Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Farklı araçları konuşmuşuz meğer tamamdır..  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk kasanın yani sizin deyişinizle artık 1. Nesil olmuş döneminde sadece 2 donanım vardı comfort ve dynamic, ikisinin arasındaki farklar Mazda3 başlığı altında sabit bir konuda olacak..

Bu kasaya 2007 sonlarında makyaj yapıldı, yani 2007 nin son 2-3 ayında trafiğe çıkmış araçlar makyajlı da olabilir, makyajsız da, net görülebilir fark kadran arka planının beyaza dönmesidir, kabinde ufak tefek değişiklikler vs., asıl önemli fark ise dış çizgilerdeki farkedilmesi zor aerodinamic  oynamalarla, belki bazı başka teknik değişikliklerle motor vs. farkı olmadan makyajlıların %10 kadar yakıt tasarrufu yaptıkları iddia edilmiştir.

Mermerler'in sözleşmesi bittiği ve yeni oluşum oluşturulamadığı için Mazda ülkemizde 2008 model araç satmamıştır denebilir, satılan araçların tamamı yıl sonunda piyasaya verilen az sayıda makyajlı kasadır.

2009 başlarında da makyajlı eski kasa devam etti ancak donanım isimleri değişti, 2009 ortalarından itibaren yeni kasaya geçildi, şimdi de 3. Nesil kasaya geçiliyor...

Yani geriye doğru baktığımızda ilk kasanın makyajlısı sadece 2007 sonları ve 2009 başlarında satıldığı için çok az sayıdadır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar bende 2009 temmuzda aldığım mazda 3 trungi satacağım 2014 reflex niyetim var, nasip olursa

Merhaba ilk kasa ise aracınız ilgilenebilirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar kimse kızmasın sonuçta kimsenin malını kötülediğim ya da fiyatını eleştirdiğim yok; alan alır almayan kendi hesabına bakar  ama kim ne derse desin şu da bir gerçek ki bu arabalar 35-36 binde etmez...Sıfırına gelmeyen ötv oranı ikinci ellere gelmiş.Arkadaşın dediği gibi sadece mazdaya  özgü değil bütün arabalarda bu var. arabasınıı satmayı düşünmeyen insanlar bile bu fiyatları görünce araçlarını satılıga çıkarmışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar;

Bende 1.8, 115HP, KAzasız LAntis var.

626, 2.0 motor HB ile takasa ne diyorsunuz?

kafama takılan, ilanda 626 için demişki: "şehir içi 2.15 krş yakıyor. " bana inandırıcı gelmedi. 2.0 motor şehir içi, hemde ankara

gibi bir yerde 2.15 krş yakar mı?

Aile biraz genişledi, yazında şehir dışı düşünüyoruz.

o yüzden takas düşünüyorum. ama bu araba piyasası çok sahtekar dolu.

görüşleriniz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1998-model-temiz-626-hb-158399582/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar;

kafama takılan, ilanda 626 için demişki: "şehir içi 2.15 krş yakıyor. " bana inandırıcı gelmedi. 2.0 motor şehir içi, hemde ankara

görüşleriniz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1998-model-temiz-626-hb-158399582/detay

Benimde 626'ım var ama eski kasa. Bir üst kasalarla aynı motora sahip olduğunu duydum ama benimki 115 hp üst kasalar 136 hp'imiş.

Ben aracı Ocak'ta aldım, bakım yaptırmadan önce şehir içi Bolu'da 32 Krş. yakıyodu bakım yaptırdıktan sonra 28-29 Krş olarak hesapladım. (Hesaplama Şubat ayındaydı)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimde 626'ım var ama eski kasa. Bir üst kasalarla aynı motora sahip olduğunu duydum ama benimki 115 hp üst kasalar 136 hp'imiş.

Ben aracı Ocak'ta aldım, bakım yaptırmadan önce şehir içi Bolu'da 32 Krş. yakıyodu bakım yaptırdıktan sonra 28-29 Krş olarak hesapladım. (Hesaplama Şubat ayındaydı)

ewet senin kasa ile motor aynı 115 hp ama sıkıştırma oranı arttırılmış 136hp liği de var yenisinde. iki seçenekli çıkmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar;

görüşleriniz...

karabükte 100km de 11litre yakıyordu benim rahmetli lpg litre fiyatı 2.85 burada. ankarada lpgnin litresi 2.50 civarı galiba. bide yolları buraya göre yüksek vitesi kaldırıyor. 10 litre falan yakar.  kilometrede 25-28 krş arası normal derim ankarada. ama 21-22 krş cok zor. uzun yolda yakarı o.

ayrıca linkteki araçta klima yok mu? almışken klimalısını al derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...