceki sahibinden ötürü bir şey çıkabilir''Hatta geçenlerde Antalyada konuştuğum mazda 3 sahibi vatandaş ben neden ödüyormuşum gelirsin bakarsın bir şey bulurlarsa almazsın deyip telefonu yüzüme kapattı.Eeee beee gafil belliki aracının mayası çürük insanlığının mayasını neden çürütüyorsun diyesim geldi:)Yine ankara da bir vatandaş gel demesi üzerine otobüste yerimi ayırtıp tam otogara doğru yola cıkacakken araçta pert kaydı var abi gelme demesiyle yüzüme kapatması bir oldu :egy:Şimdi ben paranoya olmayayımda kim olsun :egy:

Az daha sabret yıl sonu birlikte 0 araç alırız, hem ikimiz birden alırsak ekstra indirimde alırız :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla abi boyadan geçtim dürüst satıcı arıyorum.:)İkimizi birden görürlerse talep var diye bırak indirimi üzerine fiyat farkı koyup öyle satarlar:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurdum insanı eski arabayı sıfırından daha güzel yaparız ama renaultun arabaları kadar bir araba bile üretemeyiz

Güzel tespit  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soruna dolaylı cevap vereyim... Çekik gözlü olmasından dolayı aynı millet sanmıştır arkidiş... :D

Bu durumda Çin menşeili bir araçta da aynı açıklamayla karşılaşabiliriz  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Direksiyona o pislik şeyi yaptırana kadar, kılıf alıp takmak neden akıllarına gelmez bu insanların anlamam... O nasıl bir zevksizliktir yahu !!

Forumda yaptıran veya seven varsa hiç kusura bakmasın doğrudan iğrençliğin, zevksizliğin dibi diyorum ve kendilerinden özür diliyorum... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Direksiyona o pislik şeyi yaptırana kadar, kılıf alıp takmak neden akıllarına gelmez bu insanların anlamam... O nasıl bir zevksizliktir yahu !!

Forumda yaptıran veya seven varsa hiç kusura bakmasın doğrudan iğrençliğin, zevksizliğin dibi diyorum ve kendilerinden özür diliyorum... :D

O direksiyonu gördüğüm ilanı anında ekranımdan yok ediyorum. İşin garip tarafı para verip deri kaplama yaptır desen yaptırmazlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O direksiyonu gördüğüm ilanı anında ekranımdan yok ediyorum. İşin garip tarafı para verip deri kaplama yaptır desen yaptırmazlar :D

Bende yok ettiğim için aracın pert kaydı açıklamasını Hakan yazdıktan sonra ilanı tekrar açarak gördüm... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Deri kaplama daha ucuz.  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guzumu almadan önce İstanbuldaki ilgilendiğim araçlarda aradığımı bulamayınca İstanbul-Üsküdar-Altunizade pazarına bakayım dedim. Ama yanlış pazara gitmişim. Altunizde'deki pazar yüksek model pahalı araçların çok geldiği bir pazarmış.

Pazarı gezerken bir araba dikkatimi çekti ve pazardaki en ucuz araba o'ydu. 1991 model Toyata Cressida. Araç ilk sahibinden, emekli pilot, plakada TR yazısı yoktu. Jant kapağına kadar fabrikasyondu. 130.000 km orjinaldi. Lpg hiç takılmamış.

Araç sahibini aracı anlattı çok hoşumuza gitmişti. Çalıştırabilirmiyiz dedim. Tabiki dedi.

Kontağı açıp çalıştırığımda öyle bir tatlı ses çıktıki hepimiz hayran kaldık. Rölantide çok sesiz, gaza dokunulduğu an V6 motorun verdiği ses araca beni aşık etmeye yetmişti.

Aracı almaya niyetlendim ama parça konusunda sıkıntı olabileceği ve LPG olmadığı için olumsuz bakmıştım.

12.500 isteyen araç sahibi 11.000'e Sivas'tan gelmiş bir galericiye satmıştı.

Benzer araç: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-golhisar-oto-dan-toyota-cressida-daha-temizi-yok-sifir-vize-li-162684463/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her şey güzel hoş, fakat; 6 silindir bu anacım ne gaz yeter ne fitil... :D

Benzinde 50 krş yaktığı söylemişti abi araç sahibi.

Araç 6 silindir ama, 2000 cc motorlu araçlarda 6 silindirli olanı bu araç haricinde görmedim. Hep 2500 cc ve üzerindeki motorlu araçlarda var bilgi  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzinde 50 krş yaktığı söylemişti abi araç sahibi.

Araç 6 silindir ama, 2000 cc motorlu araçlarda 6 silindirli olanı bu araç haricinde görmedim. Hep 2500 cc ve üzerindeki motorlu araçlarda var bilgi  ;)

Şehir içi mümkün değil, ancak şehirler arası normal...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir zamanlar bende nissan maxima ve opel omegalara kafayı takmıştım :D Ama yemedi :D

Gerçekten ne varsa eskilerde var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...