Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

İzmirde olup da 323 e bakabilecek kimse var mı acaba? Gerçekten temize benziyor. Motor yürüyen de iyiyse.

Vuracam kırbacı :)))

Elini çabuk tut derim hocam, benim eski ve yeni guzuyu gören tıfıl iş arkadaşlarımdan ikisi yana döne 10-15 bin liralık mazda arıyor, bu fiyatlara en donanımlı ve prestijli araba nasıl mazda olur diye her gün soruyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmirde olup da 323 e bakabilecek kimse var mı acaba? Gerçekten temize benziyor. Motor yürüyen de iyiyse.

Vuracam kırbacı :)))

Tercihiniz Manuel değilse; forumda bir üyede bu aracın aynısından var, hatta km de aynı sanırım.

Forum üyesi olduğu için fiyatta anlaşılabileceğini düşünüyorum. Üstelik size daha yakın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın sahibiyle konustum büyük ihtimalle sigortadan alınıp toplanmış bir araba. hava yastıkları falan açılmış.

Yuh be adam birde çamurlukta işlem falan var yazmış

Demekki dün gece paylaştığım resim doğruymuş; aracın anasını s... akmadığımız alem kalmadı vs vs ama garaj arabası  :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizlere Allah kolaylık versin, 2 ay önceki halim gözümün önüne geldi, oraya haber sal buraya bak, her sabah-akşam yeni yayına giren ilanlara bak, düşündüğün aracın plakasını incelettir, olmadı mesaj at durduk yere 4 Tl bayıl...Bilmem ne donnım forumunda ergenlerin tavırlarına ifrit ol...

:D

Allah gönlünüze göre nasibinizi hayırlısıyla versin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlandaki bütün mazda 3 leri sorabailirsiniz.Zira hepsinin tramer sorgusu bizzat sahsım tarafından yapılmış olup arac sahipleriyle birebir telefon görüşmesi yapılmıştı:):egy::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hava yastıkları açılmayınca araba birden 5-6 bin lira fark ediyor demek... :D Deli mi dürttü beni... o fiyata yanından bile geçmem, üzerine biraz koyar impressive alırım daha mantıklı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim guzuda da var boya ama kaynağını ve ne olduğunu bilmek önemli... ;)

Doludan dolayı denildi ama bana pek mantıklı gelmedi zira gaziantep de geçen sene meydana gelen dolu yağısından solayı hemen hemen butun arabalar hasar gördü ama boyasız haledildi hayır zaten mesele soluysa sorun değil dedim zaten ama fiyatta hiç aşağıya inmediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tarz arayanlar için bulunmaz bir araç heralde, tabi fiyat uyarsa.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-saka-gibi-163867213/detay

Şunuda söylemek istiyorum dolandırılktan sonra malum siteye yeni üye olanlara şüpheyle bakıyorum

Not: Satıcının üyelik tarihi sağ tarafta yazıyor.

Dipnot: Beni dolandıran kişinin üyeliği 2 günlüktü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tarz arayanlar için bulunmaz bir araç heralde, tabi fiyat uyarsa.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-saka-gibi-163867213/detay

Şunuda söylemek istiyorum dolandırılktan sonra malum siteye yeni üye olanlara şüpheyle bakıyorum

Not: Satıcının üyelik tarihi sağ tarafta yazıyor.

Dipnot: Beni dolandıran kişinin üyeliği 2 günlüktü

Km hiç mi hiç orijinal gelmedi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Km hiç mi hiç orijinal gelmedi

Soruyu pek anlamadım abi ama alacağın aracın km'si mi diye soruyosan benimkinde km göstergesi yoktu  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...