Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Sicaktan...

Sicagi severim benim icin sikinti yok. Burda agustos sicaginda tarlada fasülye topladigimi bilirim. :) Esas sikinti soguk ve rüzgar buralarda da bolca var . Memleket degistirme istememde ondandir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sicagi severim benim icin sikinti yok. Burda agustos sicaginda tarlada fasülye topladigimi bilirim. :) Esas sikinti soguk ve rüzgar buralarda da bolca var . Memleket degistirme istememde ondandir.

Çerkez'in ayazını rüzgarını çok iyi bilirim  :o :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam senlik, gac gel...  :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben guzuyu bedavaya vermişim o anlaşıldı... :P

Abi ben senin ilanı bir kere gördüm. Verdiğin parayı sonradan öğrendim. Biz teyzeoğluna alırdık o fiyata hemde Aydın'a gelmeye vesile olurdu  :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 lerin piyasası yok diyenleri anlamıyorum an itibariyle favorilerimdeki bütün mazda 3 ler satıldı.Satılanların hepsi 2010-2011 impressivler olup km aralığı 30000-80000 arasında değişen fiyat olarak 37000-39000 bandında olan genel anlamda boyasız(kazasız)arabalardı :tey: :tey:

Bu bilgiler bireysel istatistiki gözlemler olup forum üyelerine özel olarak hazırlanmıştır.Bilgilerin hiçbir kurumla ilgisi olmayıp çoğaltılması yasaktır ;D:2funny::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ben senin ilanı bir kere gördüm. Verdiğin parayı sonradan öğrendim. Biz teyzeoğluna alırdık o fiyata hemde Aydın'a gelmeye vesile olurdu  :-[

Onur'a (badilcan) nasip derken, İstanbul'a gitti... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özellikle (soldan sağa) ilk satırda olan üçüncü resimle, ikinci satırın son resminde (ve diğer resmlerde)  araç kaputunun gövdeyle bitiştiği çizgiyi incelediğimde, aracın sol tarafındaki çizginin geniş olduğunu farkediyorum ya da bana öyle geliyor. Dolayısıyla çizgi bütünlüğü yoksa darbelidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Iyi guzelde fiyat fazla degil mi?

Geometri candir

İmpresive aramadığım için fiyat hakkında yorum yapamıyorum  :)

İlan eski bence Mazdacı Ayhan bunu satmıştır  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Iyi guzelde fiyat fazla degil mi?

Geometri candir

Evet bence fiyat biraz fazla gibi Bastan aracin temizligi ice sinmesi sonrasinda da siki bir pazarlik  adam ister bizde teklif ederiz Ister verir ister vermez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada degisen yok Boya belirtmedigine göre kesin4-5 parca boya vardir. Artik temiz araba ararken dedektif gibi olduk Yok böyle birsey  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...