Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Makyajlı mazda 3 kullanan arkadaşlara sorum olacak: ses yalıtımında belirgin oranda farkllık var mı makyaj öncesiyle

Makyaj öncesini bilemiyorum ama sattığım 1993 model 626 ile arasında dağlar kadar fark var... Beğenmedim diyebilirim, ama sonradan alışıyorsun, şimdi hiç bir sesi duymuyorum mesela... Ayrıca mükemmel ses sistemini yalıtımı absorbe etsin diye koymuşlar... :D

Sana tavsiyem; alacaksan makyajlı kasa al, bir çok farklılık var, göze daha hoş gelen bir çok ayrıntı var... Biraz fazla ver 2009 al derim... Tabi nasip olursa...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

makyajsızını kullanmadım ama ben benimkinden memnun değilim..önceki arabam focus ııı sedan dı bundan çok az farkla daha iyiydi diyebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka bir yana, en çok hoşuma giden impressive sedandır... Mazda da zaten HB'ye hiç ısınamadım... Biraz daha borca girmeyi göze alabilseydim, şimdi imp.sedana biniyor olacaktım ama nasip başka bahara artık...

Bakarsın yeni kasa mazda6 olur, bakarsın SW olur, hiç olmadı Power sedan olur... Allah'tan ümit kesilmez... Hemen hemen iki yıl önce arabam yoktu...

:D

Yakışır sana power sedan abi  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski ve yeni kasa için öğrenmek istemiştim ama belirtmeyi unutunca düzeltmek isterken ikisi içinde yorum gelmiş google gibi forum valla yanlış yazsan bile düzeltiliyor :egy::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakışır sana power sedan abi  :)

Di mi?

:P

Aytaç cebinin durumu iyiyse İmpressive al abiciğim... Yoksa makyajlı ilk kasa derim... Sakın ikinci kasa touring, ilk kasa comfort macerasına atılayım deme pişman olursun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aklıma gelmedi değil ama km 28000 yazmış.Eski kasaların sedanına olan düşkünlüğüm yüzünden 2 .nesillere sıcak bakmıyorum.2 nesillerin sedanı benimsemek için masaüstü ekranıma mazda 3 sedan kasa otomobil koydum bir alışabilirsem gidip impressive alacam :egy:

Kesinlikle faydası olacaktır. Ben de arka tasarımı hiç beğenmemiştim ama gel zaman git zaman, göz alışınca ve  şöyle mevcut araçların tasarımı da düşünüldüğünde benimsemek çok daha kolaylaştı. O günden sonra ımpressive bakmaya başladım hala da bakıyorum  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski ve yeni kasa için öğrenmek istemiştim ama belirtmeyi unutunca düzeltmek isterken ikisi içinde yorum gelmiş google gibi forum valla yanlış yazsan bile düzeltiliyor :egy::tey:

Leb demeden leblebiyi herkes anlar, biz leb demeden Nohut diyoruz... Fark burada... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle faydası olacaktır. Ben de arka tasarımı hiç beğenmemiştim ama gel zaman git zaman, göz alışınca ve  şöyle mevcut araçların tasarımı da düşünüldüğünde benimsemek çok daha kolaylaştı. O günden sonra ımpressive bakmaya başladım hala da bakıyorum  :D

sedan impressive candır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Di mi?

:P

Aytaç cebinin durumu iyiyse İmpressive al abiciğim... Yoksa makyajlı ilk kasa derim... Sakın ikinci kasa touring, ilk kasa comfort macerasına atılayım deme pişman olursun...

Abi 38000 e kadar çıktım.Zaten eski kasa bulamadık istenen fiyatlar çok yüksek beni 2.nesil impressivlere bakıyorum lakin 1.nesilden kafama yatan bir sey bulabilirim diye de aranıyorum ama büyük ihtimalle 2010 impressive olacak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de şöyle bir ilan var

Temize benziyor ama artık hiçççç güvenmiyorum

memurdan satılık aile aracı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-satilik-aile-araci-163229169/detay

Merhaba

Araya giriyorum ama arac gercekten fotoda iyi duruyor. Yakinlarda olsa bakilabilir. Yada yakinlarinda güvenilir biri olup ta bakicak birinin ardindan gidip alinabilir.  1000-15000 bakimla kurtulabilirse alinabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi kurcalanmış derim... Zevkine uyuyorsa bilemem... ;)

Şu mavi, kırmızı direksiyon kılıfı hatta komple set takılan arabalar bana çok itici geliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu nasıl sarıymış böyle  :D :D

Veli abi bir konuda ; gerçekleşmesi düşük ihtimalli bir olayı bu arabanın bu fiyattan satılma ihtimali ile aynı olarak öngörmüştü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abide paylaşmış az önce gördüm.Bu nasıl fiyatlar böyle bir türlü anlam veremiyorum.Dolar düşüyor,faizler baya geriledei altın düştü euro düştü,sıra araba piyasasında uamutla bekliyorum :egy::tey::egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...