Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Valla abi fiyat yeni kasanın özellik eski kasanın :egy:

O yüzden sordum ya, ilk kasa ise arkana bile bakma, ikinci kasa ise yine boş ver, o paraya impressive bile zorlanır... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O yüzden sordum ya, ilk kasa ise arkana bile bakma, ikinci kasa ise yine boş ver, o paraya impressive bile zorlanır... ;)

Abi bu fiyatlardaki şişkinlik en çok eski ksalarda var adamlar yeni kasaları zaten 37-38 e veriyorlar:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taksi çıkması mı yoksam... :P

:D

Taksi çıkması olsa km bu kadar düşük ve fiyatı bu kadar yüksek olmazdı galiba abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taksi çıkması mı yoksam... :P

Aklıma gelmedi değil ama km 28000 yazmış.Eski kasaların sedanına olan düşkünlüğüm yüzünden 2 .nesillere sıcak bakmıyorum.2 nesillerin sedanı benimsemek için masaüstü ekranıma mazda 3 sedan kasa otomobil koydum bir alışabilirsem gidip impressive alacam :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nesi varmış :sopa:    :D

Yaw her anlamdan güzelde sedanların tipini nedense benimseyemedim.Hatchback ler güzel onlarında bagajı işimi görmüyor ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw her anlamdan güzelde sedanların tipini nedense benimseyemedim.Hatchback ler güzel onlarında bagajı işimi görmüyor ;D

Sedan Candır  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimkisi espriydi... Yoksa hem fiyat hem de km taksi çıkması için fazla bonkör... :P

Valla abi espiri olarak anlayamadım nitekim aracı desişre etmek istemiyorumda pert kayıtlı arabaya 35000 isteyen ve 1 kuruş bile aşağıya düşmeyen var.(eski kasa) :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:sopa: hiç te bile..  :D

Şaka bir yana, en çok hoşuma giden impressive sedandır... Mazda da zaten HB'ye hiç ısınamadım... Biraz daha borca girmeyi göze alabilseydim, şimdi imp.sedana biniyor olacaktım ama nasip başka bahara artık...

Bakarsın yeni kasa mazda6 olur, bakarsın SW olur, hiç olmadı Power sedan olur... Allah'tan ümit kesilmez... Hemen hemen iki yıl önce arabam yoktu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:sopa: hiç te bile..  :D

Yüzüne bir şey diyemem ama kıç konusunda veli abiye katılıyorum yine de focus dahil bir çok arabanın sedanı kadar da itici durmuyor zevk meselesi sonuçta linea ya binen aam ne yapsın ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Makyajlı mazda 3 kullanan arkadaşlara sorum olacak: ses yalıtımında belirgin oranda farkllık var mı makyaj öncesiyle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...