Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir zamanlar bende nissan maxima ve opel omegalara kafayı takmıştım :D Ama yemedi :D

Gerçekten ne varsa eskilerde var.

Ne varsa yenilerde de var ama bizde o para yok... Mesele "satın alabildiğin en güzelidir" mantığının işlemesi, yoksa ben istemez miyim son kasa Mazda 6 SW

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Ne varsa yenilerde de var ama bizde o para yok... Mesele "satın alabildiğin en güzelidir" mantığının işlemesi, yoksa ben istemez miyim son kasa Mazda 6 SW

Benim arabam başkasının Mercedes'inden iyidir mantığı dimi abi  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugün 98 model honda accord sahibiyle anlaştım. Özel honda servisi olan bir akrabamız vasıtasıyla tanıştık. Aracın bakımlarını 5 yıldır bizim akraba yapıyor. Araca ben kefilim dediği için aklıma yattı. Otomatik vites, 230.000 km.de. Sadece arka bagaj kısmından işlem görmüş. 12.000 TL'ye anlaştı (bize özel fiyat) eğer patron izin verirse arabayı alıyorum :D 1-2 ay kullanıp honda sever bir arkadaşa satabilirim, ama bana mazda keyfini yaşatırsa biraz daha uzun süre binebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama ben gerçekten eskileri daha çok seviyorum, imkanım olsa sevdiğim bütün araçları alıp koleksiyon yapardım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugün 98 model honda accord sahibiyle anlaştım. Özel honda servisi olan bir akrabamız vasıtasıyla tanıştık. Aracın bakımlarını 5 yıldır bizim akraba yapıyor. Araca ben kefilim dediği için aklıma yattı. Otomatik vites, 230.000 km.de. Sadece arka bagaj kısmından işlem görmüş. 12.000 TL'ye anlaştı (bize özel fiyat) eğer patron izin verirse arabayı alıyorum :D 1-2 ay kullanıp honda sever bir arkadaşa satabilirim, ama bana mazda keyfini yaşatırsa biraz daha uzun süre binebilirim.

Fiyat süper, hayırlı olsun... Ben o kasaların dizaynını sevmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat süper, hayırlı olsun... Ben o kasaların dizaynını sevmiyorum...

Zaten tanıdık olduğumuz için bu fiyata oldu, hatta ben pazarlık yapmaya utandım fiyat iyi diye :D Eğer hatun onay verirse c.tesi son kontrolleri yapıp kaporasını veriyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten tanıdık olduğumuz için bu fiyata oldu, hatta ben pazarlık yapmaya utandım fiyat iyi diye :D Eğer hatun onay verirse c.tesi son kontrolleri yapıp kaporasını veriyorum.

Sonra elini öpene 15'e rahat satarsın... ;) Allah hayırlısını versin... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonra elini öpene 15'e rahat satarsın... ;) Allah hayırlısını versin... :D

Bende öyle düşündüm :D Kısacası accord beni mazda 6'ya 1 adım daha yaklaştırabilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun abi :)

Hatun izin vermiyor yaw :D ikna cabalari devam ediyor. Maksimun 10 yaşinda olsun diyor :) Kabahat bende arabalari bu kadar anlatip ogretince boyle oluyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatun izin vermiyor yaw :D ikna cabalari devam ediyor. Maksimun 10 yaşinda olsun diyor :) Kabahat bende arabalari bu kadar anlatip ogretince boyle oluyor :D

:) Hayırlsı olsun abi. Yenge yakından görse belki kararları değişebilir  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hanımın sözünden çıkma yarın bir gün bir şey çıkar arabada  ondan sonra ömür biter dır dır bitmez :egy::tey::dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hanımın sözünden çıkma yarın bir gün bir şey çıkar arabada  ondan sonra ömür biter dır dır bitmez

o dır dır alsam da almasam da bitmez zaten :D bu arada henüz evli değilim, kısmetse kışa doğru düğün var :tey: o yüzden şimdilik fikrini almak zorundayım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o dır dır alsam da almasam da bitmez zaten :D bu arada henüz evli değilim, kısmetse kışa doğru düğün var :tey: o yüzden şimdilik fikrini almak zorundayım :D

Abi evlende sıra bize gelsin ya  :D :D

Allah tamamına erdirsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi evlende sıra bize gelsin ya  :D :D

Allah tamamına erdirsin

Bizimkiler zorlamasa 3-5 sene daha beklerdim de, artık baskılara dayanamıyorum :D Gezin tozun yaşayın hayatınızı, sonra çok pişman olursunuz :D mesela ben daha imzayı atmadan pişman olmaya başladım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskiden felsefem önce 4 ayaklı(otomobil)sonra 2 ayaklıydı ;D

Ama önceliğin 2 ayaklı olmasında her zaman hayır vardır :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...