Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Pazar günü hava iyi olursa Istanbul oto pazarlarindan birine ugramaya niyetim var. varmi tavsiye ediceginiz bir yer

Kupon araç arıyorsanız Üsküdar-Altunizade. Güzel araçlar geliyo ama fiyatları yüksek bir pazar.

Her marka model aracı Kartal'daki pazarda bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar günü hava iyi olursa Istanbul oto pazarlarindan birine ugramaya niyetim var. varmi tavsiye ediceginiz bir yer

Altunizade Papyon daha çok galericilerin yeridir ,genelde temiz araçlar vardır fiyatlar biraz yüksek olabilir.

Ümraniye açık oto pazarında galericiler orta alanda olup daha çok vatandaşın kendi araçlarını getirdiği yerdir.Temiz araç bulmak biraz şans işidir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galarici cok zorda kalmadikca hayir Temiz olsun düzgün olsun biraz pahali olsun tekrarliyorum Bu gidisle Renault9 alicam yine kizmaya basladim Orta kasa  >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-hatasiz-boyasiz-servis-bakimli-boya-cikarsa-bedavaaa-163477895/detay

Arkadaslar bu aracin ederi nedir ? Yardimci olucak varsa bana özelden bilgi verebilirmi?

Araç güzel duruyor abi. Anlatıldığına göre hatasız boyasız renk takıntın yoksa ve bütçene uyarsa kaçırma.

Gaziantep'teki Mazda 3 arayan abi; hatasız, boyasız araç arıyor yana yana bence bu aracı kaçırma  :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 Defa Kartal oto pazarına gitmiş birisi olarak tavsiye etmiyorum, hele hele mazda düşünüyorsan hiç zahmet etme derim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende malum sitede çok aradım. Araç alma arefesinde İstanbul pazarına çok güvenmiştim ama pazar galerici ve esnaflarla doluydu ve aradığım araçtan 1 tane bile göremedim.

Bir oto expertizle randevu almak için aradığımda; expertizci internetten aradığınız arabayı daha kolay bulursunuz demişti, yani pazarları oda tavsiye etmemişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 yılında Erzincan'dan İstanbul'a gidip pazarlarda 323 aradım ve boşuna zahmet çektiğimi anlayıp malum siteden kafama yatan aracı gidip aldım. Gördüğüm kadarıyla pazarlarda eski durum yok ve hele aradığın mazda ise hiç bulma şansın yok gibi...

Hocam İstanbul'da şöyle bir durum var, daha geçen pazar şahit oldum. Rami oto pazarının içerisinde yerleşik bazı galeriler var, ben bu galerileri malum siteden sürekli takip ediyorum. Geçen pazar aklıma esti ve oto pazarına gittim ve şok oldum. Hepsi malum sitede yazdıkları fiyatın üstüne 1000 TL daha eklemişti. Bir tanesine sordum nette ilanınızda fiyat farklı dedim, yüzsüz yüzsüz bizde o fiyattan veririz sana diyor. Artık 1000-2000 TL karla araba satmak işlerine bile gelmiyor. Çok yüksek karlarla araç satıyorlar. O yüzden nette bulup görüp almak en iyisi, zaten pazara araç götürenler ya internet kullanmıyor, ya da arabaları kötü durumda son çare olarak pazara çıkarıyorlar. Senelerden beri ilk defa gittim, muhtemelen bir daha da gitmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç güzel duruyor abi. Anlatıldığına göre hatasız boyasız renk takıntın yoksa ve bütçene uyarsa kaçırma.

Gaziantep'teki Mazda 3 arayan abi; hatasız, boyasız araç arıyor yana yana bence bu aracı kaçırma  :) :)

Siyah ve açık renk döşeme kombinasyonu hoşuma gitmiyor Gaziatep'te de vardı bir tane açık döşeme aracı basit gösteriyor bir de çocuk faktörü olunca açık renk döşemeden uzak durmam gerektiği kanısına vardım.Alınca koltuk döşemelerini değiştirme niyetindeydim ama konso altı ve kapı içleri de açık olunca bu sefer uyumsuzluk göstereceğinden vazgeçtim.Aslında Tokat ta bir arkadasın arabası vardı tam istediğim gibiydi  aradığımda geç kalmıştım başka biri gelip arabaya bakacakmış nitekim satıldı.Muğla da vardı beyaz renk ulaşım ve izin sıkıntılarından dolayı onuda kaçırdık.Beklemeye devam anca bu aralar çok bunaldım aracada ihtiyacım var olmazsa gidip piyasa arabası alayım diyorum yazın satıp tekrardan mazda bakayım diyorum.Siz ne dersiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siyah ve açık renk döşeme kombinasyonu hoşuma gitmiyor Gaziatep'te de vardı bir tane açık döşeme aracı basit gösteriyor bir de çocuk faktörü olunca açık renk döşemeden uzak durmam gerektiği kanısına vardım.Alınca koltuk döşemelerini değiştirme niyetindeydim ama konso altı ve kapı içleri de açık olunca bu sefer uyumsuzluk göstereceğinden vazgeçtim.Aslında Tokat ta bir arkadasın arabası vardı tam istediğim gibiydi  aradığımda geç kalmıştım başka biri gelip arabaya bakacakmış nitekim satıldı.Muğla da vardı beyaz renk ulaşım ve izin sıkıntılarından dolayı onuda kaçırdık.Beklemeye devam anca bu aralar çok bunaldım aracada ihtiyacım var olmazsa gidip piyasa arabası alayım diyorum yazın satıp tekrardan mazda bakayım diyorum.Siz ne dersiniz...

2003-2004 Honda Civic tavsiye ederim abi 100-150.000 km aralığında temiz bişey senin bütçene uyar tahminimce. Satmak istersende zorlanmazsın. Hem senin aardığın sınıf ve Japon arabası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2003-2004 Honda Civic tavsiye ederim abi 100-150.000 km aralığında temiz bişey senin bütçene uyar tahminimce. Satmak istersende zorlanmazsın. Hem senin aardığın sınıf ve Japon arabası.

Piyasası hareketli mi o yaş aralığının satarken zorlanmak istemiyorum :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boşuna vakit harcayıp kendinizi yormayın, konu ile alakalı olarak 1 sayfa geride yorumum var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence zorlanmazsın abi Honda'nın her zaman piyasası var. Bir önceki kasalar bile piyasada hızlı. Yüksek km'li kazasız bir araç alırsan hiç zorlanmazsın belki değiştirmeyi bile düşünmeyebilirsin  :D

Otomatik: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-hatasiz-honda-164014465/detay

Manuel : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-fiyata-bu-kasayi-zor-bulursun-es7-bu-temizlikte-163019688/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hareketlimi ne demek. Abi getir hele birde temiz olsun beyaz olsun bak ne oluyor. Elinden alirlar En azindan burda öyle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...