Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bence zorlanmazsın abi Honda'nın her zaman piyasası var. Bir önceki kasalar bile piyasada hızlı. Yüksek km'li kazasız bir araç alırsan hiç zorlanmazsın belki değiştirmeyi bile düşünmeyebilirsin  :D

Otomatik: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-hatasiz-honda-164014465/detay

Manuel : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-fiyata-bu-kasayi-zor-bulursun-es7-bu-temizlikte-163019688/detay

30.000-32.000 TL verip 2004 model C segmenti bir arabaya binmek bana hiç mantıklı gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.000-32.000 TL verip 2004 model C segmenti bir arabaya binmek bana hiç mantıklı gelmiyor.

Banada hiç mantıklı gelmiyor abi. O paralara ben Honda Accord arardım  :)

Yakıt, piyasa ve özel durum faktörlerinden dolayı tercih edenlere saygı duymak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Piyasanın özünde mantıksızlık var zaten ama hondaların 2.eli çok fazla bu şişkinlikten etkilenmedi kanaatindeyim.Nitekim 2008 model elgance civici arkadaşa geçen sene 39000 tl aldık halende istenen fiyat 39000-40000.Bu arabaların ederi kesinlikle bu değil ama piyasada uzun süredir bu arabalar değerini koruyor ve gerçekten temiz bir civic ilanda 2 günden fazla kalmıyor.1.nesil mazda 3 lere 37000 2.nesil mazda 3 lere(benzinli) 46000 isteyen zihniyet yüzünden ben bile mecburen piyasa araçlarına yönelmek zorunda kaldım. :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar bugun 98 accordu satin aldim. Ustaya roverlari sordum. On takimlari honda ile uyumlu ve honda motor kullanilan rover modellerinde haliyle motor parcalarida uyumlu. Ama honda motoru olmayan roverlardan uzak durun diyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar bugun 98 accordu satin aldim. Ustaya roverlari sordum. On takimlari honda ile uyumlu ve honda motor kullanilan rover modellerinde haliyle motor parcalarida uyumlu. Ama honda motoru olmayan roverlardan uzak durun diyor.

Rover bakarken ilk önce motoru sorulacak demektir... Teşekkürler... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun abi aracın, yengeyi kandırabilmişsin demekki  :D :D

Rover hakkında bilgi sahibin yaptığın için de teşekkür ederiz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun abi aracın, yengeyi kandırabilmişsin demekki  :D :D

Rover hakkında bilgi sahibin yaptığın için de teşekkür ederiz...

Biraz papaz olduk ama cok uygun oldugunu malum site uzerinden ispatlayinca onay verdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şöyle duses arabalar bi beni bulmaz :)

Geometri candir

Düşeşden kasıt fiyatı olsa gerek. Yanlış anlaşılmasın; hoşuna giden, aldığında seni mutlu eden, iyiki almışım dediğin araba düşeş arabadır bence abi fiyatı ne olursa olsun  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düşeşden kasıt fiyatı olsa gerek. Yanlış anlaşılmasın; hoşuna giden, aldığında seni mutlu eden, iyiki almışım dediğin araba düşeş arabadır bence abi fiyatı ne olursa olsun  ;)

Tabi ki fiyat baska ne olabilir ki yanlis ansalicak bir sey oldugunu zannetmiyorum yanlis anlasildiysa arkadastan ozur diliyorum

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yüzden dostla her seyi yaparım alışveriş yapmam :P

Atasözü; Dostunla ye, iç ama alışveriş yapma  ;) İstisnalarda yok değil ama bunuda belirtelim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi ki fiyat baska ne olabilir ki yanlis ansalicak bir sey oldugunu zannetmiyorum yanlis anlasildiysa arkadastan ozur diliyorum

Geometri candir

Hocam yanlış anlaşılacak bir şey yok ortada ;) Bu araç tamamen şans eseri çıktı karşıma, patronla bir müşterimizle görüşmek için suadiye tarafına geçmiştik, sonrasında patronu adalar iskelesine bıraktıktan sonra hazır yolumun üstündeyken Recep ustaya uğrayıp bir çayını içmek istedim. İşte laf lafı açtı ve arabayı aldık. Kısacası ziyarete gittik araba aldık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam yanlış anlaşılacak bir şey yok ortada ;) Bu araç tamamen şans eseri çıktı karşıma, patronla bir müşterimizle görüşmek için suadiye tarafına geçmiştik, sonrasında patronu adalar iskelesine bıraktıktan sonra hazır yolumun üstündeyken Recep ustaya uğrayıp bir çayını içmek istedim. İşte laf lafı açtı ve arabayı aldık. Kısacası ziyarete gittik araba aldık :D

Hem ziyaret hem ticaret olmuş. Tekrardan hayırlı olsun  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...