Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-tertemiz-97-model-163827490/detay/

Ilandaki araçla ilgili olarak .626 kullananlardan ve daha önce kullanmış olanların fikir ve tavsiyelerini alabilirmiyim . Sanırım araca hiç lpg takilmamış bence bu benim için avantaj çünkü piyasadaki çoğu 626 uzun süredir lpg li ve kalitesiz kitler uygulanmış. Bunu alırsam sıfırdan bir brc taktiririm Karabük sistem otogaz da 3-4 yıl rahat rahat binerim diye düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-tertemiz-97-model-163827490/detay/

Ilandaki araçla ilgili olarak .626 kullananlardan ve daha önce kullanmış olanların fikir ve tavsiyelerini alabilirmiyim . Sanırım araca hiç lpg takilmamış bence bu benim için avantaj çünkü piyasadaki çoğu 626 uzun süredir lpg li ve kalitesiz kitler uygulanmış. Bunu alırsam sıfırdan bir brc taktiririm Karabük sistem otogaz da 3-4 yıl rahat rahat binerim diye düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar.

Hocam ilk fotoya bakarsanız Atiker marka LPG olduğunu anlayabilirsin. Sol tarafta Benzin/Gaz anahtarı var.

Araç kozmetik olarak güzel duruyor. Sunroflu ve güvenlik paketli olaymış iyiymiş  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ilk fotoya bakarsanız Atiker marka LPG olduğunu anlayabilirsin. Sol tarafta Benzin/Gaz anahtarı var.

Araç kozmetik olarak güzel duruyor. Sunroflu ve güvenlik paketli olaymış iyiymiş  :)

Evet ya onu nasıl farkedemedim ben varmış lpg hem de hiç sevmediğimden :)Dediğin gibi full olan da var bitane ama o hem liftback hem 14500 diyor hem de daha uzakta.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet ya onu nasıl farkedemedim ben varmış lpg hem de hiç sevmediğimden :)Dediğin gibi full olan da var bitane ama o hem liftback hem 14500 diyor hem de daha uzakta.

LPG markasından çok ustanın iyi olması gerektiği söyleniyor forumda.

Mersin'deki araç hala duruyor oda gayet güzel duruyor ama oda size uzakta hocam sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arac ucuz geldi sattigim an hic zorlanmadan kar edebilirim. Ama sattiktan sonra alacagim araba bu sekilde masrafsiz olurmu bilemiyorum.

Sat sen o arabayi bence :):)

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alacağınız araba elinizdeki kadar bildik ve temiz olmayacağı için oturun totonuzun üzerine diyorum ya... :D

Abi zaten 1 yil satamama cezasi geldi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler. peki 2009 - 2010 arasında belirgin bir fark var mıdır acaba? acemiliğimi bağışlayın lütfen.

O kasalarda tecrübem yok maalesef... Kullanıcı üyelerimiz cevaplar mutlaka... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler. peki 2009 - 2010 arasında belirgin bir fark var mıdır acaba? acemiliğimi bağışlayın lütfen.

İlanda, kumandadan camlar ve sunroof kontrol edilebiliyor diyor ya; o özellik 2010 ve üstü impressivelerde yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siteye yeni düştü bi yakınım için bakıyorum. Fiyat uygun geldi. Değişen yok yazıyor.

Bu araçlarda ABS varmı yoksa satıcı yanlış mı biliyor aracı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik-japon-harikasi-klima-abs-celik-mazda-323-familia-164529229/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siteye yeni düştü bi yakınım için bakıyorum. Fiyat uygun geldi. Değişen yok yazıyor.

Bu araçlarda ABS varmı yoksa satıcı yanlış mı biliyor aracı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik-japon-harikasi-klima-abs-celik-mazda-323-familia-164529229/detay

Bu araba alınmaz bence adam ilan açıklamadına 626 yazmış :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araba alınmaz bence adam ilan açıklamadına 626 yazmış :D

:D :D Bende şimdi farkettim abi. Gittiğimizde Mazda 121 çıkarsa şaşırmamak lazım  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D :D Bende şimdi farkettim abi. Gittiğimizde Mazda 121 çıkarsa şaşırmamak lazım  :D :D :D

Devil yine başladı dürtmeye acaba gidip baksammı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...